Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οκτώ νέες αφίξεις πολυτελείας, που θα συζητά όλη η Κύπρος

Οκτώ νέα εστιατόρια προσφέρουν μία εμπειρία υψηλής γαστρονομίας

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2019

Μία νέα γενιά εστιατορίων κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της στην Κύπρο ανεβάζοντας τον πήχη της εστιατορικής μας πραγματικότητας. Νέες luxury εστιατορικές αφίξεις που προέρχονται κυρίως από τα δύο καινούργια πολυτελή ξενοδοχεία της Κύπρου αλλά και εκτός κυρίως σε Λευκωσία και Λεμεσό. Οκτώ νέες πολυτελείς επιλογές εστιατορίων που συνδυάζουν την υψηλή γαστρονομία, τα ονόματα φημισμένων σεφ και φυσικά ένα εντυπωσιακό περιβάλλον με διακόσμηση που μας παραπέμπει σε ανάλογα σπουδαία εστιατόρια του εξωτερικού. Οι νέες αφίξεις που αναφέρουμε βάζουν την Κύπρο ψηλά στον γαστρονομικό χάρτη και μας προσφέρουν εξεζητημένες και πολυτελείς επιλογές εστίασης. 



The Jolly Joker-Λευκωσία 
Το Jolly Joker επί της οδού Στασικράτους (μέχρι πρότινος Fogo e Brasa) θα μαγνητίσει τους λάτρεις της δημιουργικής, μεσογειακής κουζίνας, οι οποίοι διψούν για ψαγμένες γεύσεις και πιάτα με συντεταγμένες τις εξαίρετες πρώτες ύλες, τα ελληνικά και κυπριακά προϊόντα προέλευσης και τις γαστρονομικές επιλογές για όλους τους διατροφικούς τύπους. Η κάρτα φέρει την βαριά υπογραφή του κορυφαίου executive chef του εστιατορίου Sense (βραβεύθηκε πρόσφατα με Michelin Plate στον οδηγό Michelin) του ξενοδοχείου Athens Was, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και του ταλαντούχου συνεργάτη του Δημήτρη Δημητριάδη. Ένας πολύ εντυπωσιακός χώρος με διακόσμηση που συνδυάζει ποικίλα στοιχεία που δημιουργούν μία αισθητικά άρτια εικόνα. Ίσως ένας από τους ωραιότερους χώρους εστίασης στην Κύπρο. 
(22777774) Στασικράτους 26, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-02.30 (η κουζίνα κλείνει στις 23.30).



The Grill (Parklane Hotel)-Λεμεσός 
Το νέο, υπεροπολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού, το Parklane δίνει μεγάλη έμφαση στα εστιατόρια και τον γαστρονομικό του χάρτη. Ένα από τα εστιατόριά του που ξεχωρίζει είναι το The Grill που εξυμνεί τα κρεατικά σχάρας, με έμφαση στις εξειδικευμένες κοπές, κυρίως βοδινών κρεατικών, μα πρωτίστως τις πρωτοκλασάτες επιλογές κρεατικών εισαγωγής από boutique φάρμες.
(25862000) Γιάννου Κρανιδιώτη 11, 4534, Λεμεσός. Δ-Κ 19.00 23.00.



Dafne (Parklane Hotel)-Λεμεσός 
Η τοποθεσία του εστιατορίου του Parklane, Dafne, ανάμεσα στις πανέμορφες, εξωτικές πισίνες και τη γαλάζια θάλασσα της Λεμεσού είναι μοναδική. Ένα ακόμη υψηλής γαστρονομίας εστιατόριο με πιάτα μεσογειακής κυρίως κουζίνας και εκλεπτυσμένων γεύσεων με μία πολύ καλή κάβα κρασιών. 
(25862000) Γιάννου Κρανιδιώτη 11, 4534, Λεμεσός. Δ-Κ 12.30-22.30 (ώρες κουζίνας).



The Islands
Ένα ακόμη εντυπωσιακό εστιατόριο άνοιξε πρόσφατα στο πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού Parklane. Πρόκειται για το The Islands που βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία και χωρίζεται σε μικρούς πριβές χώρους που θυμίζουν μικρά νησάκια πάνω από μία έκταση νερού. Το κάθε ένα νησάκι διαθέτει δικό του όνομα παρμένο από νησιά της Μεσογείου και σερβίρει μεσογειακές γεύσεις και πιάτα. 
(25862000) Γιάννου Κρανιδιώτη 11, 4534, Λεμεσός. Δ-Κ 19.00 23.00.



Έρχονται σύντομα 
Wolfgang's Steakhouse-Λεμεσός

Το πρώτο Wolfgang’s Steakhouse by Wolfgang Zwiener στην Ευρώπη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το γαστρονομικό κοινό της Κύπρου και τους απανταχού λάτρεις του κόκκινου κρέατος τον Ιούνιο, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, με το σήμα - κατατεθέν του: το άριστης ποιότητας βοδινό κρέας USDA Prime Black Angus. Το ξακουστό αμερικάνικο steakhouse και αγαπημένο στέκι διασήμων ιδρύθηκε από τον Wolfgang Zwiener, τον γιο του, Peter, και τους συνεργάτες τους πριν από 15 χρόνια, με το άνοιγμα του πρώτου Wolfgang’s Steakhouse στο Park Avenue της Νέας Υόρκης. Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Μανχάταν, τα εστιατόρια εξαπλώθηκαν στην Αμερική (Νέα Υόρκη, Μπέβερλι Χιλς, Γουαικίκι, Μαϊάμι, Σόμερβιλ, NJ) και την Ασία (Τόκιο, Οσάκα, Φουκουόκα, Σεούλ, Μανίλα, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη). Περισσότερα ΕΔΩ 


Matsuhisa Limassol


Armyra by Papaioannou

Matsuhisa Limassol, Ristorante Locatelli & Armyra by Papaioannou
Amara Hotel, Λεμεσός 

Ένα ακόμη υπεροπολυτελές ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει πιθανότατα αρχές Ιουνίου στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Ο λόγος για το Amara το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Κύπρου που πέραν των εξαιρετικών υπηρεσιών που θα προσφέρει, το σπα που θα αποτελεί ένα από τα κορυφαία της ανατολικής Μεσογείου θα φιλοξενεί και τρία εξαιρετικά εστιατόρια που φέρουν την υπογραφή διεθνούς φήμης ξένων και Ελλήνων σεφ. Πρόκειται για το Matsuhisa Limassol που κουβαλάει με την εμπειρία του διεθνούς φήμης σεφ, Nobu Matsuhisa και θα προσφέρει μία μοναδική ιαπωνική-περουβιανή μαγειρική εμπειρία. Το Ristorante Locatelli, με την υπογραφή του διάσημου σεφ Giorgio Locatelli, θα περιλαμβάνει μενού, το οποίο ενσωματώνει την ιταλική κουλτούρα και τέλος το τρίτο εστιατόριο με το όνομα του βραβευμένου σεφ Γιώργου Παπαϊωάννου, το Armyra by Papaioannou θα αποτελεί ένα ξεχωριστό εστιατόριο θαλασσινών το οποίο αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς του Amara Hotel.


Ristorante Locatelli

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close