Eating News , Εστιατόρια

Επίσημος Χορηγός του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2022 η McDonald's™ Κύπρου

‘Wanna go to McDonald’s?’

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2022

‘Wanna go to McDonald’s?’. Με ένα σύντομο, αλλά ουσιαστικό σλόγκαν, η McDonald’s -ως Επίσημος Χορηγός του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2022 στο Κατάρ- εγκαινίασε τη μεγαλύτερη εκστρατεία της μέχρι σήμερα, που επικεντρώνεται στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Οι φαν του πιο δημοφιλούς αθλήματος σε όλο τον κόσμο έχουν κάτι κοινό: λατρεύουν το ποδόσφαιρο και τα… McDonald’s! Γι’ αυτό και οι αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων -ήδη από τις 20 Νοεμβρίου- άρχισαν να προσφέρουν την καλύτερη και πιο απολαυστική συντροφιά στο φίλαθλο κοινό (και όχι μόνο)!

Προπονητές, διαιτητές, οπαδοί και παίκτες από τέσσερα διαφορετικά σημεία του πλανήτη, συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο σε ποικίλες ποδοσφαιρικές στιγμές θέασης και αποθέωσης! Jason Sudeikis, Khaby Lame, ITZY και Edwin Castro πρωταγωνιστούν στην εκστρατεία επικοινωνίας, υπενθυμίζοντας στο κοινό πως είτε κερδίσει μία ομάδα είτε όχι, είτε επικρατεί χαρά ή αγωνία κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, η McDonald’s παραμένει ο καλύτερος προορισμός για μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Ξεκινάει ματς! Πάμε McDonald’s; Σε οποιαδήποτε φάση ή ημίχρονο, η McDonald’s ενώνει τους απανταχού φαν της στρογυλλής θεάς, διαδίδοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της ομόνοιας και της ενότητας. Tην ίδια στιγμή, παραμένει πιστή στις αξίες της που προωθούν διαχρονικά τον αθλητισμό, την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και την ευγενή άμιλλα.

Δείτε εδώ ένα από τα απολαυστικά βίντεο της παγκόσμιας αλυσίδας εστιατορίων που κάνει τον γύρο όλου του κόσμου και βάζει τους οπαδούς και τους λάτρεις του πιο ακαταμάχητου μενού… στους ρυθμούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες,

ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες των εστιατορίων McDonald’s στα Social Media

(Facebook: McDonald’s & Instagram: @McDonalds_Cyprus)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close