Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2024
Στα Kawacom's απολαμβάνουμε πολύ καλό καφέ και πιο συγκεκριμένα 100% Arabica καφέ, απευθείας από τη Βραζιλία και τη διάσημη φάρμα καφέ, Ipanema. Εξ ου και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το brand βρίσκεται ψηλά στις επιλογές των καταναλωτών που μπορούν να χαρακτηριστούν λάτρεις του καλού και ποιοτικού καφέ.
Μάλιστα, πρόσφατα, η αλυσίδα που μετρά 22 καταστήματα στην Κύπρο, επανασυστήθηκε στους καταναλωτές με μία ολότελα νέα φιλοσοφία και μία πολύ φρέσκια και σύγχρονη εικόνα στα μαγαζιά της, σερβίροντας ωστόσο το ίδιο χαρμάνι καλoύ και ποιοτικού καφέ. Εκτός από καλό καφέ, στα Kawacom's θα βρεις και φρέσκα σνακ, πεντανόστιμα σάντουιτς αλλά και αρωματικά blends εξωτικών τσαγιών.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι με αυτήν την αλλαγή, τα Kawacom's, εξέλιξαν μια πραγματικά διαφορετική κουλτούρα καφέ και όλα δείχνουν ότι και φέτος την άνοιξη θα την περάσουμε με καφέ στα αγαπημένα μας Kawacom's, τα οποία μάλιστα συμπληρώνουν 10 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς καλού καφέ!
Η αλυσίδα γιορτάζει τα 10χρονά της...
Η κυπριακή αλυσίδα καφέ Kawacom's, λοιπόν, φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο και θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό της που καθημερινά επιλέγει, εμπιστεύεται και στηρίζει το brand, γιορτάζει χαρίζοντας πλούσια δώρα.
Με αφορμή λοιπόν τα 10χρονα της αλυσίδας και τη λειτουργία των 22 καταστημάτων της, δίνει την ευκαιρία σε 22 νικητές να κερδίσουν από μια συλλεκτική μηχανή Κawacom’s μαζί με 10 πακέτα κάψουλες Ιpanema Espresso, για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ κι από το σπίτι.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε Facebook και Instagram. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 11 έως 21 Απριλίου 2024.
Δωρεάν καφές για μία ολόκληρη μέρα!
Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με ένα διαφορετικό πάρτι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στο κατάστημα Kawacom’s της Διαγόρου στη Λευκωσία, όπου θα προσφέρεται καφές από τις 08:00 μέχρι και τις 14:00, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό Adoption Day, στο πλαίσιο του οποίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το Simba Animal Aid.
Σχετικά
Συκαμινιά Λεμεσού: 60+ χρόνια αυθεντικής κυπριακής κουζίνας
Από το 1963 μέχρι σήμερα, ένα εμβληματικό μαγερείο που τιμήθηκε με το Βραβείο Διαχρονικής Αξίας στα Cyprus Eating Awards 2025, συνεχίζει να σερβίρει αυθεντική κυπριακή παράδοση σαν… στο σπίτι της γιαγιάς σου
Το αγαπημένο μεξικάνικο της Αγίας Ναπας ανακοίνωσε την επιστροφή του
Ετοιμάσου για αυθεντικές γεύσεις, μοναδικά cocktails και ατέλειωτη fiesta κάθε βράδυ
Τις αργίες πάμε για ολόφρεσκο brunch σε ένα όμορφο αγρόκτημα, λίγο έξω από την πόλη
Εκτάκτως, στις 25 Μαρτίου και 1η Απριλίου, πάμε για brunch στη φάρμα, με αυθεντικές κυπριακές γεύσεις
Προς ενοικίαση δημοφιλής υπαίθρια ταβέρνα σε αγαπημένο ορεινό χωριό
Μια ευκαιρία ιδανική για όσους θέλουν να δώσουν νέα πνοή σε έναν αγαπημένο χώρο της κυπριακής υπαίθρου
Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου Σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη
Την ερχόμενη Κυριακή, 22 Μαρτίου, sτο αγαπημένο του χωριό η εξόδιος ακολουθία
Το Starbucks Protein Drink with Coffee φέρνει μια νέα κατηγορία στην ελληνική αγορά
Όταν ο καφές συναντά την πρωτεΐνη
Αυτά είναι τα μαγαζιά της Λεμεσού που σερβίρουν υπέροχο brunch
Σ’ αυτά τα μαγαζιά η μέρα ξεκινά πολύ.. . νόστιμα
Η νέα πλατφόρμα του FoodConnect: Από τα σκουπίδια στο τραπέζι – Έλα να δεις πώς!
Αν είσαι εστιατόριο, ξενοδοχείο, υπεραγορά, αρτοποιείο ή οργανισμός που προσφέρει τρόφιμα και ενδιαφέρεται για την μείωση της σπατάλης τροφίμων, τότε το Food Connect σας αφορά
15 απάχικες, γνωστές-άγνωστες ψαροταβέρνες σε πόλεις και χωριά για την 25η Μαρτίου
Ανακάλυψε τις καλύτερες ψαροταβέρνες για ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινούς μεζέδες την ημέρα της εθνικής επετείου
Ο Πρωταράς επιστρέφει σε καλοκαιρινό mood κι ένα ακόμα μαγαζί δίνει το σύνθημα
Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει
Ένα (υπέροχο) Rooftop Cocktail Bar στο χωριό ετοιμάζεται να γίνει το απόλυτο hot spot του φετινού καλοκαιριού
Κάνει opening της σεζόν με ένα μεγάλο πάρτι κάτω από τον ανοιξιάτικο ουρανό της Σολέας
Το κυπριακό κρασί που τιμήθηκε με Χρυσό Μετάλλιο σε διεθνή διαγωνισμό
Χρυσή βράβευση για το «Ήρας Άλμα» του οινοποιείου Pittali