Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

9 πολυτελείς επαύλεις, στο βουνό, για μοναδικές διακοπές στην Κύπρο

Για επισκέπτες υψηλών απαιτήσεων

Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2020

Δεν υπάρχουν πολλά μυστικά ακόμα στην Κύπρο, αλλά αυτό είναι ένα από αυτά που θα θέλαμε να κρατήσουμε για μας!

Ο λόγος για τις πολυτελείς επαύλεις της Z&X Holiday Villas, που βρίσκονται στην όμορφη Μηλιού που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε γούστο, ανάγκη και κάθε περίσταση! Αρκεί, βέβαια να μαζέψεις την παρέα και να κάνεις την κράτησή σου, για να απολαύσεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο ή ακόμα και τις καλοκαιρινές διακοπές σου!

Εξάλλου, νοικιάζοντας ένα σπιτάκι, μια βίλα ή μια μεζονέτα σε δύο από τα ομορφότερα χωριά της Κύπρου, έχεις την αυτονομία ενός σπιτιού, την εξοπλισμένη κουζίνα για να ετοιμάσεις το φαγητό σου, τη χαλάρωση ενός μεγάλου σαλονιού, την πισίνα και την αυλή σου, ακόμα και σε πολλές περιπτώσεις το τζακούζι, τη σάουνα και το τζάκι σου. Με λίγα λόγια, νιώθεις σαν στο σπίτι σου. 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 9 πολυτελείς επαύλεις στη Μηλιού, που διαθέτουν όλες τις ανέσεις και τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν εσένα και την παρέα σου! Και το κόστος, δεν είναι καθόλου αποτρεπτικό! 

Villa Violaris
Αυτή η όμορφη βίλα είναι χτισμένη από πέτρα και βρίσκεται στη μέση των πορτοκαλεώνων της Μηλιού… με χρώματα και αρώματα που θα σε ενθουσιάσουν. Η βίλα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο και 2 υπνοδωμάτια με δύο μονά κρεβάτια που μοιράζονται ένα μπάνιο. Διαθέτει όλες τις ανέσεις και παραδοσιακή διακόσμηση με ρουστίκ έπιπλα. Έχει μεγάλο καθιστικό και τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι και πισίνα και μεγάλη βεράντα εξοπλισμένη με ξύλινα έπιπλα βεράντας. 
INFO: Three Bedroom Villas (Bed 3, Bath2, Guests 7).


Villa 
Zena & Anna Maria
Αν αναζητάς τη γαλήνη και την ηρεμία, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, μιας και αυτές οι δύο πέτρινες βίλες θα σου την προσφέρουν απλόχερα, χωρίς να σε αποξενώνουν από την οικογένεια και τους φίλους σου. Πρόκειται για δύο όμορφες βίλες διακοπών ιδανικές για μεγάλες οικογένειες που θέλουν να είναι μαζί και εξακολουθούν να έχουν την ιδιωτική τους ζωή και τη διασκέδαση. Κάθισε στον κήπο, δίπλα στην πισίνα, διοργάνωσε βραδιές μπάρμπεκιου για τους φίλους σου, και υποδέξου τους στη σκιερή τραπεζαρία.  
INFO: Three Bedroom Villas (Bed3, Bath2, Guests7)

Villa Ambeli
Αυτή η όμορφη πέτρινη βίλα, η Villa Ambeli, έχει σχεδιαστεί κομψά, ώστε να εναρμονίζεται όμορφα με το περιβάλλον του, ενώ το ξύλο του προσφέρει ταυτόχρονα τη ζεστή ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νιώσεις οικεία. Διαθέτει άνετα δωμάτια, καλά εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο που το καθιστούν ιδανικό για οικογένειες. Στα συν βάλε και την εκπληκτική θέα από τη βεράντα του τελευταίου ορόφου.
INFO: Three Bedroom Villas (Bed3, Bath3, Guests7)

Villa Clementina 
Με την κατάλληλη ονομασία «Κλεμεντίνα», όπως τα φρούτα που βρίσκονται ανάμεσα στους αρωματικούς πορτοκαλεώνες, αυτή η βίλα στην Πάφο αποπνέει γαλήνη και ηρεμία. Η βίλα είναι όμορφα χτισμένη με τοπική πέτρα και διαθέτοντας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, όπως είναι οι παραδοσιακές πέτρινες καμάρες και μια εξωτερική ξύλινη σκάλα που οδηγεί στα τρία δίκλινα δωμάτια. Στο εσωτερικό, υπάρχουν ξύλινα δάπεδα και ξύλινα δοκάρια στην οροφή. Η ατμόσφαιρα της βίλας συμπληρώνεται από τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα και τις διακοσμητικές αντίκες.
INFO: Three Bedroom Villas (Bed3, Bath3, Guests7)
 

