Μία μεγάλη διεθνής έκθεση τροφίμων έρχεται στη Λευκωσία

Η 2η έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2019» μαζί με την «Cyprus HoReCa Expo 2019», η μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Κύπρο, αποτελεί ετήσιο γεγονός η οποία διοργανώνεται από την UnityExpo στις 9-10 Νοεμβρίου 2019 στην Διεθνή Κρατική Έκθεση στην Λευκωσία από τις 10:00 – 18:00.

Η έκθεση αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων, ποτών και horeca να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν. Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις επιχειρήσεις τους και στο ευρύ κοινό λόγω του ότι  η έκθεση θα είναι ανοικτή προς όλους.

Ενταγμένη στην FoodPanorama Expo θα είναι και η κορυφαία διεθνής έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων στην Κύπρο «Οινογεύσεις», η οποία είναι εξειδικευμένη έκθεση γύρω από το κρασί και τα αποστάγματα. Ένα ταξίδι γεμάτο με αρώματα και γεύσεις, μια εμπειρία μοναδική για τους επαγγελματίες αλλά και τους λάτρεις του είδους.  

Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν αποτελεσματικές συναντήσεις με πολλούς Κύπριους και ξένους αγοραστές και να θέσουν τα θεμέλια για μελλοντικές συνεργασίες, αλλά και να προβούν στο κλείσιμο απευθείας εμπορικών συναλλαγών.
Η Cyprus HoReCa Expo είναι Διεθνής Εμπορική Έκθεση σχετικά με τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, του κλάδου μαζικής εστίασης και καφεστίασης. Η Cyprus HoReCa Expo σκοπό έχει να αναδείξει όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις οι οποίες διαμορφώνονται στους κλάδους της φιλοξενίας, εστίασης και καφεστίασης, τεχνολογίας τροφίμων και υπηρεσιών καθώς και εταιρείες οι οποίες ειδικεύονται στην κατασκευή, ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Halal Expo είναι η πρώτη και μοναδική εμπορική έκθεση Τροφίμων και Ποτών Halal στην Κύπρο. Παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία για τους διεθνείς και τοπικούς επιχειρηματίες της βιομηχανίας Halal να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις αγορές της Κύπρου και των διεθνών αγορών, καθώς και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να αποκτήσουν περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες.    

Το Halal είναι μια τεράστια αγορά με μια ταχεία ανάπτυξη της βιομηχανίας Halal στην Ευρώπη, η οποία προσφέρει μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η έκθεση Halal Expo θα συγκεντρώσει προϊόντα υψηλής ποιότητας της βιομηχανίας Halal, ένα σημείο συνάντησης των αγοραστών Halal και των προμηθευτών μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2019 καθώς και της Cyprus HoReCa Expo θα διοργανωθεί Διεθνές Forum Γαστρονομίας το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να γευτούν οι επισκέπτες και εκθέτες της έκθεσης.

Κατά τις δύο μέρες της έκθεσης θα διεξαχθούν συνεχείς παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών από όλη την Κύπρο, Ελλάδα και ξένες χώρες.

Το Διεθνές Forum Γαστρονομίας έχει ως στόχο να προσελκύσει ντόπιους και ξένους επισκέπτες που αγαπούν το καλό φαγητό και να βιώσουν διαφορετικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Το Διεθνές Forum Γαστρονομίας θα επιμελείται και θα παρουσιάζει ο σεφ Χρίστος Χριστοδούλου. 

Όλα τα στοιχεία με την έκθεση FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2019 καθώς και της Cyprus HoReCa Expo η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Νοεμβρίου 2019 στην Διεθνή Κρατική Έκθεση στη  Λευκωσία, μπορείτε να τα βρείτε στο www.foodpanoramaexpo.com

Η έκθεση θα είναι ανοικτοί προς το κοινό από τις 10:00–18:00. Είσοδος Δωρεάν.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29