Music News

Eurovision 2024: Ιδιαίτερο και με… εκπλήξεις το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι!

Περίπου δέκα ημέρες έμειναν μέχρι να ακούσουμε για πρώτη φορά (στις 7 Μαρτίου) την Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2024

Η εκπρόσωπός της Ελλάδας Μαρίνα Σάττι έχει μιλήσει για το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει στη σκηνή του Μάλμε, μέσα από το οποίο θέλει να δείξει την κουλτούρα της χώρας μας, παραδοσιακά και νεώτερα στοιχεία της, με σύγχρονο τρόπο, αποκαλύπτοντας ότι η λέξη που συνδέεται με αυτό είναι η… “τύχη” (άλλωστε Ζάρι” φαίνεται να είναι ο τίτλος του…)!

Εν μέσω προβών της Μαρίνας με την ομάδα της που την πλαισιώνει στην χορογραφία και με υπεύθυνο τον διάσημο χορογράφο Mecnun Giasar (Majnoon), με καταγωγή από την Κομοτηνή και με συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως η Madonna, η Rosalia, η Loreen κ.α., έρχονται νέες πληροφορίες για το ελληνικό τραγούδι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο (“Super Κατερίνα” – ALPHA), το τραγούδι έχει ιδιαιτερότητες καθώς δεν ακολουθεί τη συνήθη δομή ενός τραγουδιού (κουπλέ, ρεφρέν, γέφυρα), αλλά αποτελείται από περισσότερα διαφορετικά μέρη (πολλές γέφυρες όπως είπε… ) και επίσης η παρουσίασή του θα είναι γεμάτο… εκπλήξεις. Με κάποιο τρόπο, είπε ο δημοσιογράφος, θα δούμε κι ένα ζάρι επί σκηνής.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το τραγούδι είναι πράγματι ιδιαίτερο, κάτι που θα το κάνει ξεχωριστό στον φετινό διαγωνισμό βλέποντας και τα υπόλοιπα τραγούδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Όπως μας έχει αναφερθεί “σου μένει, κολλάς!” και σε συνδυασμό με την χορογραφία και τα γραφικά επί σκηνής θα είναι… συναρπαστικό, ενώ το video clip που έχει σκηνοθετήσει ο Zac Dov Wiesel βρίσκεται στη φάση της τελικής επεξεργασίας του.

Το τραγούδι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι κατά κύριο λόγο στην ελληνική γλώσσα, με κάποιες φράσεις στα αγγλικά, ως παρακινήσεις προς το κοινό περισσότερο (π.χ. «Εverybody dance!»).

Μάλιστα, ο ίδιος ο Majnoοn δήλωσε:

Δεν μπορώ να πω πολλά. Θα το δείτε. Αυτό που σίγουρα θα δείτε είναι την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία

Επίσης, αποκάλυψε πως η Μαρίνα Σάττι θα συνοδεύεται από τρεις άνδρες και μία γυναίκα στη σκηνή, τονίζοντας:

Σε αυτή τη φάση αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Πολλά θα δείτε επί σκηνής, νομίζω έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση. Θα είναι κάτι καινούργιο και φρέσκο! Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το τραγούδι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ελληνικού κοινού.

Επίσης, ο χορογράφος της Ελληνικής συμμετοχής αναφέρθηκε και στην πρόταση που δέχθηκε για να την αναλάβει και πόσο ενθουσιάστηκε όταν γνώρισε για πρώτη φορά τη μουσική της Μαρίνας Σάττι, κάτι που τον έκανε να θέλει να συνεργαστεί μαζί της. Τέλος, είπε και για την όμορφη συνεργασία που έχει με τον Φωκά Ευαγγελινό ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της συμμετοχής και πόσο αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή όλη την ομάδα.

Πηγή: gpstomusic.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close