Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2017
Το Μαντάμ είναι ιδιαίτερα γνωστό για τα κοκτέιλ του, ενώ το Wok n Roll για το υπέροχο ασιατικό φαγητό του!
Αυτά τα δύο μαγαζιά λοιπόν, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν για ένα βράδυ, στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό, την οποία θα μετατρέψουν σε ένα street food στέκι, λαχταριστό και νόστιμο, σερβίροντάς μας τη νέα τάση που ακούει στο όνομα bao buns, που μας έροχνται κατευθείαν από την Ασία!
Τα Bao είναι αφράτα ολόλευκα και πολύ μαλακά ψωμάκια, που ψήνονται στον ατμό και έχουν χαρακτηριστική γεύση και υφή, και σε συνεπαίρνουν με μοναδικούς συνδυασμούς των γεμίσεών τους (κρεατικών και θαλασσινών).
Το Wok n Roll σου προτείνει να δοκιμάσεις αυτή την ξεχωριστή λιχουδιά σε μια μοναδική βραδιά γνωριμίας, προσφέροντας Pork Bao Buns, Chicken Katsu Bao Buns και Tempura Prawn Bao Buns, για κάθε γούστο.
Την Τρίτη 1η Αυγούστου, πάμε πλατεία, στο φιλόξενο και μοντέρνο μπαρ Μαντάμ της Πλατείας Ηρώων, στις 18.00!
-
Μαντάμ
01 Αυγούστου 2017
Σχετικά

Ο γαστρονομικός χάρτης της πρωτεύουσας αποκτά Ιταλική καλοκαιρινή αύρα: Δοκιμάσαμε το νέο εντυπωσιακό μενού του Crosta Nostra!
Ανάλαφρες γεύσεις, εποχιακά υλικά σε ευφάνταστες δημιουργίες, συνθέτουν την καλοκαιρινή πρόταση του ιταλικού εστιατορίου, Crosta Nostra.

Οδηγός Πόλη Χρυσοχούς-Λατσί: Τα καλύτερα 17 στέκια για να κλείσεις τραπέζι
Από παραθαλάσσιες ψαροταβέρνες μέχρι κρυφές γαστρονομικές γωνιές — ο απόλυτος οδηγός για φαγητό με άποψη στην περιοχή

Η ταβέρνα 7 Λινοί στο χωριό Καπηλειό είναι ο παράδεισος των steak, της πίτσας και των μεζέδων
Η ταβέρνα 7 Λινοί στο χωριό Καπηλειό των 30 κατοίκων αποτελεί το απόλυτο φετίχ ενός ψαγμένου κρεατοφάγου

Pralina Experience: Γευστική απόδραση στο κέντρο της Λευκωσίας
Καλοκαίρι στην πόλη; Κι όμως, μπορεί να γίνει υπέροχο, αρκεί να ξέρεις πού να πας!
Οι Κυριακές γίνονται πιο όμορφες στο Jamie Oliver Kitchen Λεμεσού
Γιατί κάθε Κυριακή αξίζει να είναι ξεχωριστή.

Inamo & Ahinos: Δύο πεντανόστιμα εστιατόρια στην ίδια μαγευτική βεράντα
Τα γευστικά ταξίδια που μπορείς να κάνεις μέσα από τα δύο εστιατόρια του Πρωταρά

Είναι ο Απόλλωνας (Καδής) ο θεός του omakase στην Κύπρο;
Σε ένα κρυμμένο διαμάντι στο κέντρο της πόλης θα απολαύσεις την απόλυτη εμπειρία omakase, με ιαπωνική αισθητική, τελετουργία και φινέτσα!

Royal Ris: 50 χρόνια γεύσης στην καρδιά των Φοινικούδων
Ένα εστιατόριο που συνδυάζει με επιτυχία και αρμονία τη μεξικάνικη με τη μεσογειακή κουζίνα, σε έναν υπέροχο χώρο με θέα τη θάλασσα

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος υπογράφει το νέο μενού ενός (ακόμα) εστιατορίου στο νησί
Νέο εμπλουτισμένο μενού από το εστιατόριο Artima!

7 στάσεις για μπριζόλα, σε μαγαζιά που απευθύνονται σε σοβαρούς κρεατοφάγους
Η ιερή τέχνη της μπριζόλας σε 7 ψαγμένα μαγαζιά στην Κύπρο που την υμνούν

Συνεργασία δύο κορυφαίων σεφ για μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας
Ο Michelin-starred Antonio Marino και ο Nicolo Di Puma δημιουργούν ένα μοναδικό “cena a quattro mani”

1+1 δωρεάν καφές στα Starbucks, μόνο για σήμερα
Γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας και κερνούν καφέ