Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο για ξεχωριστή διαμονή, σπα και φαγητό

Με πακέτα προσφορών που θα σε αφήσουν άκρως ικανοποιημένο

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2022

Πώς ονειρεύεσαι τις ιδανικές διακοπές; Εμείς κάπως έτσι… Άνεση, καλαισθησία, καλό φαγητό, σπα και χαλάρωση σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, με θέα τον κόλπο του Πισσουρίου στη νότια ακτή της Κύπρου. Αυτό ίσως να σου ακούγεται σαν όνειρο, αλλά μπορεί να γίνει και η δική σου πραγματικότητα.

Το Columbia Beach Resort σού προσφέρει άνεση 5 αστέρων, με μοναδικές ″Luxury Break″ προσφορές που "τρέχουν" για τους μήνες Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο. Οι προσφορές αφορούν μόνο τις καθημερινές, ενώ υπάρχουν διαφορετικές τιμές για αυτούς τους τρεις μήνες, που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε βαλάντιο. Τα πακέτα είναι κατάλληλα για μια ρομαντική απόδραση με τον σύντροφό σας, αλλά και για μια οικογενειακή εξόρμηση γεμάτη διασκέδαση και νέες εμπειρίες.

FACEBOOKνοφλι (81).png


Κατά την άφιξή σου μπορείς να απολαύσεις ένα δροσιστικό ποτό, απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα, ενώ αργότερα μπορείς να πας για ένα ιδιαίτερο δείπνο αποτελούμενο από ένα 3 course menu στην ταβέρνα Apollo ή στο εστιατόριο Cape Aspro, σε συνδυασμό με ένα μπουκάλι κρασί.

Φυσικά, μπορείς να κάνεις δροσερές βουτιές στην πισίνα ή στην παραλία καθώς επίδης και να εκμεταλλευτείς τις εγκαταστάσεις του σπα, όπως και την άνεση που προσφέρουν οι Executive σουίτες του ξενοδοχείου.

FACEBOOK (79).png

Τα πακέτα προσφορών αφορούν διαμονή με δείπνο, διαμονή με δείπνο και σπα, καθώς και διαμονή με σπα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το πακέτο που ανταποκρίνεται στις δικές σου προσδοκίες και θα κάνει το φετινό σου καλοκαίρι αλλιώτικο!

Η καλαισθησία και το ατμοσφαιρικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την απίστευτη θέα του ξενοδοχείου Columbia Beach Resort, υπόσχονται να σου χαρίσουν πολυτέλεια και άνεση. Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξεις, οι υπηρεσίες που σου παρέχονται θα σε ενθουσιάσουν και η διαμονή θα σου μείνει σίγουρα αξέχαστη!

FACEBOOK (80).png


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τηλ: 25 833 000
Website: www.columbiaresort.com

Facebook

Instagram

Twitter

TikTok

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close