Eating News , Εστιατόρια

Οι 3 "δυνατές" αφίξεις στην ανανεωμένη λεωφ. Μακαρίου

Τα νέα στέκια που αναμένονται πολύ σύντομα

Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2022

Τρεις πολύ "δυνατές" νέες αφίξεις ετοιμάζεται ναυποδεχθεί η εμπορική λεωφόρος της πρωτεύουσας, η Μακαρίου, ενώ πρόσφατα λανσαρίστηκαν νέοι χώροι.

Όσον αφορά στις νέες προσθήκες, αφορούν τόσο εμπορικά καταστήματα όσο και χώρους εστίασης και αναμένεται ότι θα γίνουν αμέσως σημείο αναφορά!

Στους χώρους εστίασης, αυτοά που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία δεν είναι άλλα από το ολοκαίνουριο Constantinides Healthier Bakery, το νέο απόκτημα του ομίλου Columbia Restaurants ονόματι Henry’s και τέλος, το Pinolo το οποίο θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στα brands του Ομίλου Ζορπάς.

50da4e_a97abc4895f54d71ac1e8a38fe6ccaa9_mv2.webp


Constantinides Healthier Bakery
Το γνωστό για τα υγιεινά και πολύ νόστιμα προϊόντα του, Αρτοποιείο Κωνσταντινίδη στα Λατσιά, ετοιμάζεται για το άνοιγμα δεύτερου αρτοποιείου στη Λευκωσία.

Το νέο απόκτημα της οικογένειας αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του πολύ σύντομα προσφέροντας στους επισκέπτες του μια ευρεία γκάμα από υγιεινά, φρέσκα και καινοτόμα προϊόντα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Πρόκειται μάλιστα για ένα concept το οποίο οι άνθρωποί του, δουλεύουν για πολλά χρόνια και το οποίο βλέπουν τώρα να υλοποιείται!

Πιο συγκεκριμένα το νέο bakery/cafe θα βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από τη Μακαρίου, θα έχει τραπεζάκια στον πεζόδρομο, ενώ στο μοντέρνο εσωτερικό του θα φιλοξενεί τα πιο υγιεινά γλυκά και φαγητά, εξαιρετικά ψωμιιά, σάντουιτς, σνακ, καφέδες και αρτοσκευάσματα, σε ένα πραγματικά υπέροχο περιβάλλον!

henrys_1_HRaPSAL.width-800 (1).jpg

Henry’s
Η Columbia Restaurants συνεχίζει να ηγείται στον χώρο της εστίασης, προσφέροντας ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες με κάθε νέο έργο. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιό της είναι το Henry’s, ένα κομψό νέο εστιατόριο, εμπνευσμένο από φημισμένες μπρασερί.

Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση, στην καρδιά της πρωτεύουσας, που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των εργαζομένων της γύρω περιοχής και όχι μόνο. Με προσεγμένα κλασικά και signature πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, θα σερβίρει εξαιρετικές all-day επιλογές για πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο, business meetings και work breaks σ’ ένα χαλαρό και ευέλικτο περιβάλλον.

Το Henry’s θα διαφοροποιηθεί σημαντικά από τον ανταγωνισμό με καθημερινό brunch σέρβις, δημιουργικό all-day drinks menu και δυναμικό delivery service που θα μεταφέρει όλη την ποιότητα της dine-in εμπειρίας, απευθείας στον χώρο των πελατών.

Εστιάζοντας βέβαια στη γνωστή εξαιρετική εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει κάθε brand της Columbia Restaurants, το Henry’s στοχεύει να προσφέρει μια εμπειρία υψηλής ποιότητας, ενώ αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του έως το τέλος του 2022, στην ανανεωμένη Λεωφόρο Μακαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.columbia-restaurants.com/ & https://henrys.com.cy/

πινολο.jpg

Pinolo
Η πολυαναμενόμενη εστιατορική άφιξη της πρωτεύουσας που έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη, ακούει στο όνομα Pinolo και φυσικά αναμένεται να "προσγειωθεί" στην ανανεωμένη λεωφ. Μακαρίου. Πρόκειται για ένα ιταλικής φιλοσοφίας εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς, το οποίο έρχεται να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Ζορπά.

Της κουζίνας θα ηγείται και σε αυτήν την περίπωση ο βραβευμένος με Cyprus Eating Awards ως Best chef of the Year 2021, Ηλία Αριστοτέλους, ο οποίος μαζί με την ομάδα του θα αναλάβουν να μας ταξιδέψουν με τις γεύσεις τους!

Στο μενού του νέου εστιατορίου θα περιλαμβάνονται πίτσες και ζυμαρικά φτιαγμένα επιτότοπου με άριστες πρώτες ύλες. Τα ολόφρεσκα ψαρικά θα πρωταγωνιστήσουν επίσης στην κάρτα των ορεκτικών και των κυρίως πιάτων, ενώ η μεγαλύτερη έκπληξη της κάρτας, θα είναι η ναυαρχίδα των βοδινών κρεατικών. Ο λόγος για την αυθεντική Bistecca alla Fiorentina, προερχόμενη από την δυσεύρετη ράτσα Chianina, η οποία εισάγεται αποκλειστικά για το εστιατόριο Pinolo. Ένα κρέας που θα ψηθεί αριστοτεχνικά στην πιο εξειδικευμένη σχάρα της αγοράς, χαρίζοντας σε όλες τις κοπές, ευγενή αρώματα ξύλου.

Οι λάτρεις των ιταλικών επιδορπίων, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έξι άκρως ινσταγκραμικά γλυκά, που εγγυημένα θα ενθουσιάσουν όλα ανεξαιρέτως τα παλέτα.

Ο χώρος, απλά μοναδικός, πιστοποιεί για ακόμη μια φορά τη σημασία που δίνει ο Όμιλος στο interior και exterior design, με τη δυναμική του ξύλου, των γήινων χρωμάτων και κεραμικών, τα υψηλής αισθητικής τραπεζοκαθίσματα και τα έργα τέχνης που θα κοσμούν τον χώρο, να αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Pinolo.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close