Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2026
Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η διεθνούς φήμης ZAZ έρχεται στην Κύπρο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, για μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο Zante Venue στη Λεμεσό.
Η αγαπημένη Γαλλίδα τραγουδοποιός, που έγινε γνωστή παγκοσμίως το 2010 με τη μεγάλη επιτυχία «Je veux», έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό μουσικό στίγμα, συνδυάζοντας τη γαλλική chanson, την pop και την jazz με αυθεντικότητα, πάθος και έντονη σκηνική παρουσία.
Το 2025 επέστρεψε δισκογραφικά με το έκτο προσωπικό της άλμπουμ, ένα έργο με έντονο προσωπικό χαρακτήρα που απέσπασε θετικές κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό. Η νέα αυτή δουλειά συνοδεύεται από μια επιτυχημένη διεθνή περιοδεία, με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις, ενώ το καλοκαίρι του 2026 η ZAZ συμμετέχει ως headliner σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.
Οι ζωντανές εμφανίσεις της ξεχωρίζουν για τη δυναμική τους, αλλά και για τη συναισθηματική σύνδεση που δημιουργεί με το κοινό, μετατρέποντας κάθε συναυλία σε μια μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη ειλικρίνεια, ενέργεια και συναίσθημα.
Τα εισιτήρια για τη συναυλία διατίθενται μέσω της πλατφόρμας SoldOut Tickets, ενώ η εμφάνιση της ZAZ αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα διεθνή μουσικά γεγονότα του φετινού φθινοπώρου στην Κύπρο.
Σχετικά
Οι θρυλικές Golden Voices of Gospel έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το διάσημο αμερικανικό σύνολο από τη Νέα Υόρκη παρουσιάζει τρεις συναυλίες σε Πάφο, Λεμεσό και Λευκωσία, μεταφέροντας στη σκηνή τη δύναμη, τον ρυθμό και τη μοναδική ενέργεια της gospel μουσικής.
Ο Thomas Anders των Modern Talking έρχεται στη Λεμεσό για μια βραδιά γεμάτη διαχρονικά hits
Η χαρακτηριστική φωνή πίσω από μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του ’80 ανεβαίνει στη σκηνή του Monte Caputo, τον Σεπτέμβριο, για μία μοναδική συναυλία στην Κύπρο.
15ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Avantgarde για Νεαρούς Πιανίστες
Αιτήσεις Συμμετοχής μέχρι 17 Οκτωβρίου 2026
Η ρεμπέτισσα Μαριώ επιστρέφει στη Λευκωσία
Με τραγούδια – διαμάντια, ρεμπέτικα, λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά, σε ένα γλέντι από καρδιάς
H Kατερίνα Λιόλιου επιστρέφει για ένα δυνατό live στη Λεμεσό
O «λογαριασμός» γράφεται δυνατά… με πάθος, ένταση και ερμηνείες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!
Νέα ημερομηνία για το μεγάλο πάρτι με τους ONE, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τη Μαντώ
Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία για τη μουσική βραδιά που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας στις 29 Αυγούστου.
Music by Moonlight: Η καταξιωμένη ιταλική ορχήστρα Roma Tre για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η Roma Tre Orchestra πραγματοποιεί φέτος την πρώτη της εμφάνιση στην Κύπρο, με δύο ξεχωριστές συναυλίες.
Η παλιά Έγκωμη αποχαιρετά το καλοκαίρι με τραγούδια και αναμνήσεις σε μία δωρεάν συναυλία
Τα «Περιπλανώμενα Καράβια» στήνουν μια δωρεάν μουσική βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό
Η Έλενα Σολέα τραγουδά Μαρινέλλα και Μίμη Πλέσσα στην Έγκωμη
Μια δωρεάν μουσική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νύχτες Καλοκαιριού»
Οι 50 συναυλίες που θα κάνουν την Κύπρο να βουίξει τον Σεπτέμβριο
Ο Σεπτέμβριος στην Kύπρο ξεκινά με συναυλίες που αξίζει να βάλεις στο πρόγραμμα
Ο Δήμος Στροβόλου, σε συνεργασία με τη Louvana Records, παρουσιάζει μια μυστική συναυλία με τη βραβευμένη Della
Με τη χαρακτηριστική της αισθητική που συνδυάζει dark pop στοιχεία με dreamy παραγωγή, η Della έχει διαμορφώσει μια ξεχωριστή μουσική ταυτότητα