Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2026
Οι Sooshi Mango, το αυστραλιανό τρίο που έχει κατακτήσει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στη πόλη, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2026, στο Monte Caputo, σε μια εμφάνιση που διοργανώνουν το The HUB Events με το Comedy’s Finest.
Οι Joe και Carlo Salanitri μαζί με τον Andrew Manfre ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια γυρίζοντας χιουμοριστικά βίντεο μέσα στα αυτοκίνητά τους, εμπνευσμένοι από την καθημερινότητα των οικογενειών τους που ήταν μετανάστες στην μακρινή ήπειρο. Σήμερα, αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα κωμικά σχήματα της Αυστραλίας, με χαρακτήρες που έχουν γίνει αναγνωρίσιμοι διεθνώς και με κοινό που συνεχώς μεγαλώνει.
Η πορεία τους είναι εντυπωσιακή. Είναι το μοναδικό κωμικό σχήμα που έχει γεμίσει το Rod Laver Arena στη Μελβούρνη τρεις συνεχόμενες φορές και το Qudos Bank Arena στο Σίδνεϊ δύο φορές στη σειρά. Έχουν τιμηθεί με βραβείο AACTA για τον Αγαπημένο Δημιουργό Ψηφιακής Κωμωδίας, ενώ συμμετείχαν και στην κινηματογραφική παραγωγή Wog Boys Forever. Οι παραστάσεις τους έχουν σημειώσει αλλεπάλληλα sold out σε μεγάλες πόλεις όπως το Τορόντο, τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Βανκούβερ, την Βοστώνη, το Λονδίνο και πρόσφατα την Αθήνα.
Με περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο προβολές στα βίντεό τους και εκατομμύρια ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα, οι Sooshi Mango έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα που ταυτίζεται με το ιδιαίτερο χιούμορ και τις ιστορίες τους.
Στη Λεμεσό παρουσιάζουν τη νέα τους παράσταση HOME MADE, την πιο ολοκληρωμένη θεατρική δουλειά τους μέχρι σήμερα. Το κοινό θα απολαύσει αγαπημένους χαρακτήρες, νέες ιστορίες, μουσικά στοιχεία και το χαρακτηριστικό τους ύφος που αντλεί έμπνευση από την οικογένεια και την πολυπολιτισμική καθημερινότητα.
Η περιοδεία HOME MADE ξεκίνησε το 2024 και γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Αυστραλία, με συνεχόμενες προσθήκες παραστάσεων λόγω αυξημένης ζήτησης. Δύο χρόνια μετά, το 2026, συνεχίζεται σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, φέρνοντας το σόου σε νέες πόλεις και κοινά.
Η εμφάνιση των Sooshi Mango στη Λεμεσό αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για το κυπριακό κοινό να γνωρίσει από κοντά ένα από τα πιο επιτυχημένα κωμικά σχήματα της εποχής.
Η παράσταση πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.
Μην χάσετε αυτή τη βραδιά.
Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια στο More.com
https://www.more.com/cy-en/tickets/theater/sooshi-mango-limassol/
-
Monte Caputo
02 Ιουνίου 2026
Σχετικά
Για πρώτη φορά στην Κύπρο η «Μαντάμ Μαριάννα» σε μια ολοκαίνουργια θεατρική παραγωγή
Η Αστυνομική κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους, που αγαπήθηκε στην Αθήνα, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη και παραγωγή Πάνου Στρούθου
Αυτά είναι όλα όσα θα δούμε στη σκηνή του ΘΟΚ τη νέα σεζόν
Μια νέα θεατρική σεζόν με κλασικά έργα, σύγχρονο θέατρο και νέες κυπριακές φωνές ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία από τον Οκτώβριο.
Angelo Tsarouchas: Ο διάσημος Ελληνοκαναδός κωμικός έρχεται στην Κύπρο
Ο καταξιωμένος stand-up comedian παρουσιάζει τη νέα του παράσταση «Diaspora» σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Οκτώβριο
H πρωτότυπη παράσταση «Προσπαθούμε» επιστρέφει για δεύτερη χρόνια
Μια σύγχρονη κωμωδία που επιθυμεί να ρίξει φως σε ένα θέμα τόσο καθημερινό και συνάμα τόσο μυστικό
«Η Δημοπρασία» του Σταύρου Τσιώλη ανεβαίνει στην Αξιοθέα
Ο Αργύρης Μπακιρτζής πρωταγωνιστεί στο συγκινητικό μονόπρακτο, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο σκηνοθέτη και στην πολύχρονη φιλία τους
«Το Χρονικό της Κύπρου» επιστρέφει σε μία παράσταση αφιερωμένη στον Μιχάλη Πιερή
Η ιστορική και πολυβραβευμένη παραγωγή του Θεατρικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσιάζεται ξανά, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή και σκηνοθέτη του Θ.Ε.ΠΑ.Κ.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η ζωή του γίνεται παράσταση στην Αθήνα
Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί θα συμμετάσχουν
Η «Πριγκίπισσα των Αγίων Σαράντα» επιστρέφει στην Κύπρο για δέκα παραστάσεις
Ο Χάρης Ρώμας φέρνει ξανά στο νησί την ξεκαρδιστική και συγκινητική κωμωδία του, με ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών και παραστάσεις σε πέντε πόλεις.
8 ελληνικές παραστάσεις ταξιδεύουν το φθινόπωρο στην Κύπρο
Αγαπημένοι πρωταγωνιστές, μεγάλες επιτυχίες, κωμωδίες και έργα που συγκινούν έρχονται σε θέατρα σε όλο το νησί.
Οι «Επτά επί Θήβας» ανεβαίνουν στο Αρχοντικό Αξιοθέας
Η πολυγλωσσική σκηνική πρόταση της Λέας Μαλένη φέρνει την τραγωδία του Αισχύλου στο σήμερα, μιλώντας για τον πόλεμο, τον ξεριζωμό και τον φαύλο κύκλο της βίας.
Φαίδων ή ο ίλιγγος: Η ποίηση της Μαργκερίτ Γιουρσενάρ σε τρεις ξεχωριστούς χώρους στην Κύπρο
Η σύνθεση της νομπελίστριας Μαργκερίτ Γιουρσενάρ παρουσιάζεται ως θεατρικό ντουέτο σε «ποιητικούς» χώρους της Κύπρου
Το ΚΤΗΡΙΟΝ 53 παρουσιάζει σε Παγκύπρια πρώτη το έργο του Βρετανού συγγραφέα Άλιστερ ΜακΝτάουαλ «All of It».
Πρόκειται για έναν μονόλογο τύπου stream of consciousness – έναν κατακλυσμό σκέψεων και εικόνων που αναδύονται από το μυαλό της αφηγήτριας σε μια αδιάκοπη ροή