Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2024
Το εστιατόριο Ouzeria by the Sea και το Neera Pool Bar αποτελούν ιδανικές επιλογές για καλοκαιρινές αποδράσεις το φετινό καλοκαίρι πλάι στο κύμα, με θέα τη θάλασσα της Λεμεσού σε ένα πανέμορφο, ειδυλλιακό περιβάλλον. Εδώ, θα βιώσεις την πολυτέλεια της ηρεμίας και της χαλάρωσης, θα ξαπλώσεις στις αναπαυτικές ξαπλώστρες κάτω από τον ήλιο και θα δροσιστείς με βουτιές στην πισίνα που βρίσκεται στον χώρο αλλά και στην όμορφη παραλία δίπλα σου. Ένας all day χώρος όπου θα απολαύσεις από νωρίς παγωμένο, εκλεκτό καφέ, δροσιστικά ποτά, κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά ενώ στο μενού θα βρεις νόστιμες επιλογές από αυθεντικά μεσογειακά πιάτα με ποιοτικά υλικά και πρώτες ύλες.

Όλοι ξέρουμε πως η παραλία ανοίγει την όρεξη αλλά μην ανησυχείς αφού το Ouzeria by the Sea θα ικανοποιήσει κάθε σου γευστικό γούστο και θα σε χορτάσει. Ανοίγοντας το μενού θα βρεις γεύσεις της Μεσογείου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μία σειρά απολαυστικών dips όπως τζατζίκι, μελιντζανοσαλάτα καπνιστή, σκορδαλιά, χούμους, ταχίνι αλλά και ποικιλία από όλες τις αλοιφές. Μπορείς να ξεκινήσεις το γεύμα σου ή το δείπνο σου επιλέγοντας κάποια από τα κρύα ή ζεστά ορεκτικά του μενού. Από τα κρύα μπορείς να διαλέξεις καρπάτσιο χταπόδι, καπνιστή φάβα, τσάτνει κάπαρης, πιπεριές, ελιά, μαύρο σκόρδο, μαριναρισμένη γαρίδα κοιλάδας, κρέμα μπρόκολου-δυόσμου, λεμόνι, πούδρα τόνου, κάσιους, κρεμμύδι, αφυδατωμένο αρακά ή βοδινό Άνγκους, καρπάτσιο με πράσινη ρόκα, παρμεζάνα και βινεγκρέτ από λάδι τρούφας. Από τα ζεστά σίγουρα θα δοκιμάσεις χαλούμι σχάρας με μαρμελάδα ντομάτας, ποσέ αχλάδι σε μπίρα, σαλικόρνια, αγκινάρες, καλαμάρι ψητό ελληνικής αλιείας, κρέμα από λαγόχορτα, ψητό μπροκολίνι, τζελ ούζου. Υπάρχει μία σειρά από δροσερές σαλάτες ενώ από τα κυρίως θα βρεις μία σειρά από πιάτα με ψάρια, θαλασσινά, κρεατικά σχάρας και επιλογές για χορτοφάγους. Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις την αστακομακαρονάδα με φρέσκια σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδια, σκόρδο, και σπιτική σάλτσα αστακού. Παράλληλα, στο Neera Pool Bar, θα δοκιμάσεις δροσιστικά cocktails και ποτά, θα απολαύσεις μοναδικές βραδιές και τα κυριακάτικα μεσημέρια ζωντανή μουσική και γνωστούς καλλιτέχνες.
(25634333) ξενοδοχείο The GrandResort, Αμαθούντος 127, Λεμεσός. Pool Bar Δ-Κ 10.00-00.00 / Lunch Δ-Κ 12.30-16.00 / Dinner Πεμ-Σ 16.00-23.00.
Σχετικά

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες

Το Taste Atlas προτείνει διακοπές στις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για φαγητό
Η ελληνική που ξεχωρίζει

Πάμε για τυφλή γευσιγνωσία κρασιού σε ένα υπέροχο οινοποιείο στο χωριό
Δοκιμάζουμε κρασιά χωρίς όραση... μόνο με όσφρηση και γεύση

Μία Τετάρτη γεμάτη μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
5 ετικέτες για να γνωρίσεις την ποικιλία και τις δυνατότητέ της

Nobu Matsuhisa: Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για δύο μέρες τον μεγαλύτερο star chef του κόσμου
Για μία αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.

Το πολυαναμενόμενο εστιατόριο με την υπογραφή Αθηναγόρα Κωστάκου και The Clumsies στην Κύπρο
Το βραβευμένο αθηναϊκό μπαρ και ο ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ‘ORIS Fire Kitchen & Bar’

Εσύ δοκίμασες κούπες με γέμιση οφτό, κυπριακό λουκάνικο-χαλλούμι, σοκολάτα ή πιστάτσιο;
Αν όχι ήρθε η στιγμή να το πράξεις και να βιώσεις μια αλλιώτικη γαστρονομική εμπειρία και να φας την κούπα αλλιώς

5 εστιατόρια για τα οποία ίσως αξίζει να ταξιδέψεις στην Ευρώπη φέτος
Παλιά και νέα γαστρονομικά ινστιτούτα και γευστικά σποτ σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, που αποτελούν από μόνα τους αφορμές για ταξίδι

H viral λάβα φιστικιού και το gelli van επιστρέφουν στην Κύπρο για λαχταριστές-ξανά-στιγμές
Ο διάσημος ΤικΤικερ και ιδιοκτήτης του Gellissimo Biscoto ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για το νησί μαζί με το διάσημο γλυκό του

Αυτό είναι το νέο cookie spot στο νησί για εκπληκτικά μπισκότα
Τα διάσημα My Cookie Dough μόλις άνοιξαν το νέο τους κατάστημα

Κάτω από έναν αιωνόβιο τρέμιθο κρύβεται ο "παράδεισος" του κρεατοφάγου
Αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως η απόλαυση κρύβεται στα απλά, τότε βάλε στο GPS σου αυτόν τον προορισμό και φύγαμε