Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2023
Το Bravo Bravo Editions είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει το SHOWCASE 2023. Μετά την επιτυχία του περσινού SHOWCASE, το Bravo Bravo Editions επιστρέφει και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει και να αγοράσει έργα τέχνης από 20 σύγχρονους καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τον Καναδά.
Μια επιμελημένη επιλογή περισσότερων από 50 έργων τέχνης σε περιορισμένα αντίτυπα και μοναδικά πολλαπλά θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, χαρακτικά, σχέδια, γλυπτά και αντικείμενα. Με έργα που κυμαίνονται σε τιμές από €80-€1000, σκοπός του SHOWCASE είναι να προσεγγίσει τόσο νέους όσο και έμπειρους συλλέκτες στην αγορά έργων τέχνης.
Το SHOWCASE 2023 είναι μια μοναδική ευκαιρία για πρόσβαση σε νέα έργα τέχνης ή έργα που δεν έχουν εκτεθεί στο παρελθόν, κατευθείαν από τα εργαστήρια των καλλιτεχνών. Παρουσιάζοντας μια συναρπαστική επιλογή σύγχρονων καλλιτεχνών, από διεθνώς αναγνωρισμένους μέχρι ανερχόμενους, η εκδήλωση φέρνει στο φώς το εύρος των σύγχρονων καλλιτεχνικών πρακτικών και συμβάλλει στην καλλιέργεια της αγοράς σύγχρονης τέχνης.
Παράλληλα με αυτή την εκδήλωση, το Bravo Bravo Editions συστήνει στο κοινό το νέο του ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέροντας τη δυνατότητα για απευθείας αγορές.
Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
AM (Λητώ Κάττου & Πέτρος Μώρης), Shaheer Zazai, Jannis Zell, Rabindranath X Bhose, Μαργαρίτα Αθανασίου, Έβελυν Αναστασίου, Πάκυ Βλασσοπούλου, Ναταλί Γιαξή, Στέλιος Ιλτσιούκ, Στέλιος Καλλινίκου, Μάριελ Κουβέλη, Χαριτίνη Κυριάκου, Ορέστης Λαζούρας, Μαριέττα Μαυροκορδάτου, Χρήστος Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Πισσούριος, Λεόντιος Τουμπουρής, Σιμώνη Φιλίππου, Σάββας Χριστοδουλίδης.
Σχετικά με το Bravo Bravo Editions
Το Bravo Bravo Editions (BBE) είναι μια πλατφόρμα που διαχειρίζεται έργα τέχνης σε περιορισμένα αντίτυπα και μοναδικά πολλαπλά, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των σύγχρονων καλλιτεχνών και του κοινού. Το ΒΒΕ έχει ως βάση την Κύπρο αλλά δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο. Αναπτύχθηκε ως εργαλείο για την ανακάλυψη, την ενασχόληση και την αγορά της σύγχρονης τέχνης. Έχει ως στόχο την ανάπτυξη ουσιαστικής υποδομής για τη συνέχιση της καλλιτεχνικής παραγωγής και τη συμβολή στην ενίσχυση μιας ενεργής πολιτιστικής οικονομίας. Το BBE προσφέρει επίσης συμβουλευτική υπηρεσία για αγορά έργων τέχνης (Art Advisory) και προσαρμοσμένες στρατηγικές επένδυσης για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Το BBE διαχειρίζονται ο Λεόντιος Τουμπουρής (εικαστικός), η Θάλεια Σπυρίδου (επιμελήτρια) και ο Μιχάλης Παυλίδης (αρχιτέκτονας).
Ακολουθήστε το BBE:
Instagram @bravobravo_editions
Facebook @bravobravo_editions
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του BBE για προσεχείς δραστηριότητες και πρότζεκτς. Με την εγγραφή, λαμβάνετε μέρος σε κλήρωση για ένα κουπόνι αξίας 200 ευρώ που εξαργυρώνεται σε αγορές έργων.
Σχετικά
Μαρτυρίες ενός αθέατου χρόνου: Αναδρομική έκθεση Ανδρέα Παρασκευά
Η έκθεση λειτουργεί ως μια συνομιλία ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν του καλλιτέχνη
Η εικαστική εγκατάσταση «Πόλεμος με τα Μάτια της» ταξιδεύει στην Αθήνα
Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα έργο της Γεωργίας Μιχαήλ, απόφοιτης του Τμήματος Τεχνών και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Frederick
Midpoint: Έκθεση εικαστικών τεχνών στην Αιγαία
Με έργα ενηλίκων μαθητριών και μαθητών από τα προγράμματα της σχολής
Figures in Suspension: Η Alexandria Coe εκθέτει στη Λεμεσό
Η έκθεση συγκεντρώνει σχέδια και ζωγραφικά έργα που προσεγγίζουν την ανθρώπινη μορφή ως μια μεταβατική ζώνη,
Η γκαλερί Γκλόρια φιλοξενεί την έκθεση του Ρήνου Στεφανή
Με τίτλο «Ο Άνθρωπος που κουβαλά τρύπες»
CHROMA by Her: Μια εικαστική συνάντηση δέκα γυναικών ζωγράφων
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Την έκθεση του Κωνσταντίνου Μάσσου, με τίτλο «Liminal Spaces», πρέπει να τη δεις
Στην γκαλερί Stand In Line στη Λευκωσία θα θαυμάσεις τα έργα ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη
Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει τη νέα ατομική έκθεση του Στέφανου Καράμπαμπα
Η «γραμμή των οριζόντων» της Αμμοχώστου και τα απόκρυφα έργα του Στέφανου Καράμπαμπα
PATATART: Μια εικαστική προσέγγιση για την αποδοχή της διαφορετικότητας
Η έκθεση επιδιώκει να αναδείξει, μέσα από ποικίλες μορφές σύγχρονης τέχνης, το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας
Η μαγεία των LEGO έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η Hauteart Contemporary Gallery μετατρέπει τη Λεμεσό σε έναν κόσμο δημιουργίας, φαντασίας και παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους
«Animalia»: Η Μαρία Περεντού εκθέτει στην Omikron Gallery
Έργα που καταγράφουν δεκαπέντε χρόνια δημιουργίας, όπως σχέδια, πίνακες ζωγραφικής με κέντημα, γλυπτά και κατασκευές
H Alexandria Coe εκθέτει στη Λεμεσό
Η ατομική έκθεση "Figures in Suspension: Unbinding the Body" της διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδας, Alexandria Coe αποτελείται από σχέδια και ζωγραφικά έργα