Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2019
Τα αγαπητά εστιατόρια Akakiko και Ελληνικό της Louis Hotels συνεχίζουν να αυξάνονται και έρχονται ακόμα πιο κοντά στο κοινό προσφέροντας πάντοτε τις καλύτερες γεύσεις.
Σε αυτό το πλαίσιο, η Louis Hotels ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας των δύο νέων της εστιατορίων Akakiko Easy Japanese Fusion και Meze by Elliniko που βρίσκονται εντός του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου, Louis Ivi Mare. Πλέον οι κάτοικοι της Πάφου και οι επισκέπτες της πόλης έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις σε μια μαγευτική τοποθεσία με θέα τη θάλασσα.
Η έναρξη της λειτουργίας των δύο νέων εστιατορίων στο Louis Ivi Mare, έρχεται σε συνέχεια του ανοίγματος άλλου ενός εστιατορίου Akakiko στην επαρχία Πάφου, αυτού της Πόλης Χρυσοχούς που βρίσκεται στους χώρους του νέου boutique ξενοδοχείου της Louis Hotels, Polis 1907.
Σχολιάζοντας το άνοιγμα των δύο νέων εστιατορίων ο Chief Operations Officer (COO) της Louis Hotels, Μάριος Περδίος ανέφερε: «Τα πρόσφατα ανοίγματα των τριών μας νέων εστιατορίων επιβεβαιώνουν την τροχιά ανάπτυξης που ακολουθεί ο Όμιλός μας και σε αυτό τον τομέα. Η αγάπη του κόσμου και η απήχηση που έχουν τα εστιατόρια της Louis Hotels αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Καλούμε ντόπιους και επισκέπτες να επισκεφθούν τα δύο νέα μας εστιατόρια στο Louis Ivi Mare και να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις που συνδυάζονται με τη μοναδική θέα της θάλασσας».
Το Akakiko Easy Japanese Fusion προσφέρει μια ευρεία γκάμα από αυθεντικές ασιατικές γεύσεις βγαλμένες από χώρες της Άπω Ανατολής όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Κορέα και η Ταϊβάν. Οι λάτρεις της ποιοτικής και υγιεινής ασιατικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και πολλά άλλα. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με ολόφρεσκα υλικά και ετοιμάζονται στο εστιατόριο μπροστά στα μάτια του πελάτη αμέσως μετά την παραγγελία, ώστε να διασφαλίζεται η ύψιστη ποιότητα και οι γεύσεις να παραμένουν αναλλοίωτες.
Το Meze by Elliniko, δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ζήσουν ένα γευστικό ‘ταξίδι’ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα, τα οποία καταφθάνουν στο τραπέζι σε μια εμπνευσμένη σειρά από εύγευστα πιάτα. Το εστιατόριο αν και ονομάζεται “Meze by Elliniko” περιλαμβάνει όλες τις γεύσεις του γνωστού «Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου» που καταφέρνει με ένα ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάσει την παράδοση με την μοντέρνα κουζίνα, προσθέτοντας μια πινελιά γκουρμέ στοιχείου, δημιουργώντας εκλεκτά πιάτα τα οποία εσωκλείουν την ποιότητα τοπικών προϊόντων, από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.
Tα δύο εστιατόρια λειτουργούν από τις 19:00 – 23:00 για δείπνο και είναι διαθέσιμα και για όσους δεν διαμένουν στο Louis Ivi Mare.
Σχετικά

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις

Οι 11 νέες αφίξεις και όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Το καλοκαίρι κρατά ψηλά το γαστρονομικό μας ενδιαφέρον με πολλά και άκρως συναρπαστικά νέα

Δωρεάν λουκουμάδες για όλους, για μία ημέρα!
Ο Λούκουμαν έχει γενέθλια και σε κερνάει (μα τι άλλο;) λουκουμάδες

Το Taste Atlas προτείνει διακοπές στις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για φαγητό
Η ελληνική που ξεχωρίζει

Πάμε για τυφλή γευσιγνωσία κρασιού σε ένα υπέροχο οινοποιείο στο χωριό
Δοκιμάζουμε κρασιά χωρίς όραση... μόνο με όσφρηση και γεύση

Μία Τετάρτη γεμάτη μωροκανέλα, τη σπάνια κυπριακή ποικιλία κρασιού
5 ετικέτες για να γνωρίσεις την ποικιλία και τις δυνατότητέ της

Nobu Matsuhisa: Η Κύπρος θα φιλοξενήσει για δύο μέρες τον μεγαλύτερο star chef του κόσμου
Για μία αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Το Ιστορικόν: Το ταβερνείο-σταθμός του Αγίου Δομετίου ανοίγει και Δευτέρα βράδυ
Βραβευμένο, αυθεντικό και πάντα μερακλίδικο, το Ιστορικόν προσαρμόζει το ωράριό του για το καλοκαίρι, παραμένοντας κλειστό Κυριακή μεσημέρι – μέχρι τον Οκτώβριο.

Το πολυαναμενόμενο εστιατόριο με την υπογραφή Αθηναγόρα Κωστάκου και The Clumsies στην Κύπρο
Το βραβευμένο αθηναϊκό μπαρ και ο ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ‘ORIS Fire Kitchen & Bar’

Εσύ δοκίμασες κούπες με γέμιση οφτό, κυπριακό λουκάνικο-χαλλούμι, σοκολάτα ή πιστάτσιο;
Αν όχι ήρθε η στιγμή να το πράξεις και να βιώσεις μια αλλιώτικη γαστρονομική εμπειρία και να φας την κούπα αλλιώς