Eating News , Εστιατόρια

Εδώ θα σου ετοιμάσουν πλούσια platters για τα γιορτινά βράδια στο σπίτι

Χαλαρές βραδιές στο σπίτι με κρασί καιplatter

Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2020

Οι γιορτές είναι εδώ και μποροί να είναι όλα φέτος διαφορετικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν τελειώσει οι (μικρές) συνάξεις με φίλους στο σπίτι....

Σε αυτό λοιπόν το υπέροχο κλίμα δεν απουσιάζει το κρασί και τι άλλο. . .τα γνωστά σε μας «cheese platters». Λίγα κριτσινάκια πολύσπορα, μπισκοτάκια ολικής, φρέσκα ή και αποξηραμένα φρούτα, λίγη μαρμελάδα, φυστικοβούτυρο ή και ξηροί καρποί συμπληρώνουν αυτή τηn πλούσια σε γεύσεις, πιατέλα. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να αντισταθείς!

Γι' αυτό και οι φούρνοι Πανδώρα σού έχουν ετοιμάζει -όχι 1 αλλά 9- γιορτινά platter που θα κάνουν τις γιορτές πιο όμορφες στο σπίτι, και θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Τα platter είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα Ευρωπαϊκά και ντόπια υλικά και την τεχνογνωσία των σεφ της Πανδώρας.

Platter αλλαντικών (με ποικιλία από διάφορα διαλεκτά αλλαντικά), Platter με τυριά (με ποικιλία από διάφορα διαλεκτά τυριά), Platter με λαχανικά (με ποικιλία από φρέσκα λαχανικά), Platter με φρούτα (με ποικιλία από φρούτα εποχής), Platter με καναπεδάκια, Platter με Tortilla Wraps, Platter με Bao Buns, Platter με Tortilla Wraps και μικρά σαντουιτσάκια, Platter με τρίγωνα σάντουιτς.

Για πληροφορίες και παραγγελίες, αποταθείτε στα καταστήματά μας καθημερινά ή μέσω του Pandora Catering στο 22267373 (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 18:00) και ενημερωθείτε για την υπηρεσία κατ’ οικον διανομής που παρέχετε για παραγγελίες €50 και άνω (μάθετε περισσότερα εδώ).

Ελάχιστος χρόνος προετοιμασίας και παράδοσης παραγγελίας είναι 1 εργάσιμη μέρα μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Πληρωμές με μετρητά ή κάρτα στο σπίτι σας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close