Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Άνοιξε νέος φούρνος Έλενα και τα δίνει όλα δωρεάν!

Τα γνωστά παξιμάδια Έλενα απέκτησαν δεύτεροδικό τους φούρνο στη Λευκωσία και προσφέρουν εντελώς δωρεάν όλα τα προϊόντα τους

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2017

Αυτό και αν είναι μία ευχάριστη είδηση. Όλοι γνωρίζουμε τα πεντανόνστιμα προϊόντα και παξιμάδια Έλενα που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκουμε στα ράφια των υπεραγορών.

Πρόσφατα η γνωστή επωνυμία απέκτησε δικό της κατάστημα στον Άγιο Δομέτιο προσφέροντας υπέροχα προϊόντα. Ο Ξυλόφουρνος Έλενα έχει ως άξονά του την παράδοση, τις αυθεντικές κυπριακές συνταγές, τα γνήσια προϊόντα και την ποιότητα. Εκεί θα βρεις προϊόντα και αρτοποιήματα που δεν θα δεις πουθενά άλλου στην Κύπρο όπως σεφταλόπιτα, λουκανικόπιτα με πιτσιλλίσμιμο λουκάνικο, προϊόντα χωρίς σφολιάτα αλλά με την ζύμη της Μόρφου που ψήνεται εύκολα και χαλουμόπιτα με προζύμι και πολλά άλλα.

Νέος φούρνος, όλα δωρεάν
Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος στον Άγιο Δομέτιο οδήγησε τους ιδιοκτήτες στο άνοιγμα ακόμη ενός μαγαζιού στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Παλλουριώτισσα.

Ο νέος φούρνος βρίσκεται στην οδό Αιγαίως 30, κοντά στο Λύκειο Παλλουριώτισσα και θα συνεχίσει να φτιάχνει εξαιρετικά προϊόντα ψημένα στον ξυλόφουρνο. Ο φούρνος άνοιξε σήμερα και μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα το βράδυ θα προσφέρει όλα τα προϊόντα του εντελώς δωρεάν. Από ψωμιά, κουλούρια, πίτες, παξιμάδια μέχρι πασχαλινά εδέσματα και φλαούνες ώστε ο κόσμος να γνωρίσει τον διαφορετικό φούρνο της πρωτεύουσας.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close