Eating News , Εστιατόρια

Nuii: Τώρα και στην Κύπρο!

Η επόμενή σου περιπέτεια…

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2022

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ικανοποίησες την όρεξή σου για περιπέτεια;

Αν έχεις ονειρευτεί εξωτικά μέρη, εξερεύνηση σε άγνωστους πολιτισμούς, χρώματα, ήχους, αρώματα και γεύσεις, τότε ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και να ανακαλύψεις τον κόσμο μέσα από την περιπέτεια του νέου συναρπαστικού παγωτού Nuii από την FRONERI.

Κάθε παγωτό Nuii έχει την πιο απαλή κρέμα παγωτού γάλακτος – που ξεχειλίζει συναρπαστικές υφές και γεύσεις, με συστατικά προσεκτικά συλλεγμένα για να προκαλέσουν μία αίσθηση περιπέτειας και ανακάλυψης – και περιβάλλεται από λαχταριστή σοκολάτα.

Πέντε εμβληματικές γεύσεις συνθέτουν την γκάμα Nuii και κάθε μία από αυτές έχει δημιουργηθεί για να σε παρασύρει σε μία ξεχωριστή περιπέτεια:

Δάγκωσε την βελούδινη σοκολάτα γάλακτος που περιβάλει το Nuii Salted Caramel & Australian Macadamia και ταξίδεψε στο εξωγήινο τοπίο που προσφέρει η κόκκινη έρημος της Αυστραλίας.

Σκαρφάλωσε στο βουνό Μπρόμο της Ιάβας και απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα πάνω από το χείλος του ηφαιστειακού κρατήρα με το Nuii Almond & Java Vanilla. 

Το Nuii White Chocolate & Java Vanilla από την πρώτη κιόλας δαγκωνιά σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και σε οδηγεί να ακολουθήσεις τα κρυφά μονοπάτια της φύσης και να εξερευνήσεις τους μαγευτικούς καταρράκτες της Ιάβας. 

Γνώρισε από κοντά τους σκανταλιάρηδες λεμούριους και επισκέψου το παραμυθένιο πέτρινο δάσος της Μαδαγασκάρης με το Nuii Milk Chocolate & Madagascan Vanilla.

Ζήσε την περιπέτεια στην αστική ζούγκλα της Νέας Υόρκης και χόρεψε στους ρυθμούς της πόλης. Διέσχισε την Πέμπτη λεωφόρο, περιπλανήσου στο Broadway και χαλάρωσε με μία βαρκάδα στο Central Park, απολαμβάνοντας το Nuii New York Cookies & Cream.

Τέλος, αφέσου στη μαγεία του Βόρειου σέλας με το Nuii Dark Chocolate & Nordic Berries την έκτη γεύση που θα βρεις αποκλειστικά στις πολυσυσκευασίες Nuii στα Super Market.

Αναζήτησε όλες τις απολαυστικές γεύσεις Nuii στα πράσινα ψυγεία και άσε την περιπέτεια να ξεκινήσει!

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Κύπρου: Βάσσος Ηλιάδης ΛΤΔ. 


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close