Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2020
Κλειστή για το κοινό κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο θα παραμείνει η Λεβέντειος Πινακοθήκη, λόγω εργασιών συντήρησης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Πινακοθήκη θα παραμείνει ενεργή στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης facebook και instagram και στην ιστοσελίδα www.leventisgallery.org όπου θα συνεχίζει τις διαδικτυακές της δράσεις: από εικονικές ξεναγήσεις, διαδικτυακές συναυλίες και παραστάσεις μέχρι καλοκαιρινό σχολείο.
Στο μεταξύ, το Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης λειτουργεί για το κοινό από την 1η Ιουνίου 2020. Μέχρι τις 14 Ιουνίου 2020, προσφέρεται 40% σε όλες τις εκδόσεις της Λεβεντείου Πινακοθήκης ενώ για πρώτη φορά στο καθιερωμένο ετήσιο παζαράκι βιβλίων πωλούνται επίσης σε μειωμένες τιμές, εκδόσεις του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας, το οποίο επίσης θα παραμείνει κλειστό το καλοκαίρι. To Πωλητήριο, που απέκτησε δική του σελίδα στο facebook [The AGLG Shop] όπου παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα και οι προσφορές, λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Σάββατο κατά τις ώρες 10:00-17:00.
Ανοικτό για το κοινό από την 1η Ιουνίου 2020 είναι και το καφέ-εστιατόριο Πινακοθήκη, τις ίδιες μέρες και ώρες.
Στον χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών.
>> Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες τηλ. 22668820.
Σχετικά

15 (ξεχωριστές) εικόνες από την έκθεση που πρέπει να δεις αυτό το καλοκαίρι
Πήγαμε στα εγκαίνια της έκθεσης "Στον παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί”, που φιλοξενείται στο υπέροχο Almyra Hotel

«Το μήνυμα των χρυσαλλίδων»: Η ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης στο Αρχαίο Κάστρο Κολοσσίου
Σε επιμέλεια της Στέλλας Χριστοφή


«Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί…»: Η νέα, ομαδική έκθεση από την Isnotgallery και το Almyra Hotel
Οι 17 καλλιτέχνες που συμμετέχουν

Κλείνει σήμερα η έκθεση με τις σπάνιες φωτογραφίες των Κυπρίων στην Αίγυπτο
«Το Ταξίδι για την Ιθάκη» – Φωτογραφική Έκθεση και Αναμνήσεις των Κυπρίων της Αιγύπτου (1920–1970)

The Unframed 70s: Έκθεση έργων του Γκλυν Χιουζ ως βιωματική εμπειρία
Αυτή η έκθεση δεν παρουσιάζει ένα αρχείο· ανασυστήνει ένα είδος βιωματικής μαρτυρίας που ακόμη δεν έχει ειπωθεί πλήρως.

Η Cypria Auctions επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με μια ξεχωριστή δημοπρασία
Μια δημοπρασία που δεν αναδεικνύει απλώς έργα τέχνης, αλλά ανοίγει περάσματα σε κόσμους πνευματικούς, συμβολικούς και εσωτερικούς.

Art Drops for Love Drops: Η νέα έκθεση ζωγραφικής της Έλενας Παπαριστοτέλους
Μία έκθεση αφιερωμένη στην αγάπη, τη μνήμη και τη θεραπευτική δύναμη της τέχνης.

Η Κύπρος φιλοξενεί έργα περισσότερων από 150 καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του κόσμου
Μια πολύ σημαντική έκθεση, με θέμα "Τεχνικές Χαρακτικής"

"Unseen Gaze": Μια εικαστική αποκάλυψη που εντυπωσίασε τον επιστημονικό και καλλιτεχνικό κόσμο
Το Ινστιτούτο Κύπρου προσκαλεί το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο και την τέχνη

«CUTS 2025»: Η έκθεση των τελειόφοιτων από το Τμήμα Καλών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ
Μία ομαδική έκθεση από νέα ταλέντα

Έκθεση φωτογραφίας «Ένας χρόνος στην Ινδία του 1960» μέσα από τον φακό της Nomi Rowe
Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, Λεμεσός