Villa Valencia
Μία όμορφη βίλα διακοπών, με πισίνα, απομονωμένη από το πολύβουο κέντρο, σε μία ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στους πορτοκαλεώνες της Μηλιού, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε. Είναι σχεδιασμένη με παραδοσιακά ξύλινα δοκάρια και έπιπλα αντίκες και είναι μεγάλη, ευρύχωρη και ιδανική για οικογενειακές διακοπές ή ένα διάλειμμα που μοιράζεται με φίλους. Διαθέτει μία εξωτερική τραπεζαρία με πέτρινο μπάρμπεκιου για βραδιές γεμάτες διασκέδαση. Στο εσωτερικό της θα απολαύσεις στιγμές ξεκούρασης δίπλα στο τζάκι. 
INFO: Three Bedroom Villas (Bed3, Bath3, Guests7)

Villa Mylos
Αυτή η εκπληκτική παραδοσιακή βίλα στην Κύπρο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για την τελειότητα. Η τελευταία προσθήκη στις βίλες Miliou, Villa Milos, βρίσκεται κοντά στον αρχαίο νερόμυλο της Μηλιού.
Σε δύο ορόφους, αυτή η βίλα προσφέρει ιδιωτικότητα και πολυτέλεια στους επισκέπτες της. Έχει παραδοσιακή διακόσμηση και διαθέτει όλες τις ανέσεις για μία χαλαρή διαμονή, ακόμα και πέτρινο τζάκι. Έχει ακόμα εσωτερική σάουνα, πισίνα, εξωτερικό θερμαινόμενο τζακούζι και μία υπέροχη καλυμμένη αυλή με εξοπλισμό μπάρμπεκιου.
ΙNFO: Three Bedroom Villas (Bed3, Bath3, Guests7) 

Villa Levandah
Η βίλα Λεβάντα είναι μια πανέμορφη λευκή βίλα διακοπών, η οποία φωλιάζει στην καταπράσινη κοιλάδα της Μηλιού, προσφέροντας στους επισκέπτες της υπέροχη πολυτέλεια. Είναι ιδανική για χαλάρωση καθώς διαθέτει πολύ άνετα κρεβάτια, μέσα και έξω, και ιδιωτική πισίνα με προβολείς (και θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες) και θερμαινόμενο τζακούζι στον γοητευτικό βότανο γεμάτο κήπο. Είναι ιδανική για ζευγάρια και μικρές οικογένειες.
ΙNFO: Two Bedroom Villas (Bed2, Bath2, Guests5) 


Villa Neraida
Μία από τις πολλές όμορφες πέτρινες βίλες της Κύπρου προς ενοικίαση, η Villa Neraida, προσφέρει όλες τις ανέσεις με παραδοσιακό στυλ ρουστίκ επίπλων, ένα ιδιαίτερα μεγάλο καθιστικό και τραπεζαρία και προσφέρει στους επισκέπτες του ένα παραδοσιακό, αλλά γοητευτικό κατάλυμα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια, το καθένα από τα οποία προσφέρει δικό του ιδιωτικό μπάνιο. Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις συσκευές, σου επιτρέπει να κάνεις τη διαμονή σου όσο το δυνατόν πιο άνετη. Το σκηνικό της χαλάρωσής σου ολοκληρώνει η πισίνα στην αυλή! 
ΙNFO:Two Bedroom Villas (Bed2, Bath2, Guests5) 

Μάθε για την Z&X Holiday Villas...
Εναι μία εταιρία που ασχολείται με ενοικιάσεις ποιοτικών και αξιόπιστων επαύλεων, προσφέροντας μια ευρεία επιλογή για όλα τα γούστα, από πολυτελείς επαύλεις, κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα μέχρι και παραδοσιακές πετρόχτιστες επαύλεις στο βουνό.

Οι επισκέπτες μας μπορούν να επιλέξουν επαύλεις από 2 μέχρι 5 υπνοδωματίων, ιδανικές για οικογένειες, για φίλους ή και ακόμη για ομαδικές κρατήσεις. Η κάθε έπαυλη ξεχωριστά έχει την δική της πισίνα, βεράντα με έπιπλα κήπου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όμορφο επιπλωμένο καθιστικό, κλιματιστικά, κύρια μπάνια και en-suite ντους. Μερικές από αυτές περιέχουν τζακούζι, σάουνα, τζάκι και barbeque.

Οι επαύλεις Z&X Holiday Villas βρίσκονται σε διάφορα γραφικά χωριά της Πάφου σε απομονωμένες περιοχές, προσφέροντας στον πελάτη ένα γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον, με θέα που κόβει την ανάσα (βουνό ή θάλασσα) και σας υπόσχονται αξέχαστες και ονειρεμένες διακοπές, χειμώνα καλοκαίρι, 365 μέρες το χρόνο.

Κατά την άφιξη προσφέρεται δωρεάν πακέτο για καλωσόρισμα με δικής τουςπαραγωγής κρασί και φρούτα.

Αν ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο για τις διακοπές σας, οι επαύλεις αυτές θα σου το προσφέρουν απλόχερα.

Κλείσε τη διαμονή σου, ΕΔΩ. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close