Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2017
Η εταιρεία SPECTUS, Merchants of Fine Wines & Spirits, με αφορμή τα 20χρονά της, φέρνει το ποιοτικό κρασί απ' όλο τον κόσμο, πιο κοντά σας, με τη διοργάνωση της πιο συναρπαστικής εκδήλωσης κρασιού, που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο.
Η εκδήλωση αυτή, θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στο Four Seasons Hotel, στη Λεμεσό και απευθύνεται σε όλους όσοι εκτιμούν το ποιοτικό κρασί και όχι μόνο.
Με πολλή όρεξη, κέφι και ενθουσιασμό, η εταιρεία επιχειρεί αυτό το τόσο σπουδαίο εγχείρημα, και φιλοδοξεί να προσφέρει μια μοναδική οινική εμπειρία, ως ελάχιστη έκφραση της ευγνωμοσύνης της για τη διαχρονική στήριξη του κοινού προς αυτήν, διατηρώντας την στην κορυφή της αγοράς όλα αυτά τα χρόνια.
Περισσότεροι από 30, παγκοσμίου φήμης, οινοποιοί και αποσταγματοποιοί, συνεργάτες της SPECTUS, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα της εταιρείας να έρθουν στην Κύπρο, για να παρουσιάσουν εκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα, από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να κουβεντιάσουν μαζί τους.
Η γευστολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τις 10.00π.μ. μέχρι τις 6.00μ.μ., σε ένα όμορφο χώρο με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το κρασί(α) της επιλογής τους.
Την ίδια μέρα, σε ειδική αίθουσα, όσοι ενδιαφέρονται, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέχρι και 6 διαφορετικά εξειδικευμένα σεμινάρια Master Classes, τα οποία θα παρουσιάσουν κορυφαίοι του είδους. Τα "Master Classes" συμπεριλαμβάνουν γευστολόγηση πολύ σπάνιων, παλαιωμένων κρασιών και ποτών (σε κάποιες περιπτώσεις είναι τα τελευταία μπουκάλια που έχουν απομείνει), ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδικό πιστοποιητικό και όχι μόνο.
Η SPECTUS επιχορηγεί όλα τα εισιτήρια συμμετοχής γι' αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, και πρόσθετα να υπογραμμίσουμε ότι ΟΛΑ τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα προσφερθούν στο ίδρυμα «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού» που καλύπτει εκπαιδευτικές κυρίως ανάγκες των παιδιών που υπάγονται στο Γραφείο Ευημερίας.
Δηλαδή να τα βοηθήσει οικονομικά ώστε να ξεπεράσουν πιθανόν μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο σχολείο, επιχορηγώντας ιδιαίτερα μαθήματα και στη συνέχεια ενισχύοντας τα, οικονομικά για, να τα βοηθήσει να σπουδάσουν.
-
Four Seasons
18 Νοεμβρίου 2017
Σχετικά
Τα αγαπημένα cinnamon rolls της πόλης, μόλις απέκτησαν νέο μαγαζί στην πλατεία
Απολαμβάνουμε τα διάσημα ρολάκια κανέλας, δίπλα στη θάλασσα!
Γνωστό παραδοσιακό καφενείο, κλείνει για τη σεζόν
Δίνουμε το (τελευταίο) ραντεβού για φέτος
Oι Πέμπτες του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη στη Μαρίνα Λεμεσού, αλλάζουν!
Ζωντανή Μουσική στο PAUL Limassol Marina
Halloween όπως πρέπει: Το λευκωσιάτικο εστιατόριο που μετατρέπει τα γλυκά σε spooky έργα τέχνης
Sweet & Spooky days για δύο μέρες, στο Amyth of Nicosia
Η Μεσόγειος στο πιάτο: 5 εστιατόρια στην Κύπρο που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Οι διευθύνσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Orangery: Το νέο place-to-be στο The Landmark Nicosia!
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, επαναφέρει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης των movers and shakers της πόλης μας, καθώς το Orangery ξεκινά τη νέα του εποχή.
Αυτός ο σεφ θα βρίσκεται στο fine dining εστιατόριο της Λεμεσού, για τους επόμενους δύο μήνες
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι MICHELIN σεφ Michael Nørtoft έρχεται στο Cloud9 στη Λεμεσό!
Μια γαστρονομική βραδιά Wine & Dine, με μενού διά χειρός του βραβευμένου σεφ David Goodridge
Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas