Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2022
Η Απ και ο Εντ είναι αδέλφια και φλάμελ -αξιαγάπητα χνουδωτά ζώα στο σχήμα του ντόνατ- που ζουν σε ένα νησί των Γκαλαπάγκος το 1835.
Ο Εντ είναι γκρινιάρης, απαισιόδοξος και θέλει απεγνωσμένα να μοιάζει με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Αντιθέτως, η Απ είναι έξω καρδιά και δημιουργεί συνέχεια το χάος, γεγονός που την καθιστά ως αουτσάιντερ.
Όταν οι αυθόρμητες πράξεις της Απ καταλήγουν να καταστρέψουν τις προετοιμασίες του επικείμενου Φεστιβάλ των Λουλουδιών, η Απ και ο Εντ εξορίζονται. Ακάθεκτη όμως η Απ οδηγεί τον Εντ στην άλλη άκρη του βουνού στην απαγορευμένη ζώνη, σε αναζήτηση θαυμάσιων λουλουδιών ώστε τα υπόλοιπα φλάμελ να τους επιτρέψουν να συμμετέχουν και πάλι στο φεστιβάλ. Εκεί, προς έκπληξή τους, ανακαλύπτουν ένα μεγάλο μυστηριωδώς φωτεινό λουλούδι, το οποίο ανθίζει, και με ένα μαγικό τρόπο καταπίνει την Απ και τον Εντ. Οι δυο τους πέφτουν απότομα μέσα σε μια πολύχρωμη πύλη χρόνου και καταφθάνουν σε ένα σπίτι της σύγχρονης Σανγκάης.
Η ταινία κινουμένων σχεδίων "Extinct" ("Σχέδιο Διάσωσης"), θα προβληθεί μόνο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Silverman, ο οποίος είχε να σκηνοθετήσει κινηματογραφική ταινία από το 2007 και το "The Simpsons: Η Ταινία".
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
10 Φεβρουαρίου - 16 Φεβρουαρίου 2022
Σχετικά
Η Frida Kahlo και ο Diego Rivera γίνονται σειρά στο Netflix
Η νέα παραγωγή του Netflix θα βασίζεται στο μυθιστόρημα της Claire Berest και θα εστιάζει στη σχέση, τη ζωή και την καλλιτεχνική διαδρομή της Frida Kahlo και του Diego Rivera
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του σίκουελ
«Συνήλθε. Έχουμε δουλειά να κάνουμε και με το "εμείς", εννοώ εσένα», λέει η θρυλική Miranda Priestly – Μέριλ Στριπ.
Η νέα κατηγορία που μπαίνει στα φετινά Όσκαρ και τι σημαίνει
Γιατί η Ακαδημία αποφάσισε να αναγνωρίσει θεσμικά το κάστινγκ και ποιοι διεκδικούν το πρώτο βραβείο
Η Κέιτ Γουίνσλετ στον νέο «Αρχοντα των δαχτυλιδιών»
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2027 από τη Warner Bros
Όσκαρ 2026: Ανώνυμες ψήφοι αποκαλύπτουν το φαβορί για «ταινία της χρονιάς»
Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος εφαρμόστηκε μια νέα διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Ελάιτζα Γουντ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον ρόλο του Φρόντο
Ο αγαπημένος ηθοποιός δηλώνει πως δεν θα ήθελε κανέναν άλλο να υποδυθεί τον Φρόντο και αφήνει να εννοηθεί πως μπορεί να επιστρέψει στο επερχόμενο πρίκουελ «The Hunt for Gollum».
Πρεμιέρα για την ταινία “Good Luck, Have Fun, Don't Die”
Μια κωμική, δυναμική, τρελή περιπέτεια για το τέλος του κόσμου
Πρεμιέρα για την ταινία “The Mortuary Assistant”
Το δημοφιλές horror video game μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη
Πρεμιέρα για την ταινία “Little Amélie or the Character of Rain”
Το αριστουργηματικό ντεμπούτο των Maïlys Vallade και Liane-Cho Han που διεκδικεί το Όσκαρ Καλύτερου Animation
Πρεμιέρα για την ταινία “Bernard Missions Mars”
Μια ξεκαρδιστική, διαστημική περιπέτεια για όλη την οικογένεια!
Πρεμιέρα για την ταινία “The Wizard of the Kremlin”
Ο Jude Law ενσαρκώνει τον Vladimir Putin στο πολιτικό θρίλερ του Olivier Assayas