Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2017
Στην ατελείωτη αμμουδιά του Lady’s Mile, ή της Απλώστρας, όπως είναι γνωστή στους πιο παλιούς, έκανε την εμφάνισή του ένα καινούργιο all day μαγαζί -το τρίτο στη σειρά-, πάνω στο κύμα, με το απέραντο γαλάζιο να κάνει τις καλοκαιρινές σου στιγμές πιο ενδιαφέρουσες.


Το Aplostra restaurant-beach bar με τη γουστόζικη διακόσμηση με στοιχεία από ξύλο, φωτιστικά από ψάθα και πλεκτά καλάθια και τις άνετες ξαπλώστρες στην παραλία, σου προσφέρει καφέ, κοκτέιλ, ποτό και φυσικά μενού με φαγητό, καθώς και διάφορα σνακ και homemade ντιπ, ποικιλία σε σαλάτες, ριζότο, και βεβαίως διάφορα θαλασσινά και μερίδες κρεατικών.

Πολύ καλή επιλογή σε σαλάτα, χορταστική και δροσερή, βρήκα την Aplostra Salad, σερβιρισμένη σε τραγανό καλάθι τορτίγιας γεμισμένο με βιολογικά φύλλα σαλάτας, ντοματίνια, καρύδια, ρόδι, παστά σύκα και φράουλες σερβιρισμένα με γλυκιά σάλτσα απο μέλι και βαλσάμικο (€13.50). Από θαλασσινά πιάτα ξεχώρισα και συστήνω το φιλέτο σολομού στη σχάρα με σάλτσα από κρόκους Κοζάνης συνοδευόμενο από ρύζι (€16.50), όπως επίσης και αχνιστά φρέσκα μαύρα μύδια, με κρεμώδη σάλτσα από λευκό κρασί επιλογή ½ κιλό-1 κιλό (€15, €25).


Αν προτιμάς πιάτο με κρεατικό, αξίζει να δοκιμάσεις λαχταριστό χοιρινό σουβλάκι στη σχάρα, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο και σερβιρισμένο με κυπριακή πίτα και φρέσκες πατάτες (€9). Ή στήθος από κοτόπουλο μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, ρίγανη και φρέσκο τζίντζερ μαζί με φρέσκες πατάτες (€12.50). Τόσο η παραλία όσο και το εστιατόριο διαθέτουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεσαι για να απολαύσεις την επίσκεψή σου, όπως επίσης και γήπεδο beach volley για ψυχαγωγία.

Σχετικά
Το πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο μπαράκι του νησιού, επιστρέφει!
Μοναδικό νησιώτικο σκηνικό, με δροσερά κοκτέιλ, ωραία μουσική και ατμόσφαιρα καλοκαιριού
Το καλύτερο gastropub του νησιού για το 2025, επιστρέφει για τη σεζόν
Η διαχρονική και αγαπημένη επιλογή του Πρωταρά, η οποία στα φετινά Cyprus Eating Awards έλαβε το βραβείο για το Καλύτερο Grill Bar / Pub
Η Ελένη σού σερβίρει brunch στην καρδιά της Πιτσιλιάς, στο εστιατόριο του χωριού της
Στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού Δύμες, ονόματι Casa De Δυμών, θα πας για είδη σχάρας, brunch, καφέδες, ποτά και γλυκά σε μια όμορφη και φιλόξενη ατμόσφαιρα με υπέροχη θέα!
Ένα δείπνο με όλα όσα φέρνει η άνοιξη, στο Ρους
Στις 31 Μαρτίου, απολαμβάνουμε ένα δείπνο με 6 πιάτα, τοπικά υλικά και μοντέρνα κυπριακή ματιά
Brunch στο χωριό σε 10 υπέροχα στέκια με άρωμα παράδοσης
Από γραφικά καφενεία μέχρι όμορφες αυλές σε ορεινά χωριά της Κύπρου, αυτά τα στέκια σε περιμένουν για χαλαρό brunch με θέα τη φύση και γεύσεις γεμάτες παράδοση
20 ταβερνάκια στα χωριά για ανοιξιάτικες εξορμήσεις την Κυριακή στο βουνό
Παραδοσιακές ταβέρνες σε ορεινά χωριά της Κύπρου, με αυθεντικές γεύσεις, όμορφα τοπία και τη φιλοξενία που κάνει κάθε εκδρομή ακόμα πιο απολαυστική.
Διάσημο pasta project ανοίγει νέο κατάστημα σε πολυσύχναστη λεωφόρο
Κι αυτή τη φορά δεν θα βρίσκεται εντός πολυκαταστήματος (mall)
«Χτυπούσε, τραυμάτιζε και έσπρωχνε»: Σοκ με τις καταγγγελίες κατά του σεφ του Noma του καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο
Παραιτήθηκε ο επικεφαλής σεφ του Noma, ενός από τα εστιατόρια με την υψηλότερη βαθμολογία στον κόσμο εδώ και χρόνια, έπειτα από καταγγελίες για κακοποίηση
Αγαπημένο στέκι στο χωριό αλλάζει πρόσωπο και γίνεται μποέμ steak house κάθε Τετάρτη
Μια νέα γευστική εμπειρία σε ένα λιθόκτιστο χώρο γεμάτο ατμόσφαιρα, με ζωντανή μουσική, καλό κρασί και μεζέδες εμπνευσμένους από την κυπριακή κουζίνα
Δύο βραβευμένοι σεφ και ένας Master Sommelier, σε ένα άκρως «γευστικό ραντεβού» στη Λευκωσία
Οι σεφ Ανδρέας Γιαγκουλλάς και Jack Γιαννακού "συμπράττουν" με τον Master Sommelier Σωτήρη Νεοφυτίδη
Μεσημεριανή στάση στην Πυξίδα: Θαλασσινές γεύσεις με διαχρονική αξία στη Λευκωσία
Ένα απολαυστικό μεσημεριανό σε ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια ψαριού της πόλης, που συνεχίζει να συνδυάζει παράδοση, ποιότητα και σύγχρονη αισθητική.
Πάμε για καλό ψάρι, θαλασσινά και συγκλονιστική θέα, σε ένα υπέροχο εστιατόριο που επιστρέφει!
Το εστιατόριο θαλασσινών που έκανε γευστικό προορισμό μία παραλία του Πρωταρά, ανακοίνωσε την επιστροφή του για τη σεζόν