Ένα νέο μοναδικό οινοποιείο μόλις άνοιξε τις πόρτες του μέσα στο δάσος

Το Anama γεννήθηκε σαν ιδέα σε μια απογευματινή βόλτα με το αυτοκίνητο και έγινε πράξη λίγο αργότερα σ’ ένα κτήμα στον Λυθροδόντα.

Ο οινολόγος Λευτέρης Μοχιανάκης και η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Χριστίνα Αποστόλου, ακολούθησαν αυτή την ιδέα, δημιουργώντας ένα προϊόν, που συνδέει το χθες με το σήμερα. Αυτός, κρητικής καταγωγής οινολόγος, δούλεψε ως σύμβουλος παραγωγής σε διάφορα οινοποιεία. Είχε διακρίνει μια προοπτική όσον αφορά στην κουμανταρία και θέλησε να ξεκινήσει μια δική του πειραματική παραγωγή του γλυκού αυτού κρασιού, με μοναδικό ενδιαφέρον την ποιότητα. Εκείνη, σχεδιάστρια κοσμημάτων, ανέλαβε το design του προϊόντος.

Μαζί, εγκατέλειψαν την πόλη, μετακόμισαν σ’ ένα κτήμα έξω από τον Λυθροδόντα και έθεσαν σ’ εφαρμογή το «The 'Anama Concept», με σκοπό να παράξουν ένα προϊόν ποιότητας, τόσο σε ό,τι αφορά το κρασί αλλά και στην οπτική επικοινωνία του brand. Και τα κατάφεραν!

Σήμερα η κουμανταρία Άναμα, απέκτησε το "σπίτι" της, το The "Anama Cellar", όπως ονομάζεται, στον Λυθροδόντα.

Έχουνε φτάσει λοιπόν σ΄ αυτήν την ημέρα που η Χριστίνα και ο Λευτέρης μπορούν με υπερηφάνεια να ανακοινώσουν το άνοιγμα του οινοποιείου τους, το οποίο και γιορτάζουν σε μια σειρά εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 3 Ιουλίου. 

Η επόμενη θα είναι στις 10 Ιουλίου. Ζωντανή μουσική, γευστικές δημιουργικές πιατέλες, τα δικά τους Fine Wines & Spirits, τα οποία μπορούν να απολαύσουν στο ονειρικό δάσος τους στον Λυθροδόντα.

Επικοινωνήστε στο 96 329482 για περισσότερες λεπτομέρειες και κρατήσεις.

*Photo credits to Rinis13 Photography.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31