Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στο ολοκαίνουριο Sauvàge wine bar & neo bistro θα πιεις (καλό) κρασί με €3.50

Η νέα άφιξη που έρχεται στη θέση του Μουσών

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2024

Ο όμιλος Vino Hospitality Group (Vino Cultura Wine Bar & Εστιατόριο Ρους) ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο του εγχείρημα στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το Sauvàge wine bar & neo bistro έρχεται για να παρουσιάσει στο κοινό της Κύπρου τα wine bar της νέας γενιάς με μητροπολίτικο αέρα. Από Μαδρίτη μέχρι Παρίσι και Λονδίνο τα νέα wine bars έχουν αλλάξει εντελώς την προσέγγισή τους από τους παραδοσιακούς προκάτοχους τους και παρουσιάζουν το κρασί με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο προσιτό, δημιουργικό και περισσότερο διασκεδαστικό.

Ο όρος neo bistro που έχει συνδυαστεί με τα νέας γενιάς wine bars, έρχεται επίσης να ανατρέψει τις προηγούμενες τάσεις και που έχουν βάση την αυθεντικότητα και τη λογική τιμή τιμολόγησης των φαγητών και των ποτών!

Ο στόχος του Sauvàge, είναι να απομυθοποιήσει τον κόσμο του κρασιού και να προσφέρει μια νέα πρόταση για χαλαρή έξοδο στην απογευματινή και βραδινή ζωή της Λευκωσίας. Σε καθημερινή βάση θα προσφέρονται ειδικές τιμές στις ώρες Happy Hour από τις 5 μέχρι τις 8 με κρασιά στο ποτήρι να ξεκινούν από τα €3.5. Το μπαρ θα έχει ιδιαίτερη έμφαση στα κοκτέιλ βασισμένα σε βερμούτ, αμάρο και άλλα απεριτίφ βασισμένα στο σταφύλι.

Η λίστα κρασιών παρουσιάζεται με ένα μοναδικό τρόπο που έχει σχεδιάσει ο Ανδρέας Κυπριανού και έρχεται να δημιουργήσει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές γέφυρες μεταξύ των αισθήσεων και αναμνήσεων του κάθε καλεσμένου.

Μεγάλη έμφαση θα δίνεται στην παρουσίαση και επεξήγηση των νέων τάσεων της αγοράς, ούτως ώστε οι καλεσμένοι να έχουν την πιο ολοκληρωμένη οινική εμπειρία, με την βοήθεια φυσικά και της ομάδας οινοχόων που θα είναι παρών για κάθε βοήθεια. Κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργιας, βιολογικά, με skin contact, artisanal από μικρούς παραγωγούς, με χαμηλές εως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), οινοποιεία με έμφαση στην βιωσιμότητα, κρασιά με χαμηλό και μηδενικό βαθμό αλκοόλ και άλλα πολλά έρχονται να συμπληρώσουν την πιο ενδιαφέρον λίστα κρασιών στην χώρα!

SAUVAGE_BLACK.png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close