Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2026
Με αφορμή την International IPA Day, το Brewfellas προσκαλεί τους φίλους της craft μπίρας την Πέμπτη 6 Αυγούστου σε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία αφιερωμένη σε ένα από τα πιο αγαπημένα στυλ μπίρας παγκοσμίως.
Για μία μόνο βραδιά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πέντε διαφορετικά IPA flights, σχεδιασμένα ώστε να αναδείξουν τον πλούτο και την ποικιλία των India Pale Ales. Από δροσιστικές West Coast IPAs με έντονη πικράδα μέχρι αρωματικές και ζουμερές Hazy IPAs, αλλά και επιλογές χωρίς αλκοόλ, κάθε flight προσφέρει μια διαφορετική γευστική προσέγγιση, ιδανική τόσο για τους έμπειρους beer lovers όσο και για όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο της craft μπίρας.
Η βραδιά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να συγκρίνουν διαφορετικά στυλ IPA, να ανακαλύψουν νέες αγαπημένες ετικέτες και να γιορτάσουν μαζί με άλλους λάτρεις της craft σκηνής μια από τις σημαντικότερες ημέρες του παγκόσμιου beer calendar.
Με σύνθημα «5 flights. Countless hops. One great night.», το Brewfellas υπόσχεται μια εμπειρία γεμάτη αρώματα λυκίσκου, γευστικές ανακαλύψεις και καλή παρέα, σε μια ατμόσφαιρα που αναδεικνύει την κουλτούρα της ποιοτικής μπίρας.
Μια βραδιά που δεν απευθύνεται μόνο στους φανατικούς των IPA, αλλά και σε όσους θέλουν να εξερευνήσουν τις διαφορετικές εκφάνσεις της craft μπίρας μέσα από μια μοναδική γευστική δοκιμή.
>> Πέμπτη 6 Αυγούστου, Brewfellas, Λευκωσία, 18.00
5 διαφορετικά IPA Flights
Hazy IPA, West Coast IPA, Alcohol-Free IPA και πολλές ακόμη επιλογές για εξερεύνηση των διαφορετικών στυλ IPA.
Σχετικά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τη διήμερη Γιορτή Κυπριακής Παράδοσης στη Λάνια
Όλα όσα σε περιμένουν στο χωριό
Η Βυζακιά στήνει χοροεσπερίδα με την Αντωνία Ορφανού και την ορχήστρα της
Μια μεγάλη βραδιά με ζωντανή μουσική, χορό, φαγητό και ποτό στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού
Τα Κάτω Λεύκαρα στήνουν τη μεγάλη καλοκαιρινή τους χοροεσπερίδα
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, παραδοσιακούς χορούς, φαγητό και δώρα, με το μουσικό σχήμα «Ασίκηδες»
Week Agenda: 12 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συναυλίες, παραδοσιακά φεστιβάλ, θερινό σινεμά και μουσικές βραδιές μάς ταξιδεύουν από την Πάφο μέχρι τη Λάρνακα και τη Λεμεσό
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου
Παρατήρηση της Σελήνης με τηλεσκόπια, σύντομες επιστημονικές παρουσιάσεις και ζωντανή μουσική συνθέτουν τη Βραδιά Αστρονομίας που διοργανώνεται στις 27 Αυγούστου 2026 στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου.
Τα Λεύκαρα τραγουδούν Παντελίδη, Μητροπάνο, Καρρά και Σφακιανάκη για καλό σκοπό
Ένα φιλανθρωπικό μουσικό αφιέρωμα σε τέσσερις φωνές που άφησαν εποχή, με τον DJ Peris στα decks και είσοδο με εισφορά €5
Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Λιβανέζος χορογράφος Ali Chahrour έρχεται για πρώτη φορά στη Λευκωσία
Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή φέρνει στη σκηνή τις αληθινές και συνταρακτικές ιστορίες επιβίωσης τριών μεταναστριών οικιακών εργαζομένων στον Λίβανο.
«Vaivén»: Η σύγχρονη εφηβεία ανάμεσα στις οθόνες, την πίεση και την ανάγκη για σύνδεση
Η Corus Motus Youth Dance Company παρουσιάζει εις διπλούν στη Λεμεσό μια παράσταση σύγχρονου χορού για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νέα γενιά
Οδηγός Δεκαπενταύγουστος στην Κύπρο: Όλα όσα θα γινουν στο νησί!
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, γλέντια στα χωριά και νόστιμες εξορμήσεις από τις 13 μέχρι τις 16 Αυγούστου
25 αυγουστιάτικες χοροεσπερίδες και γλέντια στα χωριά της Κύπρου που αξίζει να ζήσεις φέτος
Από τον Δεκαπενταύγουστο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, τα χωριά στήνουν τραπέζια και μας καλούν για μουσική, φαγητό και χορό