Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2022
Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από τη συχνότητα του Mega.
Συγκεκριμένα, η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.
«Κρατάω το "Maestro" πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Μετά την εν λόγω εξέλιξη, άνθρωποι του χώρου προεξοφλούν ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς θα χρηματοδοτηθεί από τη συνδρομητική πλατφόρμα.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά της οποίας τα δικαιώματα αποκτά το Netflix.
Πηγή: LiFO
Σχετικά
«Faces of Death»: Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου της χρονιάς
Ο Ντάνιελ Γκολντχάμπερ («Cam», «How to Blow Up a Pipeline») επιστρέφει με την τρίτη ταινία του, ένα φιλμ τρόμου που υπόσχεται να προκαλέσει γερές ανατριχίλες και να μην κάνει εκπτώσεις στο gore
Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές των Όσκαρ 2026
Τα φετινά Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες την Κυριακή 15 Μαρτίου
Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Οι 5 νέες ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες
Ο Bradley Cooper αναλαμβάνει και πάλι χρέη σκηνοθέτη και το αθλητικό δράμα του του Γιώργου Γεωργόπουλου έρχεται με θετικές εντυπώσεις από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης!
«Έφυγε» ο γνωστός ηθοποιός Έρικ Ντέιν σε ηλικία 53 ετών
Η νόσος που έπασχε ο πλαστικός χειρουργός Μαρκ Σλόαν του«Grey’s Anatomy»
Μάιλι Σάιρους: Επιστρέφει ως Hannah Montana μετά από 20 χρόνια
«Αυτό το ''Hannahversary'' είναι ο δικός μου τρόπος να γιορτάσω και να ευχαριστήσω τους θαυμαστές που στάθηκαν στο πλευρό μου για 20 χρόνια», δήλωσε η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ.
Πίτερ Γκριν: Ο ηθοποιός του «Pulp Fiction» πέθανε σε ατύχημα με όπλο
Ο ηθοποιός είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν στα μέσα Δεκεμβρίου
Οι 6 νέες ταινίες της εβδομάδας
Δράμα, τρόμος, animation και ιστορικές περιπέτειες έρχονται στις αίθουσες από 19 Φεβρουαρίου
Πέθανε ο Robert Duvall: Αλ Πατσίνο, Κόπολα, Ντε Νίρο αποχαιρετούν τον θρυλικό «κονσιλιέρε» του Νονού
Συγκινητικά τα μηνύματα και από άλλους συναδελφούς του, ηθοποιούς - «Ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος για να μιλήσεις και να γελάσεις μαζί του»
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!