Eating News , Εστιατόρια

2+1 εστιατόρια σού ετοιμάζουν δείπνο στο σπίτι, για να γιορτάσεις τον Aγ. Bαλεντίνο

Ο Άγιος Βαλεντίνος σου χτυπάει το κουδούνι!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2022

Καλές είναι και οι εξόδοι, τα δείπνα και τα ρομαντικά εστιατόρια, αλλά ακόμη καλύτερο φαντάζει και το σκηνικό με ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο σπίτι με κεράκια και ένα πεντανόστιμο πιάτο!

Αντί να ψάχνεις λοιπόν, με το ταίρι σου σε ποιο εστιατόριο θα δειπνήσετε για τον Άγιο Βαλεντίνο, εμείς σου έχουμε τρεις λύσεις για εξαιρετικό φαγητό στο σπίτι. 

Marzano
Τα εστιατόρια Marzano σε Λευκωσία και Λάρνακα φέρνουν τον Άγιο Βαλεντίνο κατευθείαν στο σπίτι σου. Με ένα πλούσιο μενού, αποτελούμενο από λαχταριστές πίτσες με την πεντανόστιμη λεπτή βάση τους, τέλεια πιάτα σχάρας και ψάρι, είναι από τα αγαπημένα του κοινού. Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα το αγαπημένο σου εστιατόριο σου δίνει την επιλογή να παραγγείλεις course menu με ξεχωριστά πιάτα, ανάμεσά τους από grilled chicken, μέχρι pasta φτιαγμένη από τους έμπειρους και διακεκριμένους σεφ του. Για να δεις το πλήρες μενού του κάνε κλικ ΕΔΩ.

 

Nitayia Chinese & Sushi Restaurant
Αν εσύ και το ταίρι σου είστε λάτρεις του sushi και της αυθεντικής κινέζικης κουζίνας, τότε μια καλή επιλογή για δείπνο στο σπίτι, σου προτείνει το Nitayia Chinese & Sushi Restaurant.Το εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού σου βάζει στο πιάτο και σου στέλνει στο σπίτι ένα Sushi Platter με Salmon Maki Roll, Ura Maki (Prawn, Avocado, Crab, Cucumber), California Maki (Vegetables), California Tempura Tuna Roll. Αν από την άλλη αγαπάτε το κινέζικο, δελεαστική είναι και η πρόταση για δύο σε Prawn Crackers, Spring Rolls, Sate Thai Steak, Prawns Sesame, Sweet and Sour Chicken κ.ά, κάνοντας το δείπνο σας μοναδικό, γιορτάζοντας την γιορτή του έρωτα σε μια ιδιαίτερη βραδιά. Κάνε την παραγγελία σου online πατώντας ΕΔΩ.

 

Τa Kokkalakia Street Grill
Τα κοκκαλάκια, θα τα βρεις στον πεζόδρομο της Αγίου Ανδρέου, δίπλα στο διάσημο στενό Ζικ-Ζακ. Εκεί θα συναντήσεις συνταγές που έφερε η οικογένεια από τη Νότιο Αφρική, προτείνοντάς σου από λαχταριστά ribs και φτερούγες κοτόπουλου, βουτηγμένα σε σπιτική σάλτσα και τελειωμένα στη σχάρα, απολαυστικά corn ribs και πατάτες με τυριά. Για σήμερα όμως, το γνωστό street grill σε βάζει στον πιο ερωτικό και λαχταριστό πειρασμό για δύο και προτείνει να το γιορτάσεις με το άλλο σου μισό με ζουμέρα Samplers με όλα τα παρελκόμενα του και επιδόρπιο έκπληξη! Κάνε την παραγγελία σου στο 77 77 74 27.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close