Eating News , Εστιατόρια

Αυτό είναι το εστιατόριο που παίρνει τη θέση του Fogo & Brasa

Μία νέα άφιξη-πρόταση έρχεται την άνοιξη στην καρδιά της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2019

Αρχές του 2019 το μοναδικό βραζιλιάνικο εστιατόριο της Λευκωσίας, το Fogo & Brasa ολοκλήρωσε τον κύκλο του και μας αποχαιρέτησε για πάντα. Ένα μαγαζί και ένας χώρος που βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσας στην οδό Στασικράτους και αναμφίβολα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον ως χώρος εστίασης.

Το τέλος της λειτουργίας του Fogo & Brasa έγινε η αφετηρία για ένα νέο και εντυπωσιακό lounge bar restaurant το οποίο θα βρει εκεί στέγη και θα μας υποδέχεται από τα τέλη Μαρτίου. 

Η διακόσμηση 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που εξασφάλισε το Check In Cyprus το νέο lounge bar restaurant της Στασικράτους θα διαθέτει ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο design, σε luxurious γραμμή που θα σου θυμίσει γνωστά αθηναϊκά μαγαζιά (Nolan, Zurbaran) το οποίο φέρει την υπογραφή του γνωστού Ελλαδίτη interior designer Νίκου Αγγελίδη. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: To θρυλικό "Αιγαίον" επέστρεψε ανανεωμένο

Ο χώρος θα είναι χωρητικότητας 120 καθήμενων ατόμων και 150 ατόμων που θα μπορούν να απολαμβάνουν το ποτό τους στο μεγάλο μπαρ που προγραμματίζεται για να δημιουργηθεί στο χώρο. Εκεί θα μπορείς να πας για ποτό χωρίς κράτηση στο μπαρ και να καθίσεις στους αναπαυτικούς του καναπέδες. Πρόκειται για ένα night out μαγαζί, υψηλής αισθητική που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη κουζίνα με τη χαλαρή έξοδο για ποτό και μουσική. 

Το μενού και η κουζίνα
Το νέο lounge bar restaurant της Στασικράτους-που αναζητεί ακόμη όνομα-θα σερβίρει πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα με ιταλικές, ισπανικές και ελληνικές πινελιές. Το μενού υπογράφει ένας νέος και ανερχόμενος Έλληνας σεφ, ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος που πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία του εστιατορίου Sense, στο boutique ξενοδοχείο Αthens Was και είναι η ψυχή του επιτυχημένου ελληνικού εστιατορίου «Μαζί» που θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο Λονδίνο. 

Η νέα άφιξη της Στασικράτους θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή από τις 17.30 για after work drinks και φαγητό ενώ τα σαββατοκύριακα θα ανοίγει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το μαγαζί θα διαθέτει djs επτά φορές την εβδομάδα με ξένη mainstream μουσική που θα δυναμώνει πιο αργά το βράδυ. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close