Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Φάγαμε στο νέο μοντέρνο μαγειρείο της Λευκωσίας

Μία νέα ενδιαφέρουσα άφιξη προσγειώθηκε πρόσφατα στην καρδιά της Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019

Το Social Kitchen βρίσκεται σε ένα γωνιακό κατάστημα της λεωφόρου και έρχεται να μας προτείνει καθημερινά μαγειρευτά νόστιμα πιάτα για ένα ιδανικό μεσημεριανό γεύμα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ένας χώρος που κουβαλάει στη διακόσμηση του επιρροές από αμερικάνικα φαγάδικα που βλέπουμε σε χολιγουντιανές ταινίες με ‘50s-’60s αισθητική και design. Με την είσοδο σου στο εστιατόριο αμέσως η προσοχή σου πέφτει στον τοίχο δεξιά γεμάτος φυλλωσιές και πολύχρωμους παπαγάλους. Η δική μας παρέα επέλεξε να καθίσει στο εσωτερικό αν και υπάρχει επιλογή στον πλάγιο χώρο του εστιατορίου στο εξωτερικό.

Το μενού χωρίζεται κατά ημέρα όπου σου προσφέρονται τέσσερεις με πέντε επιλογές μαγειρευτών πιάτων. Παράλληλα, υπάρχουν πιάτα σχάρας όπως σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, σεφταλιές χοιρινές και κοτόπουλο, χαλούμι και κοτόπουλο στήθος ή μπούτι. Επιπλέον, θα βρεις και μία επιλογή από πέντε διαφορετικές σαλάτες, συνοδευτικά και ορεκτικά.

Εμείς πήγαμε ημέρα Τετάρτη και από το μενού της ημέρας επιλέξαμε τουρλού με χοιρινό, διάφορα λαχανικά, θυμάρι και ντομάτα (€8) που ήταν γευστικότατο, καλαμάρι τηγανητό (€9.5) με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και ρεβίθια με σπανάκι (€8). Μαζί δοκιμάσαμε τους κολοκυθοκεφτέδες (€5), το δροσερό τζατζίκι και την καλοφτιαγμένη μουχαμάρα (€4.5). Στο τέλος έφτασε μία μεγάλη μερίδα για τον καθένα μας με χαλβά κατσαρόλας, γλυκά του κουταλιού και σπιτικό παγωτό βανίλια. Σίγουρα μία επιλογή για μεσημεριανό στο κέντρο που την προτείνω ανεπιφύλακτα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close