Τα καλύτερα της Κύπρου , Εστιατόρια

Σου έχουμε τα καλύτερα στέκια για οφτό!

Μπίρα, οφτό κλέφτικο και αυλή είναι το τρίπτυχο του καλοκαιριού

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2022

Οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές διακοπές. Το καλοκαίρι έχει ταυτιστεί με πιο χαλαρούς ρυθμούς, καλοπέραση, καλό φαγητό και συναντήσεις με φίλους. Όλες αυτές τις στιγμές τις έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας μπροστά σε ένα πλούσιο και νόστιμο τραπέζι. Γιατί το καλοκαίρι είναι στιγμές, για αυτές τις στιγμές!

Καθώς βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού και η διάθεση μας είναι αρκετά ανεβασμένη αναζητήσαμε τα καλύτερα στέκια για φαγητό σε συνδυασμό με έναν ωραίο χώρο. Εμείς εντοπίσαμε τις καλύτερες ταβέρνες για μεζέδες και οφτό για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας εξόδους. Τι περισσότερο ζητάτε από ένα ωραίο και φιλόξενο ταβερνάκι που προσφέρει καλή ποιότητα και νοστιμιά στα φαγητά του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την ιδανική παρέα και να κάνετε κράτηση!

ΘΕΟΔΟΣΗ ΧΩΡΟΣ.jpg

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ

Η ταβέρνα του Θεοδόση βρίσκεται στην Πάνω Δευτερά και διατηρεί πολύχρονη οικογενειακή παράδοση στο Συρτό Οφτό Κλέφτικο σε ένα αυθεντικά παραδοσιακό περιβάλλον. Αποτελεί ιδανική επιλογή για να απολαύσετε καλοκαιρινές δροσερές νύχτες με παγωμένες μπύρες και εύγευστο, πλούσιο φαγητό, στην όμορφη αυλή της ταβέρνας με την παρέα ή την οικογένεια σας.

ΘΕΟΔΟΣΗ ΟΦΤΟ (2) (002).jpg

Το Κλέφτικο σερβίρεται με μια ποικιλία από πατάτες και το μοναδικό πιλάφι στον ξυλόφουρνο, σπιτικά κουπέπια, ταχίνι , χωριάτικο γιαούρτι, καππάρι, ελιές τσακιστές και ολόφρεσκη σαλάτα η οποία συμπεριλαμβάνει όλα τα κυπριακά χόρτα. Όσον αφορά το επιδόρπιο δεν θα μείνετε παραπονεμένοι καθώς σερβίρεται ολόφρεσκο γαλακτομπούρεκο της ημέρας ή τα γλυκά της γιαγιάς. Η επίσκεψη σας στη ταβέρνα του Θεοδόση θα σας αφήσει σίγουρα πολύ ικανοποιημένους καθώς θα δοκιμάσετε πολλά καλομαγειρεμένα κυπριακά εδέσματα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22621537.

ΣΙΗΦΤΟΥΡΗΣ ΚΥΡΙΑ.jpg

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΙΗΦΤΟΥΡΗΣ

Το εστιατόριο Σιηφτουρής στην Λάρνακα, μετρά πάνω από 100 χρόνια γευστικής εμπειρίας. Είναι έτοιμη να προσφέρει σε όλους εσάς το καλύτερο οφτό κλέφτικο. Η μερίδα περιλαμβάνει το κλέφτικο και τις πατάτες κάτι το οποίο φημίζεται για την ποσότητα αλλά και την ποιότητα. Η εμπειρία της ταβέρνας φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από την επιλογή του εκλεκτού αρνίσιου κρέατος το οποίο και ψήνεται μέσα σε ξυλόφουρνο οι οποίοι έχουν πυρωθεί με ξύλα ελιάς. Η προσοχή στην επιλογή και στο τρόπο ψησίματος είναι αυτά που χαρίζουν στους πελάτες το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

ΣΙΗΦΤΟΥΡΗΣ ΦΑΓΗΤΟ.jpg

Η ανταγωνιστική τιμή στην οποία προσφέρετε το κλέφτικο ανέρχεται στα 9 ευρώ η μερίδα για take away και 10.50 για τους καθιστούς. Η τιμή της μερίδας για το πουργούρι ανέρχεται στα 3 ευρώ για take away και 4 ευρώ για τους καθιστούς. Το εστιατόριο παρέχει και εδέσματα σχάρας τις νυχτερινές ώρες.

