Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το νέο υπέροχο boutique ξενοδοχείο του Πρωταρά, άνοιξε τις πόρτες του

Ένας νέος προορισμός, που υπόσχεται να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωση

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2021

Το θερμόμετρο ανεβαίνει και όλοι έχουμε στο μυαλό μας τις καλοκαιρινές διακοπές... Kαι το ολοκαίνουριο At Herbal Hotel, εγγυάται πως οι διακοπές μας φέτος στον Πρωτάρα θα μείνουν αξέχαστες...

To AT HERBAL HOTEL, βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά από τη βραβευμένη παραλία του Fig Tree Bay, με τη γαλάζια σημαία, σε ένα μοναδικό παραθεριστικό προορισμό, που έχει χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, για μοναδικές διακοπές, βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά και χαλάρωση στη χρυσή αμμουδιά. 

Πρόκειται για ένα νέο boutique ξενοδοχείο με ένα πολύ ξεχωριστό concept και ιδιαίτερα εντυπωσιακή διακόσμηση... εμπνευσμένο από την κυπριακή  φύση, τις ομορφιές και τα αρώματά της

Άλλωστε ακόμα και στο logo του, εμπεριέχεται ολόκληρη η φιλοσοφία του: HEALTHY. HAPPY. HERBAL.

Ένα ξενοδοχείο τόσο ξεχωριστό όσο και όλοι όσοι θα το επιλέξουν για τη διαμονή τους! 

Η φύση λοιπόν ήταν αυτή που ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες του τόσο για το όνομα του ξενοδοχείου όσο και τη φιλοσοφία στο σχεδιασμό, τους χώρους εξυπηρέτησης, αλλά και τις παροχές του, ακόμα και στην κουζίνα του εστιατορίου, ειδικότερα στα μοναδικά υγιεινά κοκτέιλ που θα απολαύσεις εκεί.

Το «AT HERBAL HOTEL» εξάλλου, είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές καθώς και χαλάρωση....

Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια διαφόρων τύπων, όλα ευρύχωρα και άνετα. Superior, Deluxe, Suite sea view, Junior Suite sea view, Executive Suite sea view, Herbal Suite sea veiw, όλα με μοναδικό σχεδιασμό και όλες τις παροχές, για να μη σοτ λείψει τίποτα.

Πέρα από τα δωμάτια, ξεχωριστό είναι και το εστιατόριο του, το «Sage», όπου εκεί έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις με θέα τη θάλασσα ποικίλα και μοναδικά κυρίως πιάτα, σνακ, ενώ στο μπαρ της πισίνας, θα πιειες τα πιο εύγευστα και δροσιστικά ποτά.

Στις μοναδικές εγκαταστάσεις του At Herbal Hotel θα βρεις και το υπέροχο spa του ξενοδοχείου, το οποίο θα επισκεφθείς για μασάζ, θεραπείες LPG για αναζωογόνηση και αδυνάτισμα, υδρομασάζ, σάουνα και χαμάμ, αλλά και beauty salon.  

Το ξενοδοχείο παρέχει και προγράμματα αποκατάστασης για όσους νοσήσαν από covid, επικεντρωμένα στην αναγέννηση του αναπνευστικού συστήματος, παιδική χαρά όπου οι γονείς μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους και να τα φροντίσουν οι επαγγελματίες για μερικές ώρες.

Επιπλέον, στο ξενοδοχείο υπάρχει και δωμάτιο για νέες μητέρες (διαθέσιμο 24/7) όπου εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα μηχανήματα που χρειάζεται μια μανούλα (αποστειρωτές, θερμαντήρες, κουζίνα, βρεφική κούνια, αλλαξιέρα, καρεκλάκι μωρού, παιδική καρέκλα για θηλασμό κ.ά.).

(23 831880) Δίος 15, Πρωταράς. 
Website: ​​​​​https://atherbalhotel.com
Email: welcome@atherbalhotel.com 
Facebook: AT HERBAL HOTEL
Instagram
atherbalhotel

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close