Eating News , Εστιατόρια

Theta: Πολυσυζητημένη άφιξη προτού ακόμα ανοίξει

Ένα νέο εστιατόριο σε μια καταπληκτική τοποθεσία, με υπέροχη θέα τη θάλασσα, έρχεται να ταράξει τα γαστρονομικά νερά

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2022

Πρόκειται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες τις πόρτες του, για να υποδεχθεί αυτούς που αναζητούν καινούργια στέκια φαγητού. Ο λόγος για το νέο εστιατόρο της Λάρνακας, που ακριβώς στην αλλαγή της εποχής έρχεται να εμπλουτίσει τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Το Theta Mediterranean, όπως θα ονομάζεται, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου, δίπλα στον Φάρο των Περβολιών και θα απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να απολαύσουν γευστικά μεσογειακά πιάτα, σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, τόσο η διακόσμηση, όσο τα ίδια τα σκεύη αλλά και το μενού του θα αποκαλύπτουν τον απόλυτα μεσογειακό του χαρακτήρα. 

Στην κουζίνα του θα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες (φρέσκα υλικά και κυρίως πολύ καλής ποιότητας ψάρια και θαλασσινά). 

Ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει το μεσημεριανό και το δείπνο του μέσα από ένα προσεγμένο μενού, με μεσογειακό ύφος, το οποίο θα φέρει την υπογραφή του γνωστού Έλληνα σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου και θα περιλαμβάνει εκλεκτά θαλασσινά και πιάτα που θα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό.

Στο μενού του θα υπάρχουν επίσης επιλογές και σε κοκτέιλ, δροσερά ποτά που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο lounge bar του, ενώ όπως μαθαίνουμε θα λειτουργεί μόνο με κρατήσεις.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι πίσω από τη δημιουργία του εν λόγω εστιατορίου βρίσκεται ο όμιλος εταιρειών Manitaras Group μέσω της θυγατρικής Manitaras Bros Ltd, οι οποίοι είναι γνωστοί στον χώρο της εστίασης αφού διατηρούν ήδη δύο επιτυχημένα μαγαζιά, το Alchemies και Joel στη Λάρνακα.

(7000 4343) Φάρου 1, Περβόλια, επ. Λάρνακας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THĒTA (@thetamediterranean)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close