Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024
Η πόλη δεν σταμάτα να μας εκπλήσσει με τα μυστικά που κρύβει, κι ένα από αυτά είναι σίγουρα το Skinny Fox, το εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Η βεράντα του Skinny Fox ανανεώνεται, όπως και το μενού του, και ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί κι αυτό το καλοκαίρι, προτείνοντάς μας μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για έξοδο για φαγητό και κοκτέιλ.
Έχοντας λοιπόν ως βασικό στοιχείο τις γήινες αποχρώσεις, με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το μπεζ, η ανακαινισμένη βεράντα του Skinny Fox, η οποία θα στηθεί και φέτος στην αυλή του μαγαζιού όπου παλαιότερα στεγαζόταν το Ocean Basket, φέρνοτνας στην πόλη μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση!
Εκεί λοιπόν έχει ήδη δημιουργηθεί μια πέργολα, τοποθετήθηκαν πολλά ψάθινα καπέλα-φωτιστικά, δίνοντας μία boho ethnic αισθητική, ενώ το σκηνικό θα ολοκληρώσουν τα φυτά που επίσης θα κατακλύσουν τον χώρο.
Επίσης εστιατόριο και bar -ναι, ήδη στήθηκε και το μπαρ, όπου θα δίνουμε ραντεβού για after work drinks- θα συνυπάρχουν στην καλοκαιρινή εκδοχή του εστιατορίου που έχει επανειλημμένα βραβευθεί με τιμητικές διακρίσεις και έχει αποσπάσει άριστες κριτικές και βραβεία τόσο για την αισθητική όσο και για τη δημιουργική κουζίνα του.
Όσο για το μενού του, ο Executive Chef του εστιατορίου Στέφανος Ζαχαριάν, ετοιμάζει έναν κατάλογο που θα προσφέρει γαστρονομικές προτάσεις που θα ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Πιο συγκεκριμένα το μενού θα διατηρήσει τον βασικό του σκελετό και τη μεσογειακή του φιλοσοφία, με την προσθήκη ωστόσο πιο καλοκαιρινών, ανάλαφρων γεύσεων, ανάμεσά τους ψάρια όπως γλώσσα, φαγκρί, σφυρίδα στη σχάρα, σαλάτες όπως η σαλάτα με παντζάρι και κατσικίσιο τυρί και σαλάτα με κάβουρα, linguini με αχιβάδες, ταρτάρ από κυπριακό λυθρίνι, η πάστα cacio e pepe η οποία επιστρέφει, χταπόδι σχάρας με φάβα, αλλά και το καλαμάρι σχάρας με ταραμά και ξύσμα από αυγοτάραχο.
Το bar ακολουθεί την ίδια γραμμή όσον αφορά στις αλλαγές, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα νέο cocktail menu σε μία hip & chic ατμόσφαιρα, συνδυασμένο πάντα με προσεγμένες lounge μουσικές επιλογές -μιας και δεν θα έχει DJ.
Το opening του καλοκαιρινού Skinny Fox είναι ορισμένο για τις 10 Μαΐου, ενώ το μαγαζί θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 18.00.
Σχετικά

Ένα all day στέκι με θέα που κόβει την ανάσα και καλοκαιρινή αύρα
Signature cocktails & summer sips με θέα τη θάλασσα


To παγωτό με γεύση «μητρικό γάλα» είναι το νέο trend της Νέας Υόρκης και ο λόγος για τις ουρές στο Μπρούκλιν
Το breast milk ice cream κέρδισε την περιέργεια των Νεοϋορκέζων

8 (ακόμα) ταβέρνες που σου στρώνουν το τραπέζι του Δεκαπεντάυγουστου
Last minute επιλογές για γιορτινά τραπεζώματα σε όμορφες και γραφικές ταβερνούλες

Τα 10 νέα μαγαζιά που άνοιξαν στο χωριό και σε περιμένουν για καφέ, brunch, φαγητό και κρασί
Άνοιξαν και σε περιμένουν με καλοκαιρινή διάθεση και πίστεψέ μας, αν τα επισκεφτείς θα τα λατρέψεις

Nubila Rooftop: Εκεί που το καλοκαίρι στον Πρωταρά φτάνει στο απόγειο!
Boho-chic διακόσμηση, ατμόσφαιρα που μυρίζει καλοκαίρι και θέα που σε μαγεύει.

Κυπριακές βραδιές κάθε Τετάρτη στην Αγία Νάπα με ελεύθερη είσοδο
Μουσική, χορό, φαγητό και παράδοση δίπλα στη θάλασσα

Hippocampus Rooftop: Η «μυστική» ταράτσα στην καρδιά του Πρωταρά
Εδώ σε περιμένει ένα σκηνικό όπου η γεύση, η θέα και η ατμόσφαιρα γίνονται ένα.

Δημοφιλές σουβλατζίδικο σε κερνάει κρασί για μία εβδομάδα
Μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε και να γευτούμε παραδοσιακά εδέσματα και άλλα κεράσματα, στο καθιερωμένο πλέον 6ο Wine Week

Αλώνια & Σαλόνια: Το εστιατόριο που έλειπε από τη γραφική Άλωνα, σερβίρει brunch και φαγητό!
Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, με όμορφη θέα στα καταπράσινα βουνά της Πιτσιλιάς και μία ακόμα πιο όμορφη βεράντα με θέα το χωριό!

5 μπεργκεράδικα για νόστιμα, ζουμερά και εθιστικά μπέργκερ
Αυτά τα burger spots σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πρωταρά πρέπει να μπουν (άμεσα) στη λίστα σου

Πρώτες εικόνες από το παγκοσμίου φήμης Novikov Restaurant που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο νησί μας
Το high-end εστιατόριο που ήρθε για να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη του νησιού