Eating News , Εστιατόρια

Ο "Κυριλλής" κάνει restart με νέο μαγαζί εκτός κέντρου

Καινούργια εποχή αρχίζει για ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Λευκωσίας με τους πιο νόστιμους λουκουμάδες

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2017

Την περασμένη Κυριακή ένα μεγάλο κεφάλαιο του κέντρου της πρωτεύουσας έκλεισε με δύο από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Λευκωσίας να αναγκάζονται να μετακινηθούν από τον χώρο όπου βρίσκονταν για μισό αιώνα και βάλε. 

Από τη μία ο Γιαπανάς με τα γνωστά τους σάντουιτς και από την άλλη ο Κυριλλής με τους πιο νόστιμους και γνωστούς λουκουμάδες της Κύπρου. Τα δύο θρυλικά μαγαζιά ολοκλήρωσαν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας τους και μετακινήθηκαν πλέον εκτός κέντρου της Λευκωσίας. Ο Γιαπανάς μετακόμισε στην οδό Στασάνδρου, παράλληλη της Μακαρίου προς Πινδάρου (Διαβασε εδώ περισσότερα) ενώ ο Κυριλλής βγήκες εκτός Λευκωσίας. 

Το νέο κατάστημα Κυριλλής
Έπειτα από 52 χρόνια συνεχούς λειτουργίας στην περιοχή του Παλιού ΓΣΠ στο κέντρο της Λευκωσίας το μαγαζάκι του Κυριλλή αναγκάστηκε σε μετακίνηση. Το Check In επικοινώνησε με την οικογένεια και πληροφορήθηκε πως το νέο κατάστημα Κυριλλής θα ανοίξει αρχές Μαΐου στη Λακατάμεια, δεξιά από τον κυκλικό κόμβο του Metro, κοντά στα έπιπλα Φασουλιώτης.

Ο Κυριλλής θα στεγάζεται σε ένα πολύ μικρό μαγαζάκι με μικρό εξωτερικό χώρο με λίγα τραπεζάκια όπου θα συνεχίσει την πορεία του φτιάχνοντας και πάλι τους νοστιμότατους λουκουμάδες του. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close