Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2025
Λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα του «Opus» στο Sundance και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «After the Hunt» του Λούκα Γκουαντανίνο μαζί με τη Τζούλια Ρόμπερτς και τον Αντριου Γκάρφιλντ, η Αϊο Εντεμπίρι ετοιμάζεται να γράψει το σενάριο, καθώς και να πρωταγωνιστήσει στη live action εκδοχή της αγαπητής παιδικής τηλεοπτικής σειράς «Μπάρνι».
Παρόλο που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο Ντάνιελ Καλούγια θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός θα εκτελέσει χρέη παραγωγού της ταινίας, μέσω της εταιρίας του, «59% Productions», σε συνεργασία με το Στούντιο Α24 και τη Mattel Films, η οποία έχει τα δικαιώματα του χαρακτήρα. Επιπλέον, ο Κέβιν ΜακΚίον και ο Αντριου Σκανέλ θα επιβλέπουν το πρότζεκτ για λογαριασμό της Mattel Films. Μάλιστα, ο διευθυντής της εταιρίας, Κέβιν ΜακΚίον, δήλωσε στο New Yorker το 2023 ότι «η ταινία θα απευθύνεται σε ένα νοσταλγικό ενήλικο κοινό».

«Εστιάζουμε περισσότερο στο άγχος της γενιάς των millennials σε σχέση με τον χαρακτήρα, παρά στο να το προσαρμόσουμε για παιδιά. Είναι ουσιαστικά μια ταινία για ενήλικες [...] Δεν θα είναι ακατάλληλη για ανηλίκους, αλλά θα επικεντρώνεται στις δυσκολίες και τις προκλήσεις του να είσαι τριάντα και να έχεις μεγαλώσει με τον Μπάρνι — την απογοήτευση που νιώθει αυτή η γενιά», πρόσθεσε, αναφέροντας επίσης ότι η ταινία θα αποτελεί μία καλλιτεχνική και σουρεαλιστική παραγωγή πιστή στις προδιαγραφές του Στούντιο A24, εμπνευσμένη από το ύφος των Τσάρλι Κάουφμαν και Σπάικ Τζόουνς (!)
Από πλευράς του, ο Καλούγια δήλωσε σε συνέντευξή του ότι θα ήθελε να επικεντρωθεί στις πιο συγκινητικές πτυχές του χαρακτήρα του Μπάρνι. «Ο Μπάρνι μας έλεγε: “Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς. Δεν θα πεις ότι μ’ αγαπάς κι εσύ;” Αυτό είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που θυμάμαι. Το βρήκα πραγματικά σπαρακτικό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται ότι έχει νόημα. Νιώθω ότι πίσω από αυτό μπορεί να βρίσκεται κάτι πολύ βαθύ και ταυτόχρονα αισιόδοξο», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
Σχετικά
«Faces of Death»: Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς
Ο Ντάνιελ Γκολντχάμπερ («Cam», «How to Blow Up a Pipeline») επιστρέφει με την τρίτη ταινία του, ένα φιλμ τρόμου που υπόσχεται να προκαλέσει γερές ανατριχίλες και να μην κάνει εκπτώσεις στο gore
Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές των Όσκαρ 2026
Τα φετινά Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες την Κυριακή 15 Μαρτίου
Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Οι 5 νέες ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες
Ο Bradley Cooper αναλαμβάνει και πάλι χρέη σκηνοθέτη και το αθλητικό δράμα του του Γιώργου Γεωργόπουλου έρχεται με θετικές εντυπώσεις από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης!
«Έφυγε» ο γνωστός ηθοποιός Έρικ Ντέιν σε ηλικία 53 ετών
Η νόσος που έπασχε ο πλαστικός χειρουργός Μαρκ Σλόαν του«Grey’s Anatomy»
Μάιλι Σάιρους: Επιστρέφει ως Hannah Montana μετά από 20 χρόνια
«Αυτό το ''Hannahversary'' είναι ο δικός μου τρόπος να γιορτάσω και να ευχαριστήσω τους θαυμαστές που στάθηκαν στο πλευρό μου για 20 χρόνια», δήλωσε η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ.
Πίτερ Γκριν: Ο ηθοποιός του «Pulp Fiction» πέθανε σε ατύχημα με όπλο
Ο ηθοποιός είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν στα μέσα Δεκεμβρίου
Οι 6 νέες ταινίες της εβδομάδας
Δράμα, τρόμος, animation και ιστορικές περιπέτειες έρχονται στις αίθουσες από 19 Φεβρουαρίου
Πέθανε ο Robert Duvall: Αλ Πατσίνο, Κόπολα, Ντε Νίρο αποχαιρετούν τον θρυλικό «κονσιλιέρε» του Νονού
Συγκινητικά τα μηνύματα και από άλλους συναδελφούς του, ηθοποιούς - «Ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος για να μιλήσεις και να γελάσεις μαζί του»
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!