Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Βρώμικο σάντουιτς και κολασμένα μπέρκερ στο νέο spot της Λευκωσίας

Η Λευκωσία απολαμβάνει φρέσκα, χειροποίητα σάντουιτς και μπέργκερ από τη νέα άφιξη

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2022

Τα σάντουιτς και τα μπέρκερ αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή φαγητά στον κόσμο!

Οι ιδιοκτήτες του The Sandwich Builder στην Κοκκινοτριμιθιά, η κυρία Χρυστάλλα και ο κύριος Μάικλ, δημιούργησαν ένα προσεγμένο contemporary και μοντέρνο χώρο για τους λάτρεις του street food.

Η κυρία Χρυστάλλα γεμάτη ενέργεια και πάθος για τη δουλειά της μας ανέφερε χαρακτηριστικά: ''Το opening του μαγαζιού μας έγινε πριν από περίπου δύο μήνες, αλλά χρειάστηκε να κλείσουμε λόγω των μέτρων. Ανοίξαμε ξανά σήμερα και στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε εξαιρετικής ποιότητας σάντουιτς και κολασμένα μπέργκερ, όλα χειροποιήτα φτιαγμένα από εμάς τους ιδίους.

Προς το παρόν εγώ και ο σύζυγος μου εξυπηρετούμε το κοινό, καθώς η αγάπη και το πάθος μας για το φαγητό μας έκανε να σκεφτούμε κάτι καινούργιο και καινοτόμο για τη γύρω περιοχή''.

Τα λεγόμενα ''βρώμικα σάντουιτς'' μπορείς να τα επιλέξεις σε τριάρα και το κλασικό φραντζολάκι (προς το παρόν).

Ξεχωρίζει το κυπριακό λουκάνικο κρασάτο το οποίο φτιάχνουν οι ίδιοι καθως και το καραμελωμένο τους μπέϊκον, λίγο ξεχωριστό από τα κλασικά όπως μας ανέφεραν, καθώς και τα 100% βοδινά, ζουμερά και τεράστια μπέργκερ τους.

Βest seller τους, το βρώμικο σάντουιτς με κυπριακό λουκάνικο κρασάτο και το The Big F**** Burger. Αποτελείται από διπλό μπέργκερ πάνω από 400 γρ. το οποίο σερβίρεται με Jack Daniel's σάλτσα, δύο αυγά, δύο τυριά, μπέϊκον, καραμελωμένα κρεμμύδια και λαχανικά!

Στο μενού θα βρεις και hot dogs, χειροποίητες κυπριακές πατάτες τηγανητές σε πολλές παραλλαγές, με τυριά, nachos, σος μέχρι και λουκάνικα και φρέσκες σαλάτες.

Για τους vegan και τους vegetarians υπάρχει το σπιτικό φαλάφελ σε μπέργκερ το οποίο δεν τηγανίζεται, αλλά ψήνεται σε ξεχωριστή σχάρα, καθώς και το veggie burger με μαύρα φασόλια, καρότο και κρεμμύδι.

Ξεχωριστές και οι πρωτεϊνούχες μπάρες, energy balls, όλα αγνά με βάση τη βρώμη, το μέλι και διάφορα σπόρια, αλλά και η η παραδοσιακή καριόκα στην πιο healthy εκδοχή της με βρώμη, μπόλικη μαύρη σοκολάτα με στέβια, κανέλα, γαρύφαλο και καρύδια! 

(22 052937) Κυριάκου Μάτση 1Β, 2660, Κοκκινοτριμιθιά, Επ. Λευκωσίας

 





Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close