Eating News , Εστιατόρια

Το εξωτικό beach bar, με το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα

Ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές σε ένα μαγικό τοπίο

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2022

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, στιγμές χαλάρωσης, καλό φαγητό, κοκτέιλ, μουσική αλλά και ηρεμία. Για τους περισσότερους όλα αυτά δημιουργούν τον παράδεισο των καλοκαιρινών μας διακοπών, αλλά είναι και κάποια μέρη που κάνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα. Στον Κάτω Πύργο, κάπου στην επαρχία Λευκωσίας, και σε απόσταση αναπνοής από την επαρχία Πάφου, βρίσκεται ένα φανταστικό τοπίο διαφυγής, που από την πρώτη στιγμή που το επισκεφτείς καταφέρνει να σε φέρει σε απόλυτη χαλάρωση και γαλήνη!

klimataria277.png

Εκεί λοιπόν σε περιμένει η Κληματαριά, που υπόσχεται να σου χαρίσει όμορφες καλοκαιρινές στιγμές σε συνδυασμό με καλή μουσική, νόστιμο φαγητό και δροσιστικά ποτά και cocktails. Μοναδική ατμόσφαιρα, ιδανική για τις διακοπές σου, και ακόμα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα! Ναι, εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις την πιο ωραία στιγμή της ημέρας, που δεν είναι άλλη από το ηλιοβασίλεμα.

klimataria2.jpg

Το all day beach bar της Λευκωσίας έχει διαμορφώσει το μενού του με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ τους θάμωνές του.

Η Κληματαριά ανοίγει από νωρίς το πρωί και μπορείς να απολαύσεις τον πρώτο καφέ της ημέρας και να τον συνδυάσεις με βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Κρυονέρι που απλώνεται μπροστά στο beach bar. Εναλλακτικά, μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά ροφήματα, αράζοντας σε ένα από τα κρεβατάκια που παρέχονται για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.

Πέρα όμως από ροφήματα, στο μενού του περιλαμβάνονται ακόμα και νόστιμο φαγητό, δροσιστικά ποτά και ψαγμένα κοκτέιλ. Από φαγητό μπορείς να απολαύσεις φρέσκες σαλάτες, κρεατικά, ψάρια, μακαρονάδες, σάντουιτς, μπέργκερ, ενώ θα βρεις και επιλογές για vegan.

Η διακόσμηση του χώρου είναι απίστευτα εντυπωσιακή, μα ταυτόχρονα απλή και χαλαρή. Στον χώρο το ξύλο, η πέτρα και οι ψάθες δένουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους, ενώ σε συνδυασμό με τον υπέροχο φωτισμό, όλα αυτά δημιουργούν το απόλυτο mood του καλοκαιριού.

img-20210607-wa0019_1.jpg


Το μόνο σίγουρο είναι ότι σ' αυτήν την ήσυχη παραλία, θα ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία με όλες σου τις αισθήσεις.

Πάρε την παρέα σου και φύγατε για το Βeach Βar Κληματαριά!

(99 980446) Παραλία Κρυονέρι, Κάτω Πύργος Τηλλυρίας, επ. Λευκωσίας.
Ωράριο: Δ-Κ 9:30- 2:00
Facebook: Κληματαριά Μπαρ Εστιατόριο
Instagram: ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ beach bar resto

κλιμτρια5277.jpg

klimataria3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close