Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τρυπώσαμε στο Hard Rock Cafe Αγίας Νάπας

Λίγο πριν από το μεγάλο opening του, τρυπώσαμε στο εσωτερικό του και ρίξαμε μια πρώτη ματιά!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2016

Το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του Hard Rock στην Αγία Νάπα πλησιάζει και λίγο πριν ανοίξει και επίσημα τις πόρτες του στο κοινό -στις αρχές του επόμενου μήνα-, το cafe υποδέχθηκε ανθρώπους των Μέσων Ενημέρωσης παρουσιάζοντας την νέα τοποθεσία του Hard Rock στην καρδιά της Αγίας Νάπας στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 13, αλλά και τη μοναδική του συλλογή από σημαντικά μουσικά memorabilia. 

Το νέο Hard Rock Cafe Ayia Napa θα προσφέρει στους καλεσμένους του μια καθηλωτική εμπειρία με μουσική και φαγητό, συμπεριλαμβάνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το ολοκαίνουριο Hard Rock Cafe Ayia Napa, ενσωματώνει συνολικά 860 μ² με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με ικανότητα να φιλοξενήσει 380 καλεσμένους. Το μεγαλοπρεπές κτίριο επεκτείνεται σε τρεις ορόφους, συμπεριλαμβανομένου ενός υπέροχου roof terrace, με θέα ολόκληρo το κέντρο της πόλης και την ακτογραμμή της Αγίας Νάπας.

Μεταξύ άλλων έχει να προσφέρει ιδιωτικό χώρο για events, μια μουσική σκηνή, τρία μοντέρνα bars, το γνωστό κατάστημα λιανικής πώλησης Rock Shop® κι ένα διαδραστικό Rock Wall Solo™ - μια υψηλής ανάλυσης διαδραστική οθόνη η οποία θα επιτρέπει στους fans του brand να εξερευνήσουν τη μεγαλυτερη μουσική συλλογή memorabilia του κόσμου.

 

Η ξενάγηση
Παρών στο χώρο ήταν και ο Franchise Area Vice President του Hard Rock για τις χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), Anibal Fernandez, ο οποίος παρείχε πληροφορίες για το Hard Rock International. “Hard Rock has been looking forward to returning to the Cyprus area, and we could not have asked for a better location than Ayia Napa to showcase our immersive dining experience,” ανακοίνωσε ο κ. Anibal Fernandez. “Ayia Napa is a rich and vibrant city that is perfect for Hard Rock Cafe, and we look forward to working with our new partners as we join this thriving and energetic community”.


Μια εξειδικευμένη ομάδα του Hard Rock ήταν επίσης ήταν εκεί για να προσφέρει μια πλήρη περιήγηση των αυθεντικών memorabilia, τα οποία έχουν επιλεχθεί για να διακοσμήσουν τους τοίχους αυτού του νέου και φαντασμαγορικού χώρου ψυχαγωγίας. Οι αντιπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την μοναδική ιστορία που βρίσκεται πίσω από το κάθε μουσικό τεχνούργημα, τα οποία διαλέχτηκαν από εμπειρογνώμονες του Hard Rock.

Μερικά από τα κομμάτια memorabilia της συλλογής του Hard Rock Cafe Ayia Napa συμπεριλαμβάνουν: ένα γιλέκο το οποίο φορέθηκε από τον  Prince κατά την διάρκεια προώθησης του άλμπουμ του ‘Lovesexy’ τη δεκαετία του ‘80; η φυσαρμόνικα Hohner Marine Band του Ronnie Wood από τους Rolling Stones; το PVC σορτσάκι της Lady Gaga το οποίο φόρεσε κατά τη διάρκεια προώθησης του άλμπουμ της ‘The Fame’ το 2008 και ένα σκίτσο σχεδιασμένο και υπογεγραμμένο από τον ένα και μοναδικό Michael Jackson.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close