Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Σε αυτά τα 7 μαγαζιά φάγαμε φέτος τo καλύτερo brunch

Τα κορυφαία spotγια brunchγια τη σεζόν 2018-2019φιγουράρουν φέτος για πρώτη φοράστην κατηγορία Check in Special Award2019

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2019

Τα Cyprus Eating Awards 2019 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 12 κατηγορίες και τα 85 φετινά υποψήφια εστιατόρια. 

Μάλιστα, φέτος στα Cyprus Eating Awards, εγκαινιάζεται κι ένα νέο, ξεχωριστό βραβείο. Το Check In Special Award 2019.

Η ομάδα του περιοδικού Check In Cyprus παρακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και θέλοντας να τις αναδείξει, κάθε χρόνο θα επιβραβεύει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, η οποία είτε αφορά μια εξειδικευμένη κουζίνα, είτε ένα concept εστίασης, είτε απλά μια αποκλειστική εμπειρία παραδοσιακών ή διεθνών γεύσεων. Το Check In Special Award 2019 θα δίνεται στο καλύτερο της κατηγορίας αυτής.

Η κατηγορία που έχει επιλεγεί για φέτος είναι το Best Brunch, το γεύμα που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει φανατικούς λάτρεις και πλήθος εστιατορίων το έχει εντάξει στο μενού του.

Οι υποψηφιότητες για την κατηγορία Best Brunch είναι:

Ψήφισε ΕΔΩ.

1. Cookhouse
Ένα στέκι που σύντομα έγινε talk of the town στη Λεμεσό με τη φήμη του να εξαπλώνεται γρήγορα σε όλη την Κύπρο. Ένας vintage χώρος, κρυμμένος σε μία μικρή στοά με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που ταιριάζει απόλυτα με την κοσμοπολίτικη αύρα του κέντρου της πόλης της Λεμεσού. Εδώ απολαμβάνεις πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας πιάτα, τα οποία θες να δοκιμάζεις ξανά και ξανά.
>> (25353434) Λεμεσός.

2. D.O.T
Με vintage design, ζεστή ατμόσφαιρα και προσεγμένο μενού το D.O.T προσφέρει εδώ και χρόνια μια εκπληκτική εμπειρία brunch. Βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες γειτονιές της πρωτεύουσας, κοντά στην Πύλη Αμμοχώστου, και το μενού του για brunch είναι πλούσιο και προσφέρεται για όλα τα γούστα.
>> (22101228) Λευκωσία.

3. Edem’s Yard
Το στέκι που είναι ταυτισμένο με τη Λάρνακα και για να βρεις τραπεζάκι πρέπει να στηθείς στην ουρά. Αποτελεί, ίσως, το πλέον instagrammable στέκι της Κύπρου, αφού τα πιάτα του γίνονται viral στα social media. Το μενού του ανανεώνεται και κάθε βδομάδα θα βρεις εξειδικευμένες λαχταριστές εκδοχές από pancake και όχι μόνο.
>> (99842980) Λάρνακα.

4. Omikron Brunch
Και εκεί που όλοι έτρωγαν english breakfast, το Omikron έφερε τη μαγεία του brunch στην Πάφο. Σε έναν γουστόζικο χώρο, που ξεχωρίζει για τη ζεστή ατμόσφαιρα, το φιλόξενο προσωπικό, αλλά και το μενού με τις ενδιαφέρουσες επιλογές, καθημερινά σερβίρει πιάτα με αυγά σε διάφορες εκδοχές, από croque madame και monsieur μέχρι benedict, εξαιρετικά pancake, σάντουιτς και bagel, σαλάτες, milkshake, καφέδες και άλλα ροφήματα.
>> (26955965) Πάφος.

5. Paul Cyprus
H παγκοσμίου φήμης αλυσίδα Paul έφερε τη φινέτσα της γαλλικής κουζίνας στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ένας εκλεπτυσμένος χώρος όπου γεύεσαι υπέροχες αρτοδημιουργίες, κρουασάν, σάντουιτς, αυγά Μπένεντικτ, σάντουιτς croque, ομελέτες και
quiche. Στο μενού βρίσκεις και έτοιμα προγεύματα, όπως L’express, Petit dejeuner parisien, Petit dejeuner continental και Equilibre σε πιο healthy εκδοχή.
>> (22029377) Λευκωσία.

6. Silver Pot
Από τα πλέον δημοφιλή και αγαπημένα στέκια για brunch στη Θεμιστοκλή Δέρβη, το Silver Pot σερβίρει εξαιρετικής ποιότητας καφέ, ιδιαίτερα smoothies, καλοφτιαγμένο brunch, διάφορα πιάτα με αυγά, χορτοφαγικά, vegan αλλά και πιάτα χωρίς γλουτένη. Πρόσφατα πρόσθεσε στο μενού του βάφλες γλυκές, αλλά και αλμυρές προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές για το κοινό του.
>> (22101722) Λευκωσία.

7. The Boys At Number Five
Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως πρόκειται για το μαγαζί που έκανε μόδα το brunch στη Λευκωσία. Πρόσφατα απέκτησε νέο, μεγαλύτερο, funky-minimal χώρο με μικρή αυλή. Ένα μαγαζί γεμάτο ενέργεια, 10 διαφορετικά πιάτα με το αυγό στις διάφορές του εκδοχές, πεντανόστιμα pancake και άλλα γλυκά.
>> (22660421) Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close