Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2024
Ο Δήμος Λεμεσού μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 11 Ιανουαρίου 2024, ανακοινώνει ότι η Βασίλισσα του φετινού Λεμεσιανού Καρναβαλιού είναι η Χριστιάνα Χαραλάμπους, γνήσια Καρναβαλίστρια με πολυετή συμμετοχή στο Καρναβάλι της Λεμεσού.
Η Χριστιάνα είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και δασκάλα μοντέρνου χορού. Συμμετέχει σε εκδηλώσεις της πόλης εδώ και δεκαετίες, όχι απλώς ως Καρναβαλίστρια, αλλά λαμβάνοντας επίσης μέρος σε φιλανθρωπικές και άλλες εκδηλώσεις και σε παρελάσεις εθνικών επετείων, διοργανώνοντας παράλληλα σχολικές εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών.
Η αγάπη της για το καρναβάλι ξεκίνησε από παιδική ηλικία. Διακρίθηκε για τη συμμετοχή της στις παιδικές παρελάσεις λαμβάνοντας πρώτα βραβεία ως μαθήτρια νηπιαγωγείου, ενώ συμμετείχε επί σειρά ετών στις παρελάσεις, τόσο ως μέλος της ομάδας της Τούλας Συκοπετρίτου, όσο και στη συνοδεία του Βασιλιά Καρνάβαλου υπό την επιμέλεια της αείμνηστης Λούλας Σιούσμιθ. Από το 2001 συμμετέχει ανελλιπώς στις παρελάσεις με δική της ομάδα ή άρμα.
Πέραν της ενεργού συμμετοχής της στις εκδηλώσεις της Λεμεσού, η Χριστιάνα διακρίνεται επίσης για την εθελοντική, φιλανθρωπική συμμετοχή της, βοηθώντας συμπολίτες μας κάθε ηλικίας που το έχουν ανάγκη.
Ο Δήμος Λεμεσού συγχαίρει τη νέα Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού και της εύχεται καλή επιτυχία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια όλων μας να καταστεί το φετινό καρναβάλι εντυπωσιακότερο από ποτέ!
#ΔήμοςΛεμεσού #LimassolMunicipality #LimassolCarnival #DimosLemesou #ΛεμεσιανόΚαρναβάλι
Σχετικά

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε πτήσεις, ενοικίαση αυτοκινήτου και ξενοδοχεία
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Η Ρώμη ανοίγει πολυτελές ξενοδοχείο για σκύλους στο αεροδρόμιο
Το νέο ξενοδοχείο για σκύλους στο αεροδρόμιο της Ρώμης προσφέρει μασάζ, ιδιωτικούς κήπους και αρωματοθεραπεία

Υποχωρεί σταδιακά ο παρατεταμένος καύσωνας – «Ανάσα» δροσιάς από σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

10+1 "μεγάλες" εικόνες από τον (φετινό) Δεκαπενταύγουστο στην Τήνο
Η φωτογράφος Έβελυν Φωσκόλου φωτογραφίζει προσκυνητές και επισκέπτες του νησιού στην κορύφωση του καλοκαιριού



Εναλλακτική διαδρομή για όσους θα εξορμήσουν στα βουνά
Οδηγίες από την Αστυνομία για χρήση εναλλακτικού δρομολογίου για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας

6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν θα ψήσεις σούβλα στο βουνό
Εξόρμηση για τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου και κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών


Saulieu: Το κρυφό διαμάντι της Βουργουνδίας
Μια μικρή πόλη όπου η φύση, η τέχνη και η γαλλική γαστρονομία συναντιούνται


Η Cyprus Airways μόλις ανακοίνωσε πτήσεις σε έναν νέο, πολύ δημοφιλή προορισμό
Οι πτήσεις ξεκινούν από τον Δεκέμβριο