Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2020
Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι σε κάθε γωνιά της Γης, διαγιγνώσκονται με καρκίνο του αίματος και κάθε μέρα ο καρκίνος του αίματος παίρνει πολλές πολύτιμες ζωές.
Όλοι είδαμε και βιώσαμε έστω μία φορά και από διαφορετικές γωνίες την εξέλιξη της εν λόγω ασθένειας… όλοι έχουμε γύρω μας έναν πραγματικό ήρωα που πάλεψε και βγήκε νικητής… (όχι όμως πάντα!)…
Και ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των μαχητών σε αυτήν τη ζωή, αυτών που παλεύουν για το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, ενάντια σε ασθένειες όπως η λευχαιμία ή τα λεμφώματα. Ο μήνας Λευχαιμίας... μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.
Ένας ξεχωριστός μήνας, στο οποίο καλούμαστε να στηρίξουμε τους πραγματικούς ήρωες σε αυτήν τη ζωή, αποδεικνύοντάς τους έμπρακτα ότι δεν είναι μόνοι τους, ότι είμαστε δίπλα τους και ότι πρέπει να συνεχίσουν να ζουν!
Αυτόν το μήνα (και όχι μόνο) οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη τη στήριξή μας, όσο μικρή κι αν είναι. Αυτό σκέφτηκε και ένα διάσημο bar-restaurant της Λευκωσίας, το Μουσών, το οποίο θέλοντας να περάσει το δικό του κοινωνικό μήνυμα, μας καλεί να ευαισθητοποιηθούμε σε έναν κοινό σκοπό: να στηρίξουμε τα άτομα που παλεύουν με τη λευχαιμία.
Άλλωστε δεν πρόκειται απλά και μόνο για ένα εστιατόριο που σερβίρει καλό φαγητό, αλλά ένα εστιατόριο με έντονο ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό!
Εξ ου λοιπόν και αλλάζει το χρώμα του μπαρ του, το οποίο «βάφεται» πορτοκαλί… για όλο τον Σεπτέμβριο και μας καλεί να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ημέρας μας εκεί!
Αν βρίσκεσαι λοιπόν στη Λευκωσία, απόλαυσε το γεύμα, τον καφέ ή το ποτό σου και τσουγκρίστε για τη ζωή, την υγεία και την αλληλεγγύη… και κυρίως γίνε κι εσύ κοινωνικά υπεύθυνος.
Σχετικά

Τις Παρασκευές του Ιούλη πάμε για Smash burger με θέα στη νέα ταβέρνα του Καλοπαναγιώτη
Smash Fridays στη Μωροκανέλλα στον Καλοπαναγιώτη – Smash burgers με θέα την κοιλάδα της Μαραθάσας

1+1 προσφορά στο ολοκαίνουργιο ρόφημα της αλυσίδας Starbucks
Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με τον πιο δροσερό τρόπο

Ένα ζευγάρι Κυπρίων στην κορυφή των «φισιάτικων» στη Μεγάλη Βρετανία
Ένα ζευγάρι Κυπρίων βρέθηκε στην κορυφή των «φισιάτικων» (fish and chips) της Βρετανίας

Το beach bar/restaurant της Λεμεσού που μεταμορφώθηκε κι έγινε κούκλα!
Ναι, το Plage άλλαξε… και του πάει!

Προς πώληση ένα από τα πιο διάσημα ταβερνάκια-στέκια της Λευκωσίας
Μία από τις πιο όμορφες αυλές της Λευκωσίας, κατέβασε ρολά

Τέλος εποχής για το θρυλικό σουβλάκι του Άρη
Όλη η Kύπρος έχει φάει από εκεί: Το τέλος του θρυλικού σουβλατζίδικου που λάτρεψαν ντόπιοι και επισκέπτες της συμπρωτεύουσας

Ανακαλύπτουμε τις "κρυφές" αυλές και τους "μυστικούς" κήπους της Λευκωσίας
Η Λευκωσία αποκαλύπτεται μέσα από τα αθέατα διαμάντια της — αυλές που ζωντανεύουν με γεύσεις, μυρωδιές και ιστορίες του καλοκαιριού.

Βγαίνουμε για ασιατικό σε ένα διάσημο μαγαζί που μετακόμισε στην πλατεία!
Το μαγαζί που για χρόνια μάς υποδεχόταν στο κέντρο, μας περιμένει πλέον σε μία ήσυχη πλατεία

Νέα παραδοσιακή ταβέρνα σερβίρει πλούσιο μεζέ κάτω από την υπέροχη κληματαριά
Παραδοσιακή κουζίνα, κυπριακή ψυχή και μια αυλή που σε ταξιδεύει

Τις Τετάρτες απολαμβάνουμε All You Can Eat δίπλα στο κύμα
Σε ένα υπέροχο εστιατόριο που συνδυάζει μοναδική τοποθεσία, εκλεκτή ψαροφαγία, άψογη εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές


Ο "Τατάς" έρχεται για να... ξαναβαφτίσει το λευκωσιάτικο σουβλάκι
Μια νέα πρόταση στη Λευκωσία έρχεται να επαναφέρει τη χαμένη τιμή του εθνικού μας εδέσματος με συνέπεια, αυθεντικότητα και αγάπη για την παράδοση