Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2026
To event που ήταν αρχικά προγραμματισμένο μέχρι τώρα για τις 21 Δεκεμβρίου και 18 Ιανουαρίου και αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, ανακοίνωσε ξανά νέα ημερομηνία.
Ο λόγος για το GRAPES / Sips & Scenes, όπου οι γεύσεις του κρασιού, η μουσική και η γνώση ενώνονται για να παρουσιάσουν μια φρέσκια και διαφορετική εμπειρία γύρω από το κρασί.
Στο GRAPES / Sips & Scenes, οι γεύσεις του κρασιού, η μουσική και η γνώση ενώνονται για να παρουσιάσουν μια φρέσκια και διαφορετική εμπειρία γύρω από το κρασί.
Διοργανώνεται από το Glorious Grapes και το γρανάζι.
Παρουσιάζει 36 wines, ενώ θα φιλοξενήσει private wine tastings και grape talks, θα παίζει μουσική από βινύλια και θα προσφέρει εξαιρετικό φαγητό.
>> Κυριακή 5 Απριλίου, Αrtos house, Λευκωσία, 16:00-00:00, είσοδος 10€.
Οργάνωση: γρανάζι & Glorious Grapes
-
Ίδρυμα ARTος
05 Απριλίου 2026
Σχετικά
Season Opening στο Olio
Με ανανεωμένη διάθεση, το δημοφιλές hot spot της πρωτεύουσας συνεχίζει να συνδυάζει τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με την ποιοτική διασκέδαση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου.
Captain’s Cabin: Ένας ξεχωριστός παραθαλάσσιος προορισμός για κάθε εποχή
Tο ιδανικό σκηνικό για όμορφες στιγμές
Το Akakiko μάς συστήνει τον κόσμο της ιαπωνικής fusion κουζίνας
Εστιατόρια ΑΚΑΚΙΚΟ Κύπρου: Τώρα ακόμη πιο κοντά σου!
Νοέμβριος στο Ιστορικόν: Η εποχή για ένα καλό κυπριακό τραπέζι
Με κυπριακό μεζέ, πιάτα ημέρας και κυριακάτικα μεσημέρια για την παρέα, το ταβερνείο του Αγίου Δομετίου μάς υποδέχεται το φθινόπωρο, υποψήφιο για ακόμη μία φορά στην κατηγορία Ταβέρνα των Cyprus Eating Awards 2026
Brunch με νέο μενού στο Enso Vegan Lifestyle Bar!
Ένα μενού βασισμένο σε τροφές που προσφέρουν ευεξία, συμβάλλουν στην διατήρηση της υγείας και ενισχύουν το ανοσοποιητικό
Πάμε στο χωριό για γαλακτομπούρεκο: 5 γλυκές στάσεις εκτός πόλης
Το γαλακτομπούρεκο της κυρίας Σκεύης στην Κακοπετριά, τα παραδοσιακά γλυκά της Θεοπίστης στο Παλαιχώρι και μικροί φούρνοι που δίνουν γλυκό προορισμό στην επόμενη εκδρομή μας.
Μάθαμε ποιοι χώροι εστίασης θα ανοίξουν στο παλιό ΓΣΠ
Νέα εποχή για το Παλιό ΓΣΠ – Έπεσαν οι τελικές υπογραφές!
Μάθαμε πότε ανοίγει το ΦΛΕΡΤ στη Λεμεσό - Δέχεται ήδη κρατήσεις!
To σύγχρονο bar & restaurant που θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης
Υπέροχο σουβλάκι με μεράκι σε ένα οικογενειακό καφενείο
Ένα μέρος όπου μπορείς να έρθεις με την οικογένεια ή την παρέα σου, να παραγγείλεις τα κλασικά αγαπημένα και να μοιραστείς ένα τραπέζι γεμάτο γεύσεις.
Η κυπριακή σεφταλιά στη 2η θέση του TasteAtlas – Πρώτο το ελληνικό σπετσοφάι
Με βαθμολογία 4,3 στα 5, η σεφταλιά ξεχωρίζει στην κατάταξη με τα καλύτερα πιάτα με λουκάνικο, ενώ ο γαστρονομικός χάρτης της πλατφόρμας αποκαλύπτει τις διαφορετικές εκδοχές τους ανά τον κόσμο.
Ψάχνεις all-day στέκι; Το ανανεωμένο La Veranda σε προκαλεί, με πολυτέλεια που δεν κοστίζει όσο νομίζεις
Νέα ιδιοκτησία, νέος σεφ, νέο μενού και ένας χώρος που δεν θα αναγνωρίσεις, απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο της Λεμεσού
Παναγιώτης Βασιλείου: «Ένα πιάτο δεν χρειάζεται περιττές υπερβολές για να ξεχωρίσει»
Ο σεφ του Glasshouse Lounge Restaurant στο Adams Beach Hotel της Αγίας Νάπας μιλά για τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα του, τα κυπριακά υλικά, τη σημασία της συνέπειας και τις γιορτινές βραδιές που ετοιμάζει το εστιατόριο.