Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2024
Mε 456 συλλεκτικά σχέδια το Johnnie Walker αποτίνει φόρο τιμής στην πασίγνωστη σειρά και σε προσκαλεί να… διαλέξεις τον παίχτη σου!
Το πολυαναμενόμενο season 2 του Squid Game επιστρέφει στην οθόνη του Netflix και το Johnnie Walker μπαίνει επίσημα στο παιχνίδι με την κυκλοφορία της νέας συλλεκτικής ετικέτας Black Label Squid Game Edition.
Σ’ αυτή τη νέα έκδοση ο θρυλικός Striding Man φοράει την πράσινη χαρακτηριστική φόρμα της σειράς, προσκαλώντας σε να μπεις στο παιχνίδι. Οι ετικέτες είναι ανάγλυφες και εμπνευσμένες από το υλικό της στολής των παιχτών, φέρνοντας αριθμούς από το 1 έως το 456, αναπαριστώντας τους παίκτες του παιχνιδιού.
Αφέσου στην τέχνη του Johnnie Walker και στον συναρπαστικό κόσμο του Squid Game με αυτήν την αποκλειστική κυκλοφορία και απόλαυσε το ταξίδι από την πρώτη γουλιά μέχρι την τελευταία.
Το Johnnie Walker Black Label X Squid Game αποτελεί μία εκλεπτυσμένη προσθήκη σε κάθε συλλογή ουίσκι.
Αναζήτηση του No. 456
Απόκτησε τη σπάνια φιάλη με τον αριθμό 456, ο οποίος ανήκει στον πρωταγωνιστή του Squid Game, Gi Hun! Μία στις πέντε φιάλες φέρει τον θρυλικό αριθμό 456, κάνοντας τους λάτρεις της σειράς και του ουίσκι να εμπλακούν σε μια συναρπαστική εμπειρία αναζήτησης.
Η limited-edition συλλογή είναι διαθέσιμη από την 1η Δεκεμβρίου σε επιλεγμένες υπεραγορές και κάβες μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Διανέμεται αποκλειστικά από την PPD Global Κύπρου, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης.
PICK YOUR PLAYER!
Σχετικά
Tα (μαγειρευτά) μυστικά της κυρίας Ελένης, σε ένα οικογενειακό εστατόριο που εξελίσσεται συνεχώς
Εδώ θα δοκιμάσεις την comfort εκδοχή της παραδοσιακής μας κουζίνας στα καλύτερά της
Δοκιμάσαμε πιάτα με ψυχή από τα χεράκια της κυρίας Αυγής σε ένα ξεχωριστό στέκι του Στροβόλου
Παραδοσιακές γεύσεις, οικογενειακή φιλοσοφία και πιάτα γεμάτα μεράκι σε ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά της πρωτεύουσας
5 εστιατόρια με μπουφέ, για το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου
Τα εστιατόρια εντός κι εκτός πόλης ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν με καλό φαγητό
Από τον Αύγουστο του 2026 θα απαγορεύονται οι ατομικές συσκευασίες κέτσαπ, μαγιονέζας και αλατιού στα εστιατόρια
Μία ακόμα αλλαγή προωθεί η ΕΕ σχετικά με τα ατομικές συσκευασίες που περιέχουν κέτσαπ, αλάτι και άλλα καρυκεύματα.
Ένα νέο, πολύ δυνατό street food νοστιμίζει τη Λευκωσία
Μια νέα πρόταση μόλις έφτασε στην Έγκωμη, σε ένα γνώριμο σημείο για τους λάτρεις του φαγητού
Ανακαλύψαμε την (ίσως) καλύτερη ταχινόπιτα στην πρωτεύουσα
Δοκιμάσαμε και αναμεταδίδουμε!
Μία μέρα, ένα στενό, πολλές μπύρες...
Στην Τρικούπη την Κυριακή θα στηθεί ένα μικρό street party
Ένα εκλεπτυσμένο στέκι για να απολαύσεις τον μπακαλιάρο-σκορδαλιά όπως τον ονειρεύεσαι
Μια διαφορετική 25η Μαρτίου για όσους θέλουν κάτι παραπάνω
Στη Λευκωσία θα στηθεί μια 2ήμερη γιορτή κυπριακού κρασιού και γαστρονομίας
Μια γιορτή που αναδεικνύει το αυθεντικό κυπριακό terroir, με τη συμμετοχή 15 οινοποιών από όλο το νησί, masterclasses, gastromarket με τοπικά προϊόντα, φαγητό και μουσική
1+1 δωρεάν στα Starbucks (μόνο για σήμερα)
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας με τον πιο λαχταριστό τρόπο!