Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2024
Το εστιατόριο Rous, ένα εστιατόριο που μετρά ήδη πολλά βραβεία, ανακοίνωσε μόλις τη νέα συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο Σουλιώτη ο οποίος θα είναι ο νέο του Head Chef.
Ο Ανδρέας Κυπριανού, ιδιοκτήτης και Wine Director του Rous ανέφερε: «Το Rous είναι το project με το παθιαζόμαστε. Το παν είναι να αναδείξουμε την κυπριακή γαστρονομική κληρονομιά με τον πιο δημιουργικό τρόπο, γι' αυτό αναζητούμε πάντα το επόμενο νέο ταλέντο που θα ανεβάσει το όραμά μας σε νέα ύψη».
Αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στο Cyprus Young Chef of the Year το 2019, ο σεφ Τριαντάφυλλος έφυγε από το νησί για να αποκτήσει εμπειρία στις κουζίνες των The Ivy, Beefbar, Michelin Star Elystan Street (Phil Howard) και μάλιστα ολοκλήρωσε μια πρακτική άσκηση με τον Gordon Ramsay.
Επέστρεψε στη Λευκωσία για να μαγειρέψει τίμιο και αληθινό φαγητό, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά προϊόντα, φτιάχνοντας παράλληλα δημιουργικά και βιώσιμα πιάτα.
Απολαύστε το αναβαθμισμένο comfort food του Rous με το «a la carte» ή sharing μενού μας ή επίσης με το μενού γευσιγνωσίας - κατ' απαίτηση.
Για κρατήσεις, καλέστε στο 22 760 720.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το rous.com.cy

Σχετικά

Δύο βραδιές στην Κύπρο φωτισμένες με αστέρια Michelin
Ο Chef Θάνος Φέσκος, κάτοχος δύο αστεριών Michelin, συναντά τον επίσης βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, Chef Παύλο Κυριάκη

Το Jamie’s Italian στη Λευκωσία παρουσιάζει: Wine Gathering με το Οινοποιείο Zambartas
Mια ευχάριστη συνάντηση με επίκεντρο το κυπριακό κρασί

Το Olio (από το Σάββατο) μπαίνει... σε νέα εποχή!
Το Olio υπόσχεται ένα μοναδικό dining experience... με νέο μενού υπογεγραμμένο από τον σεφ Νίκο Ψηλό, νέα εικόνα και ελληνικούς ρυθμούς

Ανοίγει σήμερα το νέο, πολυαναμενόμενο all day στέκι της Στασικράτους
Μια φρέσκια άφιξη στο κέντρο της Λευκωσίας φέρνει μαζί της εκλεκτό καφέ, μεσογειακές γεύσεις, after work drinks και lounge βραδιές με κρασί και signature cocktails

Τον Πατρικό ξεσηκώνεται από την Τερσεφάνου και προσγειώνεται στη Λευκωσία
Για ένα μόνο βράδυ, στήνουν την κουζίνα τους στο δρομάκι της Τρικούπη και ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά πιάτα

AMANO Kitchen Bar - Νέα γαστρονομική εποχή με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο ως Consultant & Culinary Director
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.

Το Φαρμακείον της Φανερωμένης είναι η νέα… “θεραπευτική” στάση για καφέ και ποτό στην πόλη
Ένα νέο café bar με ιστορία, έρχεται να δώσει στην περιοχή της Φανερωμένης γεύση, άρωμα και νέα αίσθηση!

A Night of New Tastes: Το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko μας σύστησε τις νέες προσθήκες του μενού σε ένα ξεχωριστό gathering
Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο Akakiko του Hilton Nicosia

Μάθαμε πότε ανοίγει το Khora, το νέο ελληνικό εστιατόριο της πρωτεύουσας
Το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, δέχεται ήδη κρατήσεις

Pinolo: Επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά το Pasta Week!
Από 20 έως 26 Οκτωβρίου, το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο Pinolo, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με ένα sharing menu που σε ταξιδεύει στην καρδιά της Ιταλίας!

Πομιλορού: Η νέα γευστική «απογείωση» στην πόλη!
Το νέο ψητοπωλείο–μαγειρείο φέρνει τις παραδοσιακές συνταγές στην πόρτα σου μέσω Foody — ζεστές, αυθεντικές και φτιαγμένες με μεράκι.

Γνωστή κυπριακή εταιρεία δημιούργησε την Σοκολάτα Μελομακάρονο
Ένα γλυκό αφιέρωμα στην ελληνική κληρονομιά και στη δεξιοτεχνία της χειροποίητης σοκολάτας