Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2024
Ασθενής ψηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή. Η σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από την Πέμπτη, ενώ μέχρι και την Παρασκευή, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να στραφούν ωστόσο σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα προσήνεμα παροδικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που την Παρασκευή στα δυτικά παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.
Το Σάββατο, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στο εσωτερικό και τα ανατολικά.
Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, για να κυμανθεί έτσι, λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.
Σχετικά
Το ασφαλέστερο μέρος στον κόσμο για ταξίδι το 2026 είναι μια ευρωπαϊκή χώρα
Η χώρα ανέβηκε από την περσινή της θέση στην κατάταξη, ξεπερνώντας την Ισλανδία και την Αυστραλία και βρέθηκε στην πρώτη θέση
Αυτοί ήταν (επίσημα) οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις και κρατήσεις αποκαλύφθηκαν σε μια νέα έκθεση από την eDreams ODIGEO
Η Aegean αυτά τα Χριστούγεννα σε ταξιδεύει στην Ευρώπη, με 30% έκπτωση
21 ευρωπαϊκές χώρες σας περιμένουν με έως -30%!
«All's Fair»: Η σειρά, με πρωταγωνίστρια την Κιμ Καρντάσιαν, θεωρείται η «χειρότερη όλων των εποχών»
Αυτή τη στιγμή, το «All's Fair» έχει ποσοστό μηδέν τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, τον γνωστό ιστότοπο που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Οι καλύτεροι οικονομικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2026
Η Skyscanner, o δημοφιλής ιστότοπος σύγκρισης πτήσεων έχει ερευνήσει τα δεδομένα για να αποκαλύψει τους προορισμούς με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής για το επόμενο έτος
Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Google λανσάρει το Street View στην Κύπρο
Ανακαλύψτε την Κύπρο όπως ποτέ άλλοτε: την πολιτιστική της κληρονομιά, τις ακτές και τις πόλεις, μέσα από το Google Maps
Πετάμε με εισιτήριο από €14.99 για υπέροχους πρόορισμούς από Πάφο με την Ryanair
H νέα προσφορά της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας που θα σε ενθουσιάσει
Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο – Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό
Η χρυσή λίστα με τα ξενοδοχεία προέκυψε από τις ψήφους 800 ανώνυμων ειδικών, ανάμεσά τους ξενοδόχοι, ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί και έμπειροι ταξιδιώτες.
«The Wall»: Ένα ζευγάρι διεκδικεί απόψε €350.000
Ποιο θα είναι το μεγάλο φινάλε για τους δύο φίλους και συνάδελφους
Η λιγότερο γνωστή χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης – μαγευτική ατμόσφαιρα και… προσιτές τιμές
Μια λιγότερο γνωστή χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης με ζεστά κρασιά λιγότερο από 2 ευρώ και παραμυθένια ατμόσφαιρα!