Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ένα ολοκαίνουριο ντονατσάδικο... είναι η σημερινή πρότασή μας. Ένα μέρος που θα σε βάλει σε μεγάλο πειρασμό για γλυκά donuts, τα οποία θα απολαύσεις στη γεμιστή εκδοχή τους το πρωί παρέα με τον καφέ σου ή το απόγευμα, σκέτα, σαν επιδόρπιο.
Πρόκειται μάλιστα για τα γνωστά στην Ευρώπη donuts της La Donuteria, ενός franchise που μετρά ήδη 14 καταστήματα στην Ευρώπη.
Το La Donuteria, λοιπόν, φέρνει αποκλειστικά στη Λεμεσό χειροποίητα ντόνατς και απολαυστικούς καφέδες! Πάντα φρέσκα, πάντα γλυκά και πάντα ακαταμάχητα νόστιμα! Τα gourmet ντόνατς εδώ φτιάχνονται κάθε πρωί με αγάπη και σύμφωνα με την ξεχωριστή ΜΥΣΤΙΚΗ τους συνταγή.
Πέρα από τις μοναδικές γεύσεις τους που θα σε ενθουσιάσουν, την ίδια έκπληξη θα σου προκαλέσει και ο χώρος τους, αφού είναι σχεδιασμένος σε ένα εντυπωσιακό στυλ "Προβηγκίας" το οποίο οι λάτρεις των donuts σε κάθε πόλη έχουν λατρέψει!
Θα το βρεις στην καρδιά της Λεμεσού κοντά στο Limassol Agora (και στο κατάστημα Ermarolla) και θα σε ενθουσιάσει!
Εκτός όμως από τα μοναδικά ντόνατς, στο μενού θα βρείτε φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες από ιταλικό χαρμάνι αλλά και δροσερά ροφήματα όπως λεμονάδες και milkshakes.
Το μαγαζί δέχεται παραγγελίες για εκδηλώσεις και πάρτι.
(96605779) Κανάρη 27, παλιά Λεμεσός.
Σχετικά
Η Μεσόγειος στο πιάτο: 5 εστιατόρια στην Κύπρο που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Οι διευθύνσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Orangery: Το νέο place-to-be στο The Landmark Nicosia!
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, επαναφέρει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης των movers and shakers της πόλης μας, καθώς το Orangery ξεκινά τη νέα του εποχή.
Αυτός ο σεφ θα βρίσκεται στο fine dining εστιατόριο της Λεμεσού, για τους επόμενους δύο μήνες
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι MICHELIN σεφ Michael Nørtoft έρχεται στο Cloud9 στη Λεμεσό!
Μια γαστρονομική βραδιά Wine & Dine, με μενού διά χειρός του βραβευμένου σεφ David Goodridge
Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas
Φθινοπωρινή απόδραση στα πιο όμορφα πάρκα της Λευκωσίας... με άρωμα καφέ
Δύο πάρκα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν φύση, χαλάρωση και καφέ
Ο Όμιλος Chimonides Bros επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εστίασης με 3 μοναδικά concepts
Από το fine dining έως το αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι — ένας όμιλος που ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.
Αγαπημένη αλυσίδα street food pasta γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με φοβερή προσφορά!
Και προσκαλεί τους απανταχού μακαρονάδες σε ένα από τα σποτ του