Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2026
Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Κέιτ Χάντσον θα είναι οι πρωταγωνιστές στην ταινία «Hello & Paris», μια ρομαντική κομεντί που αντλεί έμπνευση από το μυθιστόρημα της Ντέμπορα ΜακΚίνλεϊ «That Part Was True».
Το «Hello & Paris» θα είναι στο ύφος κλασικών ταινιών του είδους, όπως το «Άγρυπνος στο Σιάτλ», το «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» και το «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας». Όπως αναφέρεται στη σύνοψη, «μετά από μια επεισοδιακή πρώτη συνάντηση στο Παρίσι, μια δυναμική, ανεξάρτητη αρχιτέκτονας τοπίου και ένας επιτυχημένος συγγραφέας που βρίσκεται σε κρίση, ξεκινούν μια σπιρτόζικη, υπερατλαντική επικοινωνία με θέμα τα βιβλία και τις συνταγές μαγειρικής, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι το μόνο πράγμα που είναι πιο δύσκολο από το να είσαι μόνος, είναι να επιλέξεις να μην είσαι».
«Περισσότερο από ποτέ, πιστεύω ότι έχουμε ανάγκη από ιστορίες που μας φέρνουν κοντά και το Hello & Paris κάνει αυτό ακριβώς. Η ταλαντούχα σκηνοθέτις Ελίζαμπεθ Τσόμκο δημιούργησε μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις», δήλωσε ο Πάτρικ Βάκσμπεργκερ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής 193. «Με το ασύγκριτο δίδυμο των Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αυτή η ταινία θυμίζει τα διαχρονικά κλασικά έργα που γνωρίζουμε και λατρεύουμε, αλλά με μια φρέσκια ανατροπή -και μια απολαυστική δόση μαγειρικής πανδαισίας», πρόσθεσε.
Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ελίζαμπεθ Τσόμκο («What They Had»).
Το «Hello & Paris» είναι το πρώτο έργο της Χάντσον μετά την -ανέλπιστη- υποψηφιότητά της στα Όσκαρ για την ερμηνεία της της στην ταινία «Song Sung Blue» σε σκηνοθεσία Κρεγκ Μπρούερ με συμπρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν.
Σχετικά
Ο Τζέρεμι Στρονγκ γίνεται Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο πρώτο τρέιλερ του νέου φιλμ του Άαρον Σόρκιν
Ο Άαρον Σόρκιν παρουσίασε στο CinemaCon τα πρώτα πλάνα από το The Social Reckoning, τη νέα ταινία που επιστρέφει στον κόσμο του The Social Network.
Το «Hunger Games: Sunrise on the Reaping» φέρνει την ανατολή των φονικών αγώνων
Τρέιλερ για το νέο κεφάλαιο του σύμπαντος των «Αγώνων Πείνας», που λειτουργεί ταυτόχρονα ως πρίκουελ αλλά και συνέχεια του «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes»
Πλούσιο και φέτος το πρόγραμμα του 79ου Φεστιβάλ των Καννών
Γνωστοί, καθιερωμένοι auteur δημιουργοί, αλλά και νέοι και ανεξάρτητοι σκηνοθέτες, περιλαμβάνονται στο φετινό, πλούσιο και συναρπαστικό πρόγραμμα
Between Worlds: Προβολή ταινιών στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Το κοινό προσκαλείται σε μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς οι προβολές πραγματοποιούνται σε δύο χώρους της Πινακοθήκης
Η Ύβρις της Ανθρωπότητας: Το ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προβάλλεται στην Κύπρο
Η ταινία (83’) ακολουθεί δύο ανθρώπους στα άκρα του πλανήτη -στη Σιβηρία και την Αλάσκα- οι οποίοι βλέπουν το περιβάλλον τους να καταρρέει
Όσκαρ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των τελετών βράβευσης για 2027 και 2028
Θα είναι οι δύο τελευταίες χρονιές που η διοργάνωση θα μεταδοθεί από το κανάλι ABC, πριν μεταφερθεί στο YouTube
Η ταινία «Κράτα Με» κάνει πρεμιέρα στο Cyprus Film Days
Η βραβευμένη ταινία «Κράτα Με» (Hold Onto Me) της Μυρσίνης Αριστείδου κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο στο Cyprus Film Days αυτό τον Απρίλιο
Η Lady Gaga και η Doechii ενώνουν δυνάμεις στο νέο τρέιλερ του «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2»
Η νεά συνεργασία των βραβευμένων με γράμμι καλλιτεχνών, ακούγεται για πρώτη φορά στο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης συνέχειας της εμβληματικής ταινίας μόδας.
Οι δημιουργοί δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης αναλαμβάνουν το νέο ξεκίνημα των X-Men
Με φόντο την επόμενη μεγάλη φάση του MCU, δύο από τα πιο δυνατά σεναριακά μυαλά της τηλεόρασης επιστρατεύονται για να δώσουν νέα πνοή στους θρυλικούς μεταλλαγμένους
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Ρομαντισμός, περιπέτεια και συγκίνηση στη μεγάλη οθόνη
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.