Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2018
Ένας νέος, πολλά υποσχόμενος και πανέμορφος χώρος φέρνει μία καινούργια πρόταση εστίασης στην πόλη της Πάφου.
Πρόκειται για το εστιατόριο Honey το οποίο βρίσκεται στο αναπαλαιωμένο και ιστορικό Χάνι του Ιμπραήμ, πολύ κοντά στη Δημοτική Αγορά της Πάφου. Ένας χώρος με πέτρα και ξύλο, που συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες και μοντέρνες αρχιτεκτονικές πινελιές στον χώρο. Εδώ μπορείς να καθίσεις στην υπερυψωμένη βεράντα του χώρου ή στον πανέμορφο εσωτερικό του χώρο με μία ατμόσφαιρα μαγευτική με ιδιαίτερο φωτισμό.
Το μενού περιλαμβάνει εποχιακές προτάσεις πιάτων από γεύσεις τις Μεσογείου. Ο έμπειρος Ιταλός σεφ του εστιατορίου Matteo Mariangeli έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μενού με πιάτα όπως χτένια με κρέμα μελιτζάνας, μπαρμπούνι με πέστο και τυρί φέτα, χταπόδι, νοτισμένο με πάπρικα και κρέμα σελινόριζας αλλά και πιάτα για vegan και χορτοφάγους.
Οι χειροποίητες ταλιατέλες του Ιταλού σεφ, που μπλέκονται με ragout από κουνέλι και σοταρισμένο κρεμμυδάκι και το συνονθύλευμα από κυδώνια, γυαλιστερές και μύδια, σε ζωμό bouillon, δεν είναι για να τα παρακάμψεις με τίποτα. Βάλε στο καλάθι επιλογών τα γεμιστά με τυρί μπουράτα, ραβιόλι, που σερβίρονται με σος ντομάτας και γαρίδες, το γεμιστό με τα πλοκάμια του και άφθονα μπαχάρια, καλαμάρι, αλλά και τις τραγανές, εγκιβωτισμένες σε κανταΐφι γαρίδες, συνοδευμένες με τεμπούρα λαχανικών. Θα αγαπήσεις το τιραμισού και με χειροποίητα μπισκοτάκια μούρλια, για να συνοδεύσεις το τσάι ή τον καφέ σου.
Σχετικά

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις

Οι 11 νέες αφίξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το καλοκαίρι κρατά ψηλά το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον με πολλά και άκρως συναρπαστικά νέα

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες

Το Taste Atlas προτείνει διακοπές στις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για φαγητό
Η ελληνική που ξεχωρίζει

Πάμε για τυφλή γευσιγνωσία κρασιού σε ένα υπέροχο οινοποιείο στο χωριό
Δοκιμάζουμε κρασιά χωρίς όραση... μόνο με όσφρηση και γεύση

Μία Τετάρτη γεμάτη μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
5 ετικέτες για να γνωρίσεις την ποικιλία και τις δυνατότητέ της

Nobu Matsuhisa: Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για δύο μέρες τον μεγαλύτερο star chef του κόσμου
Για μία αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.

Το πολυαναμενόμενο εστιατόριο με την υπογραφή Αθηναγόρα Κωστάκου και The Clumsies στην Κύπρο
Το βραβευμένο αθηναϊκό μπαρ και ο ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ‘ORIS Fire Kitchen & Bar’

Εσύ δοκίμασες κούπες με γέμιση οφτό, κυπριακό λουκάνικο-χαλλούμι, σοκολάτα ή πιστάτσιο;
Αν όχι ήρθε η στιγμή να το πράξεις και να βιώσεις μια αλλιώτικη γαστρονομική εμπειρία και να φας την κούπα αλλιώς