Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2025
Μέσα στον ζωντανό παλμό του Πρωταρά, ανάμεσα σε κόσμο, θάλασσα και καλοκαιρινές βόλτες, υπάρχει ένας χώρος που ξέρει πώς να σε τραβήξει κοντά του. Δεν έχει ανάγκη να φωνάξει – το ατμοσφαιρικό design, τα αρώματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και η ενέργεια των ανθρώπων αρκούν. Αυτός ο urban, ανοιχτός χώρος με τα έντονα street στοιχεία, την open kitchen και την έντονη προσωπικότητα, είναι φτιαγμένος για να φιλοξενεί τις πιο χορταστικές καλοκαιρινές απολαύσεις.

Το μενού του; Μια πανδαισία επιλογών, με έμφαση στην ποιότητα, τη φαντασία και τις πολυπολιτισμικές αναφορές. Ξεκινώντας από τις χειροποίητες τορτίγιες/wraps, που είναι και ένα από τα signature σημεία του καταλόγου, θα βρεις 5 διαφορετικές επιλογές: από τo Crispy Chicken μέχρι τον γύρο και τα φαλάφελ. Δεν λείπουν οι πιο δροσερές προτάσεις όπως η χωριάτικη σαλάτα, η τονοσαλάτα, η σαλάτα με χαλούμι αλλά και οι σαλάτες με κοτόπουλο, γύρο, σουβλάκι και τραγανό κροτόπουλο.


Και για όσους αγαπούν το αυθεντικό American burger, το MASA προσφέρει ζουμερές επιλογές, με το “Cheesy” να ξεχωρίζει για το τριπλό cheddar και τη house burger sauce. Εδώ θα απολαύσεις επίσης κι άλλα ζουμερά μπέργκερ όπως το Big Masa Burger, το Halloumi Burger και άλλες νόστιμες όπως το Jack Daniel's Burger αλλά και το Honey BBQ Burger.

Όσοι αγαπούν την πίτσα το μαγαζί προσφέρει τρεις νόστιμες επιλογές, την πίτσα Μαργαρίτα, Πεπερόνι αλλά και την πίτσα με γύρο που θα σε ξετρελάνει. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι πολλές επιλογές είναι vegetarian ή/και vegan, χωρίς εκπτώσεις στη γεύση – κάτι που αποδεικνύει πως το MASA λειτουργεί με σεβασμό και φαντασία απέναντι στις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες.

Ξακουστός γύρος με ρεκόρ πωλήσεων
Ακόμα το μενού σου προσφέρει εκλεκτό γύρο ο οποίο έχει κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί πολύ διάσημο όχι μόνο στην περιοχή αλλά και παγκύπρια. Μάθε επίσης πως το MASA βρίσκεται στη λίστα με τα πρώτα σε πωλήσεις μαγαζιά με γύρο σε ολόκληρη την Κύπρο. Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις τον ξακουστό γύρο χοιρινό, κοτόπουλο βοδινό και μιξ ενώ υπάρχουν επιλογές για πληθωρικά σάντουιτς που θα σε χορτάσουν στην στιγμή.
Σου προτείνουμε το κλασικό ρόστο-χαλούμι, ένα νοστιμότατο hot dog, ένα με γύρο ή για τους πολύ πεινασμένους ένα σάντουιτς διάφορα με μπέικον, χαμ, λουκάνικο, σαλάμι, ρόστο χοιρινό, χαλούμι και τυρί. Φουλ χορταστικό και πλούσιο σάντουιτς σε πολύ καλή τιμή. Πέραν των σάντουιτς θα βρεις εκλεκτά finger food όπως onion rings, φαλάφελ, γαρίδες, fried chicken strips & chips αλλά και chilli cheese bites που θα τα συνδυάσεις με το γεύμα σου.


Το σημείο αυτό στον Πρωταρά δεν είναι απλά ένα μαγαζί. Είναι προορισμός. Ένα μέρος που ενώνει τις παρέες, που προσφέρει κάτι φρέσκο και τίμιο για όλους, που κάνει το street food να μοιάζει με... τέχνη. Κι αν ψάχνεις ένα γευστικό διάλειμμα ανάμεσα στις βουτιές, είναι σίγουρο πως εδώ θα βρεις πολλά περισσότερα απ’ όσα περίμενες.
(23721484) Λεωφόρος Πρωταρά, Πρωταράς. Δ-Κ 11.00-18.00.
Facebook: Masa Fast Food
Σχετικά
11+2 υπέροχες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία της Κύπρου
Oι καλύτεροι φούρνοι και ζαχαροπλαστεία για βασιλόπιτα-εγγύηση
Οι 12 πιο ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις του Δεκέμβρη στην Κύπρο
Βγαίνουμε στα ολοκαίνουρια στέκια του νησιού, απολαμβάνουμε φαγητό και ποτό αλλά και διασκέδαση
Νέα άφιξη στη Λεμεσό: Το KaramΕΛΑ Street Food άνοιξε και ήδη συζητιέται
Οι προτάσεις για franchise στον επιχειρηματία Πόλυ Πολυχρονίου!
Φούρνοι Ζορπάς: Μοιράζoυν χαμόγελα και ελπίδα σε στέγες ηλικιωμένων
Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υπάρχει» και της συνεργασίας με το ΠΣΣΕ θα προσφέρουν βασιλόπιτες
Το νέο luxury café που μόλις άνοιξε είναι φτιαγμένο για τους λάτρεις του specialty coffee
Χρυσές λεπτομέρειες, royal blue αισθητική και premium καφές σε έναν χώρο που ετοιμάζεται να γίνει το νέο Instagram hotspot της πόλης
30 γευστικές προτάσεις για γιορτινές εξόδους την περίοδο της Πρωτοχρονιάς στη Λευκωσία
Εστιατόρια, ταβέρνες και all-day στέκια για να υποδεχτείς το νέο έτος με καλό φαγητό, όμορφη ατμόσφαιρα και διάθεση για γιορτή
Πού θα φας έναν από τους πιο νόστιμους κυπριακούς μπουφέδες στο νησί
Φάγαμε παραδοσιακή κουζίνα στο σπιτικό της κ. Γιώτας και έχουμε να πούμε τα καλύτερα
Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια
Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
Η νέα ρετρό τζελατερία στην παλιά πόλη σερβίρει αυθεντικό gelato, καφέ και θεϊκά γλυκά!
Στα Gelato θα μάθουμε τι σημαίνει αυθεντικό, χειροποίητο gelato!
10 τοπ ζαχαροπλαστεία για τα γλυκά των γιορτών
Κορμοί, τάρτες, εντυπωσιακές τούρτες, φίνες κρέμες και αμαρτωλά σοκολατένια γλυκά μάς περιμένουν στα ζαχαροπλαστεία της Κύπρου, που έχουν βάλει τα καλά τους.
Αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι της Λευκωσίας, τώρα ανοικτό και τον χειμώνα
Σε ένα νέο και ανακαινισμένο χώρο
Η Βρετανία απαγορεύει το βράσιμο των ζωντανών αστακών
Κυβερνητικοί βουλευτές στη Βρετανία χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο για τους αστακούς ως «φιλόδοξη μεταρρύθμιση» - Τι αλλάζει