Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2020
Το καλοκαίρι θα μείνουμε στην Κύπρο, θα πάμε εκδρομές, θα γνωρίσουμε τα πιο νόστιμα χωριά μας, θα δοκιμάσουμε γεύσεις και αρώματα του τόπου μας (στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις), και θα περάσουμε υπέροχα!
Κι ευτυχώς για όλους εμάς, η κυπριακή ύπαιθρος μάς δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και επιλογές, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και ηλικία, αλλά και κάθα στιγμή της ημέρας!
Αυτήν τη φορά, εμείς θα σου προτείνουμε ένα εστιατόριο στο χωριό, που μόλις ανανεώθηκε κι επέστρεψε, με σκοπό να μας προσφέρει μία όαση δροσιάς, καλό φαγητό και ποτό σε ένα από τα πιο διάσημα χωριά μας!
Πρόκειται για το International Cafe-Bar-Resto, ένα ιστορικό εστιατόριο στην καρδιά του χωριού Πλάτρες, το οποίο ανανεώθηκε, έφτιαξε μία καταπράσινη βεράντα, τοποθέτησε τραπεζάκια κάτω από την κληματαριά και ετοίμασε το ολοκαίνουργιο εξωτερικό μπαρ, και σου προσφέρει καφέ και γλυκό.
Μία δεύτερη βεράντα σε ψηλότερο σημείο, φιλοξενεί το εστιατόριο του χώρου, το οποίο επίσης ανανεώθηκε, εμπλούτισε και το μενού του με νέες επιλογές και ιδέες και δημιουργικά πιάτα και σε περιμένει για να απολαύσεις από μουσακά μέχρι κλέφτικο και από black angus burger μέχρι κρεατικά στη σχάρα.
Μπορείς να επισκεφθείς το χώρο από το πρωί για καφέ, το μεσημέρι για φαγητό από τη διεθνή κουζίνα, το απόγευμα για γλυκό και το βράδυ για ρομαντικό δείπνο με καλό κρασί.
Το πιάτο που θα σε εντυπωσιάσει ωστόσο είναι το αμερικανικό brisket με σπιτικό BBQ σος και τα μπαχαρικά, το οποίο ψήνεται για 16 ώρες στο φούρνο και φυσικά λιώνει στο στόμα.
Ενίοτε (κυρίως τις Κυριακές), το φαγητό σου θα συνοδεύει και ζωντανή μουσική, γι' αυτό να είσαι έτοιμος να το ζήσεις!
Πληρ.: 99 780950.
Καθημερινά από τις 12.00-21.30.


Σχετικά
50 επλογές για φαγητό, καφέ, ποτό και γλυκό στον Πρωταρά τον Νοέμβριο
Τα σποτ που θα σε περιμένουν και τον φετινό χειμώνα
To Barlic’s της Χλόης Σταύρου συμπράττει με τον Σ. Βλασίδη και τη Μ. Μασσούρα, για την πιο δυνατή οινική εμπειρία
Μια κορυφαία οινική βραδιά, με κρασιά που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει καθώς και επιλεγμένες παλαιότερες σοδειές από την προσωπική συλλογή του οινοποιού
Μία υποτιμημένη ιταλική πόλη φιλοξενεί το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου
Το εστιατόριο που ψηφίστηκε ως το καλύτερο του κόσμου για το 2025, δεν βρίσκεται ούτε στη Ρώμη, ούτε στη Φλωρεντία
Η νέα ταβέρνα στο χωριό, θα γίνει το νέο σημείο συνάντησης όσων αγαπούν την καλή, παραδοσιακή κουζίνα
Ο Πλάτανος της Μαλλιάς, είναι το νέο, ταβερνάκι που μόλις άνοιξε στο γραφικό χωριό
Τα αγαπημένα cinnamon rolls της πόλης, μόλις απέκτησαν νέο μαγαζί στην πλατεία
Απολαμβάνουμε τα διάσημα ρολάκια κανέλας, δίπλα στη θάλασσα!
Γνωστό παραδοσιακό καφενείο, κλείνει για τη σεζόν
Δίνουμε το (τελευταίο) ραντεβού για φέτος
Oι Πέμπτες του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη στη Μαρίνα Λεμεσού, αλλάζουν!
Ζωντανή Μουσική στο PAUL Limassol Marina
Halloween όπως πρέπει: Το λευκωσιάτικο εστιατόριο που μετατρέπει τα γλυκά σε spooky έργα τέχνης
Sweet & Spooky days για δύο μέρες, στο Amyth of Nicosia
Η Μεσόγειος στο πιάτο: 5 εστιατόρια στην Κύπρο που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Οι διευθύνσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντική τους κουζίνα
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου