Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η νέα άφιξη της πόλης σού φτιάχνει εντυπωσιακά Bubble Waffles

Cremoso Gelato Artigianale: Η αυθεντική Ιταλική γεύση Gelato τώρα και στηΛεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2019

Μετά το πρώτο της κατάστημα στην κυπριακή αγορά στο Nicosia Mall πριν από ένα χρόνο, η Cremoso Gelato Artigianale, επεκτείνεται με μεγάλη επιτυχία στο τέταρτό της κατάστημα, που δημιουργήθηκε στο My Mall Limassol στη Λεμεσό.

Η εταιρεία, κρατώντας την υπόσχεσή της να ικανοποιήσει τους λάτρεις του αυθεντικού Ιταλικού παγωτού, προχώρησε το καλοκαίρι στο άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων, εκ των οποίων ένα στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Φοινικούδων και ένα στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία, ενώ το καινούργιο της κατάστημα που πρόσφατα έχει ανοίξει στο My Mall Limassol, ήδη κατάφερε να κατακτήσει το κοινό και αποκτώντας του δικούς του θαυμαστές. 

Η Cremoso Gelato Artigianale κατάφερε και κέρδισε τις εντυπώσεις και την αγάπη μικρών και μεγάλων με τις αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις του Maestro Vincenzo Greco ο οποίος με την εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο του gelato, κατάφερε να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς εκλεκτούς πελάτες του κρεμώδους παγωτού. 

Αυτό που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει είναι οι αυθεντικές πρώτες ύλες των παγωτών, οι οποίες έρχονται κατευθείαν από την Ιταλία. Οι πρώτες ύλες αυτές ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές γεύσεις με συστατικά χωρίς γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Επίσης δεν περιέχουν καθόλου γλουτένη, υδρογονωμένα λίπη,  τεχνητά χρώματα και αρώματα. Η Cremoso Gelato Artigianale διαθέτει και προϊόντα που παράγονται με υλικά VEGAN και βιολογικά συστατικά, χωρίς λακτόζη.

Οι λαχταριστές Bubble Waffles είναι ακόμη ένα μοναδικό προϊόν που έρχεται κατευθείαν από την Αμερική,  όπου κατάφερε η εταιρεία να το παρουσιάσει από τους πρώτους στην κυπριακή αγορά και να αποκτήσει πιστούς θαυμαστές. Οι Bubble Waffles συνδυάζουν το λαχταριστό παγωτό του Cremoso και την επιλογή πέραν των 40 διαφορετικών γαρνιτούρων για όλα τα γούστα. 

Η εταιρεία αναμένεται τη νέα  χρόνια να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό για να καλύψει τις ανάγκες όλων των Cremosians που επιλέγουν τις αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις του Cremoso Gelato Artigianale όπως επίσης προσδοκά στην παρουσίαση νέων προϊόντων στην γκάμα της εταιρείας. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close