Ανοικτοί από την Τρίτη μέχρι το Σάββατο 12:00 - 23:00 και την Κυριακή από τις 12:00 - 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 24669422.

ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΧΩΡΟΣ (002).PNG

ΤΑΒΕΡΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ

Η Ταβέρνα Το Ιστορικόν βρίσκεται στον Άγιο Δομέτιο και παρόλα αυτά δίνει την στους αίσθηση, σε όσους την επισκεφτούν, μακριά από την βαβούρα της πόλης. Η γραφική τοποθεσία και το κτίριο όπου στεγάζεται το μικρό ταβερνάκι αποτελεί την τέλεια επιλογή μέσα στην πόλη για να απολαύσεις παραδοσιακούς κυπριακούς μεζέδες και σπιτικό φαγητό. Μπορεί το ταβερνάκι να διαθέτει μικρό χώρο και λίγα τραπεζάκια αλλά η επίσκεψη θα σας μείνει αξέχαστη ειδικά αν επιλέξετε να την επισκεφτείτε εντός καλοκαιρινής περιόδου έτσι ώστε να καθίσετε στη όμορφη ανακαινισμένη αυλή.

ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΟΦΤΟ.jpg

Στη ταβέρνα μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία φαγητών όπως πεντανόστιμο σουβλάκι, σεφταλιές, μαγειρευτά φαγητά, παϊδάκια αρνίσια, μελιτζάνες με φέτα, συκωτάκι αρνίσιο και άλλα πολλά νόστιμα φαγητά.

Οι επισκέπτες που επιλέγουν τις Τρίτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν για φαγητό παραδοσιακό οφτό το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας αρνί και μέχρι να φτάσεις στο πιάτο σας ακολουθείτε μια προετοιμασία 24 ωρών για να μαριναριστεί και στη συνέχεια ψήνεται για άλλες 5 ώρες σε παραδοσιακό φούρνο που έχει πυρωθεί με ξύλο λεμονιάς και τερατσιάς. Το οφτό συνοδεύεται με πατάτες οι οποίες ψήνονται με το αρνί στο ξυλόφουρνο και πουργούρι. Αν το δοκιμάσετε σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι από τη γεύση και την ποιότητα αλλά και τα υπέροχα αρώματα που παίρνει από το ξυλόφουρνο καθώς το φαγητό θα λιώνει στο στόμα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε εδώ: 22 780555

ΣΤΕΝΟΡΥΜΙ ΧΩΡΟΣ.PNG


ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΣΤΕΝΟΡΥΜΙ

Η ταβέρνα Στενορύμι βρίσκεται στην καρδιά της Αγλατζιάς και διαθέτει μια όμορφη αυλή ιδανική για να περάσετε τα καλοκαιρινά βράδια παρέα με τους φίλους και την οικογένεια σας. Αποτελεί μια από τις πιο καλές επιλογές για όσους επιλέγουν να μείνουν στην πόλη και να απολαύσουν παραδοσιακό φαγητό σε ένα ήρεμο και πανέμορφο περιβάλλον. Η επιλογή ενός δροσερού πότου όπως είναι η μπίρα σε συνδυασμό με νόστιμο φαγητό που περιλαμβάνει μεζέδες και οφτό με live μουσική θα σας αφήσει ευχαριστημένους και είμαστε σίγουροι πως θα θέλετε να πηγαίνετε πιο συχνά.

ΣΤΕΝΟΡΥΜΙ ΟΦΤΟ .jpg

Η επιλογή αυτής της ταβέρνας θα σας μείνει αξέχαστη λόγο της πανέμορφής αυλής της που δημιουργεί μια υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, για το ωραίο φαγητό και την καλή εξυπηρέτηση. Όταν επιλέξετε να πάτε εμείς θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε τα διάφορα σχάρας που περιέχει παϊδάκια κρασάτα, σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σεφταλιές, χαλούμι, μανιτάρια και άλλα. Βέβαια δεν γίνεται να παραλείψετε να παραγγείλετε οφτό κλέφτικο το οποίο σερβίρετε με πατάτες, πουργούρι και καππάρη.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22 876543

ΦΩΛΙΑ ΧΩΡΟΣ.jpg

ΤΑΒΕΡΝΑ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Η ταβέρνα Φωλιά του Δράκου στο Πεντάκωμο από καφενείο του παππού πέρασε στη νέα γενιά, στα χέρια τον εγγονιών. Το αποτέλεσμα που έχει δημιουργηθεί προϋποθέτει πολλή αγάπη, μεράκι και αφοσίωση και όλα αυτά έχουν περάσει στο κόσμο καθώς πολλοί το έχουν πλέον σαν στέκι τους. Το παραδοσιακό κυπριακό μεζεδοπωλείο βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Λεμεσού και σου προσφέρει όλα αυτά που αναζητάς τα βράδια του καλοκαιριού. Το ταβερνάκι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο καθώς στο εσωτερικό του χώρου κοσμείται μια κάβα με εκλεκτά κρασιά και δίνει μια διαφορετική αίσθηση στο χώρο ενώ διαθέτει και μια γραφική αυλή ιδανική για την εποχή.

ΦΩΛΙΑ ΜΕΖΕΔΕΣ.PNG

Όσον αφορά το φαγητό, μην ανησυχείτε! Καθώς μπορείτε να απολαύσετε μαγειρευτά φαγητά καλοψημένους μεζέδες και λαχταριστό οφτό κλέφτικο. Η αγάπη και το πάθος των δύο αυτόν νεαρών αποτελεί το μυστικό για τις πρώτες ύλες που επιλέγουν να προσφέρουν στους πελάτες τους. Στη Φωλιά του Δράκου όλοι μπορούν να μείνουν ικανοποιημένοι ακόμα και οι πιο απαιτητική καθώς μπορείτε να βρείτε και χορτοφαγικά φαγητά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: 25 632535 & 99 820641

ΕΡΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟΣ.jpg

ΤΑΒΈΡΝΑ ΕΡΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταβερνάκι στο Λυθροδοδόντα, το οποίο προσφέρει εκλεκτό φαγητό και όσοι την έχετε επισκεφτεί μπορείτε να το επιβεβαιώσετε. Εκτός από το αγαπημένο φαγητό που επιλέγουν όλοι που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από αγαπημένο παραδοσιακό οφτό κλέφτικο, η ταβέρνα προσφέρει παραδοσιακό τταβά και ανθούς γεμιστούς. Αν είστε λάτρεις του οφτού τότε πρέπει να επισκεφτείτε το ταβερνάκι Πέμπτη και Παρασκευή.

ΕΡΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ ΟΦΤΟ (002).jpg

Στην ταβέρνα προσφέρονται γεύματα εξαιρετικής ποιότητας. Το κλειδί της επιτυχίας σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες εντοπίζεται στη παρουσία σταθερού ποιοτικού φαγητού, το οποίο έχει υπέροχη γεύση κάθε φορά. Στην ταβέρνα μπορείτε να έρθετε με μικρά και παιδία καθώς στο χώρο προσφέρεται μεγάλος παιχνιδότοπος για να διασκεδάσουν τα παιδία και να είστε και εσείς πιο ξέγνοιαστοι.

Φάτε πεντανόστιμο φαγητό, πιείτε ένα ποτό και πάνω απ’ όλα, χαλαρώστε και αφήστε πίσω σας όλα αυτά που σας απασχολούν!

Για περισσότερες πληροφορίες: 22 542942

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close